clip_image002Door de hele Corona toestand konden wij dit jaar niet op reis. Ongelooflijk jammer en wij balen hier enorm van. Dit heeft ook een keerzijde, want nu blijft er budget over om onze televisie hoek eindelijk eens een make-over te geven. Dit staat al heel lang op ons wensenlijstje. Kijk je mee naar onze plannen?

clip_image004
Onze huidige bank is een tweedehands bank die wij over hadden genomen van de vorige bewoner. Dat was in 2014 en toen was die bank dus al niet meer nieuw. Je kunt je voorstellen dat wij heel graag een nieuwe bank willen kopen. We willen nu graag voor een grote hoekbank gaan in een cognac kleur. Een plofbank waar je met een groot gezin lekker op kunt chillen. De kleur die we zoeken kun je goed zien op de foto. Wij vinden dit zo’n mooie, warme en stoere kleur. Het past perfect bij onze groene muur die we nu hebben.

clip_image006
We zouden dan ook graag een wit en warm vloerkleed onder de bank willen leggen. Het geeft zoveel sfeer en is heerlijk zacht voor onze dochter om op te spelen. En natuurlijk zelf fijn om op te liggen.

clip_image007
Een echte salontafel vinden wij te groot voor onze kleine tv hoek, maar een bijzettafeltje wat je makkelijk weg kunt zetten is wel iets wat ons wel aanspreekt. Als mijn dochter dan aan het spelen is kunnen wij hem snel weg zetten. En juist ’s avonds erbij zetten als we een serie kijken.

clip_image002[1]
We zijn ook nog op zoek naar een ander tv meubel. Zelf zijn we nu aan het rondkijken voor een zwevend tv meubel. Erg praktisch, want dan kan je er onder stofzuigen. Met een kind in huis blijft je vloer nou eenmaal niet altijd even schoon. Dit tv meubel van Perfecthomeshop komt qua houtsoort in de buurt van wat wij zoeken. Deze houtsoort hebben wij ook gebruikt als radiatorombouw en zou daarom perfect passen in de tv hoek.

Om de tv hoek af te maken zouden we ook een paar accessoires willen toevoegen. Ik zou een paar nieuwe foto’s willen laten afdrukken van onze dochter. De foto’s die er nu hangen komen uit de kraamweek en zijn alweer verouderd.

clip_image009Wij hebben een houten plank hangen tegen de muur en hier zou ik nog wel een spiegel willen neerzetten. Puur ter decoratie, omdat dit zoveel sfeer geeft. De spiegel is in de rotan stijl en kleurt daarom goed in deze hoek.