20220506_110051
Vorig jaar zijn we begonnen met het vernieuwen van onze zithoek. We hadden al jaren een tweedehands bank die helemaal op was. We namen hem over van de vorige bewoner toen we in 2014 samen gingen wonen.. met het idee van een nieuwe bank zijn we de zithoek langzamerhand gaan vernieuwen.

20220506_110108
De zoektocht naar een bank nam een aantal weekenden in beslag. We zochten een grote hoekbank waar je in kunt ploffen na een lange dag. Hij moest dus vooral lekker zitten, maar ik wilde voor het oog ook een mooie bank. Stof viel voor mij af vanwege de kinderen. Spuug kan tussen de stof gaan zitten en krijg je er lastig uit. Mijn voorkeur had een rodeo leren bank en die vonden we uit eindelijk bij Profijt Meubel. De stof is geïmpregneerd tegen vuil dus dat is wel heel fijn met onze kinderen.

20220506_110120
Ons oude televisie meubel is ook vervangen. We hadden een oud wit Ikea meubel wat hier niet meer paste. Ik maak gebruik van warme herfst en aarde tinten en het witte meubel viel erg uit de toon. Ik heb een aantal maanden moeten zoeken naar een geschikte kast. Het is niet zo’n lange muur en daarom best lastig om een passend kastje te vinden. Toen ik dit rotan kastje bij Xenos zag was ik verkocht! Het biedt ruimte voor speelgoed, dekentjes en voor mijn eigen creatieve projecten.

20220506_110113
We hadden helemaal geen salontafel meer vanwege onze dreumes. Ze sprong steeds van de bank af en viel dan op de grond. Nu ze een peuter is en beter haar evenwicht kan bewaren werd het voor ons toch wel tijd om een salontafel te kopen. Met verjaardagen werd het wel lastig zonder salontafel. Het voordeel van drie tafeltjes is dat je ze in elkaar kunt schuiven en zo ruimte kunt besparen, maar ze ook in enkele seconden uit hebt geschoven en zo heel veel meer ruimte hebt. Het kleine tafeltje gebruikt mijn dochter vaak om aan te zitten met een krukje.

20220506_110108
De plank boven de bank hebben we al een tijdje, maar we wisselen de foto’s wel regelmatig om. Zo hangt er een foto van de zwangerschapsfotoshoot en een foto van mij en mijn zus. Foto’s zijn mij erg dierbaar en brengen mij we weer terug in een moment. Even stil staan bij een stukje geluk met mijn prachtige gezin.

20220506_110131
De mooie wandcirkel boven de televisie is onze nieuwste aanwinst. Deze prachtige foto hebben we laten maken door een fotograaf tijdens een newborn shoot. Ik heb er al zoveel complimenten over gekregen. Ik heb er ook nog over nagedacht om een hexagon fotocollage te plaatsen, maar vond één grote wandcirkel net wat mooier staan. Dit heeft zo’n wauw factor als je binnen komt! Je kunt ook foto op hexagon eenvouding bestellen bij Fotocadeau.nl We zitten er ook nog over na te denken om ergens anders in huis een foto collage te plaatsen met de andere foto’s van de newborn shoot. Zonde om deze niet te gebruiken aangezien we zoveel foto’s hebben laten maken. Je kunt hier collage fotolijst bekijken op Fotocadeau.