Mijn nieuwe telefoonhoesje

tuin, herfst, hoesje 398
Sinds een paar maanden heb ook ik een Iphone. Ik zit me al jaren te verlekkeren op de leuke hoesjes die er voor Iphones zijn. Ik had al die tijd een houten telefoonhoesje op mijn verlanglijstje staan dus toen ik de kans kreeg om een houten telefoonshoesje te reviewen, greep ik die kans met beiden handen aan. Vandaag laat ik je mijn nieuwste aanwinst zien!

tuin, herfst, hoesje 396
tuin, herfst, hoesje 402
Ik ontving van Woodprotects de rozenhouten Iphone case die € 29,95 kost. Alle producten van Woodprotects worden voor 100% gemaakt van bamboe of hout met een duurzaamheidkeurmerk. Meer informatie over de duurzaamheid van de hoesjes kun je op de website van Woodprotects terug vinden.

Ik vind donker hout erg mooi en daarom heb ik gekozen voor rozenhout, maar er zijn ook andere houtsoorten te vinden. De webshop verkoopt niet alleen hoezen voor de Iphone, maar ook voor de Ipad en binnenkort zijn er ook houten zonnebrillen en horloges te vinden. Hier ben ik erg benieuwd naar!

tuin, herfst, hoesje 426
tuin, herfst, hoesje 430
Het hoesje kwam in een hele mooie natuurlijke verpakking binnen. Ik vind het erg leuk dat hier over na is gedacht en er geen plastic is gebruikt. Als je zo’n hoesje cadeau zou doen hoef je hem niet eens opnieuw te verpakken, omdat het al zo mooi verpakt is.

tuin, herfst, hoesje 414
tuin, herfst, hoesje 405
Ik heb het hoesje nu al een aantal weken om mijn telefoon zitten en er zitten nog steeds geen krassen op en ik heb geen splinter kunnen ontdekken. Dit was iets waar ik wel een beetje huiverig voor was, maar het hoesje is juist mooi strak afgewerkt. Het is dik hout waardoor het hout niet snel zal breken bij de eerste en beste val. Het is echt stevig hout en kan wat mij betreft niet op tegen een plastic telefoonhoesje hoewel deze natuurlijk ook erg leuk kunnen zijn. Ik vind dit hoesje toch een betere kwaliteit bieden. Het hoesje beschermt mijn telefoon dan ook goed. Dit vind ik erg belangrijk, want dat is toch de functie van een hoesje. Al met al kan ik jullie dit telefoonhoesje echt aanraden.

Wat vind jij van een houten telefoonhoesje? Zou jij er ook een kopen of ga je liever voor een plastic hoesje?

samenwerking

Vorige

Movie review – The Maze Runner

Volgende

De herfst in mijn tuin

  1. Klinkt erg goed en hij ziet er ook nog eens leuk uit! Fijn dat ze helemaal geen gebruik maken van plastic :)

  2. Leuk! Een keer wat anders dan al die plastic telefoonhoesjes

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén