Oefening voor een shoot voor morgen!

chan shoot 228
Meiden, ik heb zo leuk nieuws. Morgen mag ik een vriendinnetje opmaken voor een shoot. Een (amateur)fotograaf was opzoek naar iemand die goed was met felle make up zodat hij dat in zijn portfolio kan gaan zetten. Zo kan hij zijn werk uitbreiden. Dat vriendinnetje dacht meteen aan mij en afgelopen zondag zijn wij gaan oefenen. Kijk je mee?
 

Dit zijn dus nog niet de officiële foto’s, omdat het zo maar eens kan zijn dat ik daar heel lang op moet wachten. Buiten Jorinde haar bruids make up heb ik nog nooit iemand officieel opgemaakt dus ik vond het allemaal wel spannend. Het is met felle kleuren toch even lastiger werken dan met aardetinten. Je ziet bij felle make up sneller foutjes en deze ben ik ook hier tegengekomen, maar ik ben best tevreden voor een eerste keer (aangezien ik helemaal geen professionele visagist ben en maar doe waarvan ik denk dat het goed is). Ik zie nog wel verbeterpunten, maar daar was dit oefenen ook voor.

12
34

Al deze foto’s zijn bedoeld zodat de fotograaf een idee krijgt van wat ik kan. Ik ben er wel achter gekomen dat het heel moeilijk is om anderen op te maken. Het is te doen, maar oefenen is zeker nodig haha.

56
78

910
11
De aandacht moest vooral naar de ogen getrokken worden. Ik denk dat dat wel gelukt is!

chan shoot 228

chan shoot 185
Nog een foto van ons samen. Ik zonder make up haha. Het licht was trouwens verschrikkelijk! Het ene moment leek ze op de foto’s een spook en het andere moment normaal.

Ik moet morgen ook mezelf opmaken, want ik kom ook in de fotograaf zijn portfolio. Ik hoop dat het allemaal goed gaat. We hebben de hele dag de tijd dus als het mis gaat kan ik nog overnieuw beginnen. Ik probeer er veel van te leren en er gewoon veel plezier van te hebben. De foto’s volgen nog (als de fotograaf dat toestaat).

Eens even een ander artikeltje, maar dat is ook wel eens leuk voor de afwisseling! Dan weten jullie ook waar ik me mee bezig hou!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige

Gastartikel – Met vriendinnen gaan shoppen

Volgende

Favorieten oog make up producten van 2012

28 Comments

 1. heel mooi en veel suc6 & plezier morgen!

 2. Ziet er heel gaaf uit, en je kan het hartstikke goed joh!!

 3. Erg gaaf! Succes!

 4. Gaaf! Veel succes morgen!

 5. Aah wat leuk veel plezier alvast morgen.

 6. Wat een leuke kans, veel succes!!

 7. Leuk zeg!! Ik zou ook graag mensen willen opmaken, en ben van plan een opleiding daarvoor te volgen! Vind dat je het mooi gedaan hebt hoor! Succes met de fotoshoot!

 8. Lin

  Heel gaaf! Je zou de look zelfs nog wat verder naar boven kunnen blenden.
  Veel succes met de shoot!

 9. Altijd leuk om make-up voor shoots te doen :). Het is je echt heel goed gelukt, de kleur keuze is spot on :)

 10. Wauw heel mooi gedaan! X

 11. Wauw wat heb je dat mooi en netjes gedaan, ik ben zelf visagist en ook dol op heftige ooglooks voor shoots en i love this!

 12. gaaf zeg! ben benieuwd naar ‘het echt werk!

 13. Crap hey, wat is je look goed gelukt zeg! Zoals ik al zei Aman, dat gaat helemaal goed komen lady! :) Good luck met je shoot, you can do this!

 14. Oh wauw, wat een mooie look! Heel origineel en warm.
  Veel plezier morgen, ik ben erg benieuwd naar de looks :-)

 15. Deb

  Ziet er al goed uit Amanda! Ik zou dit jou echt niet nadoen! als er iemand goed is met felle kleuren ben jij het wel! Ik ben alvast benieuwd naar de foto’s daar moet die fotograaf niet moeilijk over doen.. is ook weer reclame voor hem/haar!!

 16. Wauw, wat tof, ik vind het haar ook gaaf staan :D

 17. Oee wat leuk zegg!! ben erg benieuwd naar het totaal plaatje!! Het ziet er nu iig al tof uit!!

 18. Ik denk dat je je niet al te druk hoeft te maken hoor, ik vind het er echt heel mooi uit zien. Volgens mij komt het helemaal goed! Lijkt me ook heel tof om de look eerst ongeveer zo te zien en dan in een tweede sessie meer uitgewerkt. Hoop dat de foto;s online komen!

 19. Wauw prachtige kleuren! Mooie look heb je gemaakt

 20. Bo

  Echt heel tof! Veel succes vandaag ;D

 21. De make-up is echt super mooi geworden! Heel veel plezier!

 22. Super tof! Wordt vast een geslaagde shoot! Ben heel benieuwd!

 23. Wat leuk voor je! Ik ben benieuwd naar het resultaat, zeker een foto plaatsen he?

 24. Prachtige look, wat een mooie kleuren heb je gebruikt! En zeker fijn zo’n artikeltje voor de afwisseling :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén