Lush – Volcano


In Antwerpen kocht ik een voetensetje waaronder ook het voetenmasker Volcano zat. Ik had nog nooit eerder een voetenmasker geprobeerd dus ik was erg benieuwd!

Wat zegt Lush over Valcano?
Sommige mensen hebben het niet zo getroffen met hun voetjes (ook wel eens kakkies genoemd, da’s niet voor niks!). We bedoelen, ze doen het prima, maar.. ruiken niet altijd even lekker. Daar hebben we nu een prima oplossing voor. Ook voor al die mensen die tussen september en mei het liefst met warme pantoffels of dikke sokken aanlopen, de altijd-koude-voeten-hebbers. Want hier is Volcano, ultieme verwennerij voor je onderdanen, een voetmasker! Smeer de onderkant van je voeten lekker in met dit masker dat klei, papaja, tomaat, citroen, etherische olieen en puimsteen bevat. Stop ze daarna in een paar oude plastic zakken en even lekker tien tot vijftien minuten laten intrekken. (Ze worden heerlijk warm!). Zakjes verwijderen, goed inmasseren en afspoelen. Je voeten zijn lekker zacht en warm en ruiken fris. Als je ze daarna nog even goed insmeert met onze Pied de Pepper, loop je op wolkjes!

Zo dat is even een beschrijving zeg! Het klinkt in ieder geval veel belovend, maar helaas kan
Volcano niet alles waar maken. Ik heb dit masker nu een paar keer gebruikt, maar helaas voelen mijn voeten niet zacht aan. Zoals ik al zei heb ik dit masker in Antwerpen gekocht en ik kan jullie vertellen; ik heb daar de hele dag gelopen en mijn voeten deden echt heel erg zeer! Precies het goede moment om dit masker uit te proberen. Het masker deed niets voor mijn voeten behalve ze fris laten ruiken. Ook heb ik mijn voeten gesrubt met het masker, maar ook dit had geen effect. Het is een te groffe scrub. Mijn voeten werden wel warm van dit masker, wat een lekker gevoel gaf na een dag veel lopen. Hij ruikt best groen haha. Een sterke geur die iets weg heeft van een mintgeur. Ik vind het wel lekker ruiken, maar je moet hier wel van houden.

Helaas, ik had graag een positievere review geschreven, maar meer dan dit kan ik er niet over schrijven. Het product heeft mij een beetje teleurgesteld. Ik wil jullie er nog even op attenderen dat het masker maar drie maanden houdbaar is. Ik had hier zelf eigenlijk niet naar gekeken, en een paar weken voor de einddatum ontdekte ik dit pas en ben ik het masker weer vaker gaan gebruiken. Hij kost € 7,95 voor 125 gram en is te koop bij de Lush of op www.lush.nl

Vorige

Shoplog – Essence & Catrice

Volgende

Inglot free system magnetic palette #1

 1. Jammer dat ie niet zo fijn is als ze beloven! Ik had er best veel van verwacht voor die prijs, maar ach.

 2. Jammer dat je er niet tevreden over bent! Hij leek mij erg fijn!

 3. Ik had hier ook veel van verwacht…
  Beetje een tegenvallen voor die prijs!

 4. Jammer dat hij tegen valt!

 5. Jammer dat hij tegenvalt, meestal vind ik de producten van Lush erg fijn!

 6. Ah, wat zonde! In ieder geval ruiken je voeten zalig! ;D

 7. Wat jammer, maar het is in ieder geval wel fijn dat je voeten lekker ruiken. Zelf heb ik geen ervaring met voetmaskertjes. Misschien toch maar een keer proberen ^^

 8. Ik heb nog nooit iets van lush geprobeerd :)
  x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén