Shoplog

sholop mei 2012 007

Ik heb de laatste tijd weer wat spulletjes geshopt, die ik vandaag aan jullie laat zien! Benieuwd wat ik heb gekocht? Lees dan even verder!
 

Soms heb ik last van zonne-allergie en dat uit zich vooral in rode bultjes op mijn armen en benen. Laatst kreeg ik van iemand de tip om dan Vision zonnebrandcrème te gebruiken. Ik heb hem meegenomen voor 13,99 bij Kruidvat, waar nog 25% korting afging.

Mijn zusje had een Essence eau de toilette gekocht en toen ik ze zag staan, wilde ik er ook wel een meenemen om te proberen. Ik heb gekozen voor de geur like a new love en betaalde 2,99.

Na verschillende positieve reviews te hebben gelezen wilde ik de Catrice highlighter pen graag kopen. Ik heb hem dan ook meegenomen voor 3,79 bij Kruidvat.

Na een tijdje andere poeders te hebben gebruikt, wilde ik graag weer een van mijn favoriete poeders kopen namelijk de maybelline dream matt powder. Er zat nu 50% korting op waardoor ik er maar 6,00 voor hoefde te betalen. Deze heb ik gekocht bij de Kruidvat.

sholop mei 2012 010

Ik wilde graag dichte zomerschoenen, met een lichte kleur. Toen ik deze zag staan bij Nelson moest ik ze meenemen. Ik heb er 69,95 voor betaald.

sholop mei 2012 013

Ook wilde ik voor de zomer een nieuw jasje erbij hebben. Dit witte leren jasje vond ik er leuk uitzien en zat ook mooi. Ik heb hem gekocht bij Boa C voor 34,95

sholop mei 2012 015

Dit shirtje kocht ik met onderstaande joggingbroek en matcht goed samen. Ik vond de kleurtjes beige/creme er mooi uitzien en het zit echt heerlijk. Ik heb hem gekocht bij The Lady Sting hij kostte 25,00.

sholop mei 2012 018

De Joggingbroek die ik ook kocht bij The Lady Sting voor 39,95. Ik denk dat ik dit stelletje lekker ‘s avonds op de bank aan zal doen! De joggingbroek en het shirtje waren er ook nog in andere zachte kleuren (roze, paars, blauw) die je ook kon mixen en matchen.

sholop mei 2012 012

Op aanraden van mijn zusje heb ik het haarserum van de Action meegenomen. Ik ben er erg benieuwd naar. Ik heb het serum gekocht voor 2,99 wat natuurlijk geen geld is. Ook nam ik er nog een douchegel mee voor 0,88 met de geur van orchidee en lavendel.

Ik ben erg blij en tevreden met mijn aankopen. Heb jij de laatste tijd nog leuke dingen geshopt?

 

Vorige

Flakie combo met Rituals

Volgende

Winaar – P2 Baked Eyeshadow

26 Comments

 1. flink geshopt zeg :D

 2. En of ik heb geshopt! Ik heb me doodgeshopt de afgelopen weken. hihi

 3. Lin

  Heerlijk, shoppen!
  Die highlighter van catrice wil ik ook nog steeds proberen, maar vergeet dat steeds als ik bij kruidvat ben ;)

 4. Leuke aankoopjes! Ik heb vorige week woensdag lekker geshopt!

 5. Wat een leuke dingen heb je gekocht!

 6. Leuke spulletjes heb je gekocht! Je schoenen van Esprit zijn erg leuk :D

 7. Leuke aankoopjes!! Ik ben al een tijdje opzoek naar de maybelline dream matt om hem in te slaan want hij gaat eruit. Maar sinds het bekend is dat hij uit de collectie gaat, kan ik hem nergens meer vinden.

 8. hele leuke aankoopjes!

 9. Je hebt zeker leuke inkopen gedaan! :D

 10. leuke dingetjes heb je gekocht!

 11. die luchtjes van essence vind ik zo leuk!:)

 12. Leuk!! Maar wanneer komt de uitslag van de winactie van de p2 oogschaduw??? Ik ben namelijk heeeeeeel benieuwd of ik heb gewonnen!! Ik hoop het zo!! ^^

 13. Leuke aankopn allemaal!
  die vision zonnebrand is heel goeed.:)
  xx

 14. Mooie buit! :-) Ik heb hetzelfde leren jasje, maar dan in het blauw.

 15. Leuke aankoopjes! En dat jasje, hij blijft zo leuk eh! ik heb hem ook hihi.

 16. goed geshopt !!!

  xxx

 17. Lekker zomerse shoplog zo eind oktobr, haha. Tof jackje !

 18. De esprit schoenen zijn leuk! Ik vind de haar serum heerlijk ruiken :D

 19. Bo

  Leuke spulletjes, de haarserum is een aanrader!

 20. Je hebt stevig geshopt zeg! :)

 21. Deb

  Jullie zijn goed geslaagd! Ik ben erg benieuwd naar het haar serum en de concealer pen van Catrice. Ik moet namelijk zelf ook weer een nieuwe halen dus wellicht wordt t er een van Catrice..als ie jullie bevalt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén