Swatches van de HELE Essence Twilight Breaking Dawn 2 collectie!!

twilight collectie en catrice 001
Het is eindelijk zover. Ik heb zó lang op de Essence Twilight collectie gewacht dat ik echt niet kon wachten met het kopen van deze collectie toen hij in de winkels lag. Ik heb het voor elkaar gekregen de hele collectie te kopen en vandaag heb ik dus swatches van de hele collectie van Twilight – Breaking Dawn. Kijk dus snel even verder, want de collectie gaat hard.
 

Ik liep vanaf 1 november elke dag tijdens mijn pauze naar de Kruidvat om te kijken of de collectie er al lag. Ik heb bij meerdere filialen gekeken, maar de collectie was nog nergens te bekennen. Ik baalde zo erg! Ik liep de kans dat alles weg zou zijn in 1 middag, omdat heel veel meiden op deze collectie zitten te azen. Ik werd er een beetje verdrietig van… ik was zo verdrietig dat ik besloot mijn vriend te vragen of hij de collectie wilde kopen bij hem in de buurt. Tenminste.. als hij er bij hem wel was. Hij ging in zijn pauze heen en ja hoor, ze hadden ALLES nog! Ik was zo ontzettend blij dat ik een vreugde dansje maakte. Ik moest een paar dagen wachten totdat ik hem zag, maar het wachten op de collectie was het waard. Deze collectie is meer dan make up, maar voor mij een verzameling van Twilight producten. Ik vind het gewoon ontzettend leuk om dit soort verzamel objecten in mijn stash te hebben. Zo kan ik er altijd naar kijken en geen spijt krijgen dat ik het niet heb gekocht. De hele collectie was niet goedkoop, maar ik weet dat ik alleen al veel plezier zal hebben van het feit dat ze zich in mijn collectie bevinden. Goed, genoeg gekletst over hoe ik aan de collectie kom. Het is tijd voor foto’s en swatches!

twilight collectie en catrice 029
Ik ga beginnen met de pigmenten. Deze zijn namelijk het meest geliefd uit de hele collectie. De kleuren en namen:
Goud – A Piece of Forever
Paars – Alice Had a Vision – Again
Blauw – Jacob’s Protection
Zwart – Edward’s Love

De namen vind ik erg leuk verzonnen! Sommige vind ik goed bij de kleuren passen en sommige minder, maar er is zeker over nagedacht. A Piece of Forever; nu Bella verandert is in een vampier zullen Edward en Bella voor altijd voor elkaar blijven. Bella is niet meer sterfelijk en zal altijd blijven leven. Tevens zie je hier glitters in de gouden kleur. Dit betekend voor mij de kristallen die je als vampier bezit. Deze zie je alleen als de zon schijnt. Ik denk ook dat als je deze glitters in de zon ziet je zult stralen als nooit te voren!

Alice Had a Vision; Alice heeft visioenen van dingen die in de toekomst gaan gebeuren. Nu heeft ze weer een visioen, namelijk dat de Volturi er aan komt! En die willen Renesmee doden… dat is niet positief! Maar de naam is wel leuk bedacht.

Jacob’s Protection; Jacob gaat in deel 2 Renesmee imprenten. Hij zal haar met zijn leven beschermen al wordt het zijn dood. Hij beschermt haar tegen de Volturi en zal voor haar strijden!

Edward’s Love; Edward zijn liefde gaat zo ver. Hij zal de twee vrouwen in zijn leven de liefde geven die hij kan geven. En die liefde is groot. Ook hij zal in deel 2 gaan strijden en ze beschermen met zijn leven.

De namen zijn dus erg leuk en er is echt over nagedacht! Dat maakt de producten wel wat specialer voor mij.

twilight collectie en catrice 011
twilight collectie en catrice 038
De pigmenten zien er qua verpakking hetzelfde uit als de normale pigmenten van Essence. Het pigment komt uit kleine gaatjes. Wees voorzichtig, want je pakt snel te veel. Ik raad je aan op een
stainless steel palette te gebruiken als je met de pigmenten aan de slag gaat. Dit werkt veel sneller en makkelijker.

twilight collectie en catrice 043
twilight collectie en catrice 059
twilight collectie en catrice 061
De pigmentatie van de gouden en blauwe kleur vielen mij iets tegen, omdat ze meer glitter waren dan pigment. Als ze glitters hadden geheten had ik dat minder erg gevonden, maar ik verwachtte een puur pigment. Verder vind ik de paarse en zwarte kleur wel erg mooi! Hier kun je zeker een zwoele, sexy look mee maken. Ik vind het altijd zo mooi als je van die mysterieuze ogen creëert. Dat je denkt, hee? Wie is dat! Die heeft mooie ogen. Haha

twilight collectie en catrice 066
twilight collectie en catrice 082
twilight collectie en catrice 074
twilight collectie en catrice 078
twilight collectie en catrice 093
twilight collectie en catrice 095
1
Er zit ook een lipstick in de collectie. En met wat voor een kleur, een gouden! Dat is eens wat anders en daar hou ik van. Ik was hierdoor erg benieuwd naar de lipstick. De verpakking vind ik mooi en chique door het zwarte omhulsel met het mooie Twilight lettertype. Alleen het doorzichtige middenstuk vind ik wat minder. Als de huls helemaal zwart was geweest had ik de lipstick nog mooier gevonden. De lipstick is dus goud met glitters er door heen. Ook deze heet A Piece of Forever. Waarom deze naam kon je hierboven al lezen. De lipstick is heel subtiel en van de glitters zie je niet heel veel. Maar dit maakt hem wel draagbaar voor overdag. Het doet mij denken aan het effect van een lipgloss, maar dan zonder dat plakkerige gevoel. Je kunt hem wel opbouwen tot een meer dekkende kleur. Ook is hij romig en smeert hij lekker uit. Ik vind hem fijn!

twilight collectie en catrice 112
twilight collectie en catrice 117
twilight collectie en catrice 119
twilight collectie en catrice 124
twilight collectie en catrice 125
twilight collectie en catrice 128
Er zitten 2 heftige lipglossen in de collectie. Althans, ze lijken in het begin heftig! In de verpakking zien ze er heftig, maar ook mooi uit. De glitters springen je tegemoet. De rode kleur heet Renesmee red. Deze is rood met gouden glitters. De zwarte kleur heet Alice had a vision – again. Deze zwarte kleur bevat zilveren glitters, nice! De lipgloss is heel sheer en dekt niet goed. Je kunt hem opbouwen, maar de kleur is subtiel. De applicator past perfect op mijn lippen en is lekker zacht. Maar hoe cool is het als je die zwarte lipgloss pakt. Iedereen denkt dan, wat heb jij nou? En dan zeg jij; gewoon, een zwarte lipgloss? Duh! hihi. En dan zien ze dat het effect best wel meevalt.

23
Links de rode en rechts de zwarte.

twilight collectie en catrice 155
twilight collectie en catrice 159
Verder zit er nog een rode/roze blush in de collectie. Deze heet Renesmee Red. En ik moet zeggen: ik ben onder de indruk. Waarom? Check deze swatch.

twilight collectie en catrice 168
twilight collectie en catrice 171
Deze is goed gepigmenteerd, wow! Ik denk dat je deze heeeel subtiel moet aanbrengen, maar je krijgt er wel een sneeuwwitje effect van. Daar moet je van houden, maar het kan heel mooi staan als je hem goed combineert.

twilight collectie en catrice 172
Op de vorige swatches konden jullie ook de shimmer powder uit de collectie vinden. Deze heet Bella’s Secret. Nu weet ik wel wat Bella’s geheim is, maar ik vind die naam niet bij dit product passen. Ik zou hem eerder de naam geven: A Piece of Shine ofzo haha. Je kunt dit product natuurlijk ook als highlighter dragen. Althans, daar vind ik hem geschikt voor. Hij bevat een hele mooie gouden glans en ik kan dan ook niet wachten om deze te gaan gebruiken in mijn looks. Ik denk dat je hem zeker terug zult vinden in mijn looks. Misschien voor Kerst?

twilight collectie en catrice 180
twilight collectie en catrice 181
twilight collectie en catrice 186
twilight collectie en catrice 192
twilight collectie en catrice 198
Daarnaast zitten er twee glitter eyeliners in de collectie en ze zien er zoo mooi uit in de verpakking! Echt om bij de twijfelen. Het kwastje is redelijk dun waardoor je de liner redelijk strak kunt aanzetten. De glitters zijn niet heel duidelijk te zien, maar met twee laagjes kom je toch al een heel eind. Ik denk dat deze het mooiste staan over een zwart eyeliner. Net dat stukje extra dat wat toevoegt aan de look. Eerst zie je de swatch van een laagje en daarnaast de swatch met twee laagjes. De paarse kleur heet Alice had a vision – again en de blauw kleur heet Jacob’s Protection.

twilight collectie en catrice 334
twilight collectie en catrice 313
twilight collectie en catrice 315
twilight collectie en catrice 321
twilight collectie en catrice 323
En dan de nagellakken. Hier wordt ook veel over gesproken en ik begrijp dat volledig, want ze zijn gewoon prachtig, geweldig, amazing, alles! Ze hebben gewoon iets speciaals in zich, wat je niet in de normale collectie kunt vinden. En voor zo’n budget prijs zijn het hele leuke nagellakken en ik denk dat ze daarom zo populair zijn. De gouden heet heet A Piece of Forever. De paarse kleur heet Alice had a vision – again. De blauw kleur heet Jacob’s Protection en de zwarte kleur heet Edward’s Love. De gouden kleur is wat streperig, maar de rest is gewoon perfect. Lakt goed en dekken alle vier met 2 laagjes. Ik ben meer dan tevreden hierover! Helaas werd het erg laat toen ik swatches ging maken en dus had ik niet meer genoeg tijd qua licht om nog swatches op mijn nagels te maken. Er komen de komende tijd denk ik nog wel swatches van, maar tegen die tijd ligt de collectie niet meer in de winkels dus vandaar even de swatches op het nagelwiel.

Conclusie
Ik ben heel erg blij dat deze collectie in de winkels is verschenen en dat ik hem helemaal heb kunnen bemachtigen. Het is een echte toevoeging aan mijn collectie. Ik verwacht dat jullie deze producten nog vaker terug zullen gaan zien in looks.

Prijzen per stuk en inhoud
Pigmenten: € 2,59 – 3,4 gram.
Lipstick: € 2,59 – 4 gram.
Lipgloss: € 1,99 – 4 ml.
Blush: € 2,89 – 5,5 gram.
Shimmer Powder: € 2,99 – 11 gram.
Eyeliner: € 2,39 – 4 ml.
Nagellak: € 1,99 – 10 ml.

Hebben jullie al iets van deze collectie gekocht of gaan jullie nog iets kopen?

 

Vorige

Nieuwe winnaar Sleek Snaphots palette

Volgende

Opgemaakt – o.a. Lush, Dove, TBS, Gliss Kur

35 Comments

 1. Ik vind de hele collectie zo mooi!
  Ik ben niet bepaald een twilight fan maar toch houd ik van Essence door de twilight thema collecties! Deze zijn vaak super gaaf en zo ook deze weer.

 2. Wow echt de hele collectie! Ik vind de pigments en de lakjes erg mooi. En die zwarte lipgloss zie je niet echt nee haha.

 3. Mooie producten, heb er een aantal van.
  De pigmenten zijn nog mooier als je ze nat aanbrengt;)

 4. Echt een geweldige collectie! Ik heb twee lakjes, twee pigments en de blush gekocht, maar de poeder moet ik ook echt nog gaan halen!

 5. wow, die blush! gorgeous! en die nagellakjes zien er ook heel erg mooi uit! ik ga de blush en shimmerpowder – en waarschijnlijk dat gouden lakjes – halen, hoop dat het er nog is!

 6. ik ben het meest onder de indruk van de blush en highlighter

 7. De nagellakjes zijn inderdaad echt prachtig !

 8. de rode blush zou ik wel durven kopen :)

 9. Mooie producten! Vind de donkere nagellak en de donkere oogschaduw erg tof!

 10. Lin

  Ik heb nog niks van deze collectie, maar ga toch maar even kijken voor de blush en de highlighter, die zien er wel erg mooi uit!

 11. De oogschaduw en de pigmenten vallen wat tegen, maar de lipproducten zijn wel heel leuk en vooral de nagellak vind ik top.

 12. Oh wauw, de pigmentatie van de paarse en zwarte pigments zijn gorgeous, ik verwacht daar een hele mooie look mee! De blush en shimmer powder zijn gorgeous, wauw.

 13. wat leuk om de swatches van alle producten te zien! er zitten echt hele mooie dingen tussen :)

  zelf heb ik alleen het blauwe en paarse lakje gekocht. :)

 14. Mooie producten, wat fijn dat je vriend de spulletjes voor je kon kopen. :)

 15. wauw wat een prachtige producten! Ik moet ze hebben!

 16. ik vind zelf de lakken echt super :D net als de shimmer powder!

 17. Ahhhh gaaf zeg! Ik heb de collectie al wel bewonderd maar toch laten liggen, niet echt iets voor mij deze keer!

 18. Blijf die blush bloed(hah)mooi vinden. :d

 19. Wow die nagellak kleuren zijn allemaal mooi! Ik vind die rode blush ook geweldig mooi:) Van de pigmenten heb ik zelf die gekleurde glitters genomen, dit leek mij wel leuk voor de kerstdagen!

 20. me

  Ik denk dat ik het bij lakjes ga houden en wellicht een pigment, de rest spreekt mew niet echt aan of vind ik erg bijzonder

 21. Hmmm , ik had meer verwacht van de pigmen’ts ! Heb gister nog twilight gezien (voor het eerst) en wauuw zo lief hoe Edward verliefd is op Bella <3

 22. Mooie collectie is het!
  Ik draag nooit lipgloss en de pgiments vond ik iets te donker.maar het is echt een prachtige collectie.xx

 23. Ik heb zelf de glitters ook, maar die kan je het beste gebruiken over een plakkerige basis. Hier zijn speciale basissen voor (die Essence ook heeft, in het dubbele schap), maar het kan ook met wenkbrauwgel. Topcollectie :D

 24. Het is idd een mooie collectie & wat gaaf dat je alles hebt geswatcht zeg! :D
  Die blush en shimmer podwer pigmeteren idd wel heel erg goed, jammer van de eye liners want daar twijfelde ik over en wou eerst de swatches zien ^^ Die lipstick vond ik ook wel gaaf voor de feestdagen enzo, geeft wel een grappig effect :)

 25. De nagellak vind ik heel erg mooi, vooral die goudkleurige

 26. ik heb er ook best veel van, vind ze toch wel erg mooi :)

 27. Ik vind deze collectie echt geweldig, zelf heb ik de blush en de rode lipgloss gekocht.

 28. OMG, ik wil die blush! Prachtige kleur.

 29. Nou volgens mij ben jij wel een Twilight kenner =] Het zwarte en paarse pigment zijn mooi en de blush is het enigste wat ik van deze collectie heb. Wat lief van je vriend, ze bekeken hem vast wel grappig aan toen hij ging afrekenen.

  • Ja ik denk wel dat ik een echte kenner ben. Heb de films zo vaak gezien en alle boeken gelezen ;) Ja, ik heb een super lieve vriend!

 30. Ik vind het echt een geweldige collectie, leuk dat jij ook zo heerlijk enthousiast bent Aman. :) Heh, had ik net nodig! ^^ Mooie swatches, zowel van de lipglosses als de losse oogschaduws en de gouden lipstick, hoe vet is dat?!

 31. Hoe meer ik swatches zie van deze collectie hoe meer ik ervan wil kopen haha! Die alic pigment is ook echt zoo mooi! ik heb al de alice nagellak en de alice eyeliner dan kan die pigment er ook wel bij :D haha

 32. Deb

  Vooral het paarse pigment en de donkere lakjes vind ik erg mooi!

 33. Die nagelakjes zijn echt heel gaaf!
  Die misschien toch maar even gaan halen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén