New Year’s Eve Make Up

1
Oud en Nieuw is een geliefde feestdag van veel meiden. Waarom? Je kunt net als bij Kerst lekker uitpakken met je make up. Weet jij nog niet wat je met Oud en Nieuw gaat dragen als make up? Dan is dit artikel misschien handig voor jou.
 

Ik vind het zelf heerlijk om lekker uit te pakken, te spelen met mijn make up en uiteindelijk een prachtige make up te plaatsen op mijn gezicht. Ik voel me vaak weer helemaal als nieuw! Lekker tutten en tijd voor mezelf. Heerlijk! Maar ik dwaal af, want vandaag ga ik je vertellen wat voor make up je kunt dragen tijdens Oud en Nieuw.

Jullie konden donderdag al een review lezen over de LookX Liquid Eyeshadow. Deze staat vandaag centraal in deze look.

2
3
Ik ben begonnen met de Too Faced Shadow Insurance en plaatste deze over mijn gehele ooglid. Deze liet ik goed drogen en daarna bracht ik de Liquid Eyeshadow aan over mijn bewegend ooglid, maar niet in mijn binnenste ooghoek. Deze werkte ik goed uit zodat hij niet in de lijntjes gaat zitten. Dit liet ik heel goed drogen om er zeker van te zijn dat hij niet in de lijntjes gaat zitten. Ik bracht dit trouwens gewoon aan met de sponsapplicator die op het product zit.

4
5
oud en nieuw look 286
Daarna bracht ik een zilveren oogschaduw aan in mijn binnenste ooghoek en blende deze samen met de blauwe liquid eyeshadow. Deze zilveren oogschaduw is van de Hema. Het is ook een vloeibare oogschaduw, omdat het eigenlijk een mousse is. Dit is de metallic eyemousse in Silver. Deze zilveren kleur matcht erg goed met de blauwe kleur, althans dat vind ik zelf haha.

6
7
De blauwe kleur in mijn crease en onder mijn onderste wimperrand is van Essence. Dit is een blauw pigment in bijna dezelfde kleur als de Liquid Eyeshadow. In deze blauwe kleur zitten hele mooie, subtiele glittertjes. Perfect voor Oud en Nieuw. Dit is in de kleur 17. Ik heb deze kleur niet geblend, omdat ik dan de kleur weg blend. In combinatie met een de Liquid Eyeshadow moest ik hem deppen in mijn crease. Heel erg raar en even oefenen, maar als je het eenmaal onder de knie hebt dan is het resultaat erg mooi! Dit vergt wel wat preciesie, maar oefenen is juist zo leuk! Daar leer je het meeste van.

9
Op mijn wimpers draag ik een mascara van Benefit. De They’re Real versie. Een top mascara en er komt nog een keer een review van. Over die mascara draag ik als detail een zilveren topcoat voor mijn wimpers. Het is erg subtiel, maar het geeft net wat extra’s. Deze komt uit een Limited Edition van Catrice (Female LE). De lipgloss die ik draag is van LipExtreme in de kleur Magic. Vol met sparkles!

10
11
De rest van mijn make up is hetzelfde als altijd. Ik draag dit keer geen blush, maar wel een highlighter. Dit is de Rose Quartz van MAC. Deze bevat hele mooie glitters wat natuurlijk erg geschikt is voor Oud en Nieuw. Je mag best schitteren op zo’n avond!

Hopelijk heb ik je wat inspiratie kunnen bieden voor Oud & Nieuw. Weet jij al wat voor make up je gaat dragen?

 

Vorige

Jorinde is jarig!–Winactie (The Body Shop, Rituals, nagellak)

Volgende

Mijn nagellak stash – rek 1

36 Comments

 1. Erg mooi, lekker sparkly! Ik weet nog niet wat voor look ik ga dragen, wel heb ik al glitterwimpers gehaald bij de Hema. :D

 2. Wauw! Hier hou ik van. Blauw, lekker fel en feestlijk! Helemaal mijn ding!

 3. Mooie ooglook weer! Ik vind je wenkbrauwen altijd zo mooi!

 4. Prachtige intense look

 5. mooi met het zilver :)

 6. Mooie look! Ik vind blauw soms een lastige kleur als oogschaduw, maar heb je goed gedaan! :-)

 7. Wat een super mooie blauw geeft de Lookx Liquid eyeshadow zeg.
  Heerlijk opvallend.
  De Hema Mouse is ook erg mooi.
  Ja super Combi Love it!!

 8. Oh wauw bij NYE denk ik altijd aan goude en smokey make-up, maar dit is echt anders maar mooi! Wow ik wist echt niet dat de look gemaakt was met het Essence pigmentje, zoveel pigment :) Knap gedaan!

 9. Heel mooi dat heldere blauw!

 10. Prachtige blauwe kleur (: lovely

 11. Wauw prachtig, je hebt zoveel talent echt wauwie ! Ik zelf ga voor nieuw jaars avond meer voor een zwarte smokey eye .

 12. Echt een mooie look dit! :D

 13. dat zilver in de binnenste ooghoek is echt pretty :D

 14. Wauww, prachtig! Jij krijgt altijd zo veel kleur uit pigmenten. Mij lukt dat nooit x

  • Oops, ik zie het nu pas. Het komt door die lookx, maar dan nog. Je kan prachtig ogen opmaken :) x

  • Eeeh? Misschien een goede basis en ik weet bijna zeker dat het aan je kwasten ligt. Ik gebruik platte kwasten en kan hierdoor het pigment beter verspreiden en in mijn huid duwen.

 15. wat een super mooie ooglook en wat zijn die kleuren mooie gepigmenteerd

 16. De glitters in je binnenste ooghoeken zijn geweldig, maar ook de blauwe kleur. Het contrast is daardoor perfect, heel intens en springt goed van elkaar af. Leuk dat je de vloeibare oogschaduw hebt gebruikt, amazing! Ik weet nog niet wat ik ga dragen met oud en nieuw.. ben overdag buiten.. misschien dat ik twee keer achter de tafel ga zitten.. Mhh!

 17. Wauw prachtige kleuren gebruikt, I like! Herinnert mij weer aan het feit dat we ZEKER in 2013, het eerste kwartaal, moeten meeten. Dus, we moeten maar eens mailen, lijkt mij zo leuk :D

 18. Wow wat een superkleuren zeg! Staat je wel heel mooi bij de kleur van je ogen!

 19. Deb

  Heeeel mooi! Shocking Blue I like it!

 20. Hartstikke mooie look! Vooral die mousse in je ooghoek, geeft echt een prachtig effect :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén