Winactie – 3x € 15,00 aan Greetz shoptegoed


Over twee weken is het alweer Valentijnsdag. Een romantische dag waarbij je gelijk denkt aan je eigen Valentijn, maar ook aan rode rozen, cadeautjes en valentijnskaartjes. Speciaal voor onze lezers mogen we namens de kaartenwinkel Greetz 3 tegoedcodes van € 15,00 per stuk weggeven. Hiermee kan je straks misschien wel een gratis valentijnskaartje versturen naar je (geheime liefde).
 

Winnen, winnen, winnen???

Laat tot en met 6 februari weten waarom je een van deze tegoedcodes zou willen winnen. Op 7 februari zullen wij de 3 winnaars uitkiezen en de tegoedcodes toesturen. Ruim op tijd voor Valentijnsdag!
Kies alvast een kaartje uit op de website van Greetz, waar je ruim 1000 valentijnskaarten kunt vinden. Geen Valentijn dit jaar? Je kunt het tegoed gebruiken voor alle kaartjes en cadeaus die op de website van Greetz staan.

Vorige

Favorieten – januari 2013

Volgende

Opgemaakt – januari 2013

16 Comments

 1. Sevda

  Wauw wat gaaf! Ik zou dit heel graag willen winnen omdat ik dan mijn man ECHT kan verassen, als ik een cadeau koop dan weet hij dat altijd, maar als ik iets via Greetz een kaart en klein cadeautje stuur en hij neemt het zelf aan van de postbode dan zal hij heel verrast en gelukkig zijn :-)

 2. Wat een toffe winactie, en dat blond amsterdam kaartje vind ik ook heel tof!

  Ik wil dolgraag winnen omdat ik met valentijnsdag een kaartje wil sturen aan mijn lieverd! We zijn ruim 2,5 jaar samen en wonen inmiddels 2 maanden samen en we zijn heel gelukkig. Een kaartje sturen doe je dan eigenlijk niet meer als je samenwoont en daarom zal het ook een complete verrassing voor hem zijn! zo wil ik hem bedanken voor zijn liefde en verrassen omdat hij dat verdient heeft!

 3. Lin

  Ik zou heel graag het tegoed winnen om mijn bff te verrassen die momenteel absoluut niet lekker in haar vel zit. Zij kan zeker een leuke verrassing gebruiken, omdat ze zo dapper bezig is met zichzelf. Ik ben trots op haar!

 4. Pam

  Oeh leuk! Ik zou een kaartje willen sturen naar mijn vriendje, om hem te laten weten dat ik nog steeds superblij met hem ben! Xxx

 5. Mijn zus en ik hebben het niet leuk gehad vroeger wegens omstandigheden waar mijn ouders ook niks aan konden doen. Het heeft als voordeel gehad dat we elkaars beste vriendinnen zijn en elkaar feilloos aanvoelen. Altijd staat ze voor me klaar en wil haar wel eens verrassen en laten weten hoe bijzonder ze voor me is! Doe dus graag mee met deze actie.
  Je ziet veel dezelfde winacties terugkomen op verschillende blogs, deze is nieuw voor me, leuk leuk!

 6. Hele leuke actie. Ik zou het heel graag willen winnen omdat mijn vriend een ontzettend moeilijk jaar achter de rug heeft en veel vrolijkheid en liefde kan gebruiken.

 7. Anita

  Wat een leuke actie.
  Ik kom uit een hele grote familie en stuur met regelmaat een kaartje.
  Dus dat Greetz tegoed komt dan zekr van ps.

 8. Marije

  Wat een originele winactie, heel leuk! Voor 15 euro kan ik zelfs meerdere kaartjes versturen :) Eentje voor mijn vriend, die tot nu toe elk jaar klaagt dat ik geen valentijnscadeautje voor hem koop haha. Allebei onze verjaardagen liggen namelijk heel dicht bij valentijnsdag, dus ik vond het altijd overbodig om dan nog een cadeautje te kopen. Verder zou ik een kaartje sturen aan mijn oma en aan mijn vriendinnen, aangezien ik ze tegenwoordig niet meer zo vaak zie omdat ik een eind weg ben verhuisd.

 9. Myr

  Ik zou super graag willen winnen! Woon namelijk in het buitenland en Greetz is een leuke manier om toch altijd op tijd een kaartje te sturen naar het thuisfront :)

 10. Nadine

  Mijn ex en ik mogen door heel veel gedoe elkaar niet meer zien. Toch houden we nog heel veel van elkaar en willen we elkaar niet kwijt. Ik wil hem daarom ook verrassen met een lieve kaart om hem te laten zien dat ik hoop dat hij alle mensen die hem tegenhouden laat varen en wij weer gelukkig kunnen worden.

 11. Linda

  Super leuk ik doe mee! Mn pa is met valentijn jarig dus ik wil hem echt een speciale kaart geven (;

 12. Anita H.

  De kaartjes van Greetz zijn me normaal gesproken te duur om te verzenden (ben maar een “arme werkloze”). Leuk en mooi zijn ze wel! Ik stuur per jaar toch best wel wat kaartjes per post. Met zo’n shoptegoed van @ 15,00 kun je al wat “kaartjes inplannen” voor de rest van het jaar. Reuze handig, immers: gratis en ook nog mooiere kaarten dan mijn dierbaren van mij verwachten. Nee, geen valentijnskaarten voor mij. Zelfs al zou er een valentijn zijn…

 13. Wat een leuke actie! Mijn vriend (en verloofde) hebben met Valentijnsdag alweer 9 jaar ‘verkering’ maar helaas kunnen we het niet samen vieren omdat hij op dit moment voor werk 2 maanden in Irak zit. Een lieve speciale kaart zou wel erg leuk zijn.

 14. Wat een leuke actie!

  Ik doe graag mee. Niet om mijn gelieve zozeer te verassen maar meer twee familie leden. Deze week hebben zij slecht nieuws te verwerken gehad en ik wil ze graag een verrassing sturen.

  Ik hoop dat ik win!

  Lief!

 15. Ik zou de tegoed bon gebruiken om een kaartje aan mijn lieve man te sturen en ook om eentje naar mijn papa sturen die voor het eerst valentijns moet ‘vieren’ zonder mijn moeder.

 16. Ik zou dit heel graag willen winnen. Ik lig al sinds begin januari plat met een hernia, heb ook even in bet ziekenhuis gelegen zelfs en er zijn een paar lieve mensen die mij zo ontzettend helpen door langs te komen en mijn katten te verzorgen, boodschappen voor me te doen, dat soort dingen. Ik wil ze graag een kaartje sturen en aangezien dit een hele dure tijd is nu voor mij zou dit echt ontzettend goed uitkomen! x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén