Shoplog Enchantra – Deel 2

Deze week konden jullie al deel 1 zijn van mijn geshopte spulletjes bij Enchantra. Vandaag is het tijd voor deel 2. De shoplog was zo groot dat ik alles niet in 1 filmpje kon proppen! Kijk dus snel verder om de rest  van mijn shoplog te bekijken.

De webshop van Enchantra kun je hier vinden. 

Vorige

Dove purely pampering bodylotions

Volgende

Opgemaakt januari – deel 2

20 Comments

 1. Wat een leuk spontaan filmpje weer! En toffe aankoopjes!

 2. Wat een leuk verzorgingspakket!

 3. Leuk filmpje!! en lief dat je ook zo aan je moeder en zus denkt..

 4. leuke aankopen allemaal :D

 5. Had helemaal niet gezien dat er een deel 2 was. Heb hem op youtube bekeken :)

 6. Deb

  Wat een fijne spullen! Ik heb de bodylotion, scrub en butter van Sweetly You ook gehad. Ik vond vooral de geur van Warm Allure heerlijk; zo warm en luxe. Ik moet hem eigenlijk weer eens opnieuw kopen ;-)

 7. Leuke shoplog!!

 8. Wat een leuke aankopen!

 9. Leuke aankoopjes !!!

 10. Ik had de video al lekker gisteravond bekeken, vond het zo een leuk cadeau voor Jo! Hallo… Jelly beans?! NOM!

 11. Leuke aankopen en ik vind je filmpje ook erg leuk, leuk om naar te kijken! (:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén