Video – Shoplog Enchantra, Sephora, Goodies deel 1

Shoppen is een van de heerlijkste dingen die er zijn. Niet alleen naar mijn mening, maar naar mening van heel veel vrouwen. Een paar maanden terug heb ik een shoplog opgenomen die ik helaas vandaag pas laat zien, omdat het er gewoon niet van kwam! Kijken jullie mee naar mijn verlate shoplog?

Dit is deel 1, maar zoals je in de titel kon lezen, komt er nog een deel 2!

Wat vond jij het leukste product uit mijn shoplog? En hou jij ook zo van shoppen?

Vorige

OOTD: Ditisons dagje

Volgende

Dove purely pampering bodylotions

29 Comments

 1. Dat sephora palette ziet er zeker goed uit! En dat voor zo’n prijsje :3

 2. Erg leuke aankopen :)

 3. Wat een super leuke dingen heb je gekocht! Ook echt bijzondere dingen.. Leuk filmpje!

 4. Dat palette van Sephora is echt super, wauw!

 5. ik vind ze allemaal wel iets hebben :)

 6. Leuke producten! En dat frontcover paley is echt prachtig en zeker goedkoop! ;-)

 7. oh dat palette van sephora, die paars en turqoise zijn echt supermooi!
  ben benieuwd naar de tutorial !

  • Die is een paar maanden terug al online gekomen. Dit is een hele oude shoplog nog! Het was een feeen look. Als je daar op zoekt dat vind je hem vanzelf :)

 8. Dat Sephora palette en het Sugar Pill palette heeel mooi!!

 9. Marije

  Hele leuk dingen heb je geshopt! Ik had het stukje boven de video nog niet gelezen en toen zag ik dacht 1e palette en dacht: huh!? die had ik toch al eerder gezien haha. Toen las ik de tekst en werd het duidelijk ;) Dat blond setje is ook erg leuk, ik had hem ook gezien bij de bijenkorf maar dacht dat het niet zo lekker zou ruiken, dus heb hem niet meegenomen (helaas!). Ik hou ook echt heel erg van shoppen, maar ben nu net afgestudeerd en heb nog geen baan, dus ik moet echt niet teveel uitgeven. Is helaas niet zo goed gelukt met al die sale…

 10. Erg leuke aankopen!

 11. Lin

  Ik vind het palette van sugarpill geweldig. Ik houd wel van die felle kleurtjes!

 12. Whaahhww die palettes zijn alle 2 echt ohmyguuuddd super mooi! leuk filmpje<3

 13. Kwijl kwijl… Ziet er allemaal top uit!

 14. Ik kon niet wachten tot je de prijs zei van het Frontcover palette. Echt geluk!

 15. Wilde jullie even laten weten dat ik jullie genomineerd heb voor de Liebster blog award!
  check mijn site voor spelregels enzo.. Liefs Cella

 16. mooie spulletjes!

 17. Super mooie palette!

 18. Wow crap, handig dat die chick naar je palette ging kijken haha! Dat moeten ze eigenlijk altijd doen, want dan weet je dat het goed zit. Oh my god, de palette van Sugarpill is le gorgeous. Haha, het geeft inderdaad licht!

 19. mooie spulletjes vooral het palette vind ik echt prachtig

 20. Bo

  Wat een prachtproducten! En echt een goede aankoop zeg dat palette!

 21. Dat sephora en sugarpill palettes zijn mooi!
  xx

 22. leuke aankopen!
  ben benieuwd naar deel 2.

  Liefs Diana en Wendy
  proudbeauty

 23. Deb

  Mooie spullen heb je geshopt! Het palette is indrukwekkend mooi (en zooo goedkoop!) wat een mazzelaar ben je. Ik ben alvast benieuwd naar alle reviews.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén