OOTD: Ditisons dagje

fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 053
Vandaag mijn allereerste Outfit Of The Day (OOTD) van een Ditisons dagje. Eigenlijk maken wij nooit outfit foto’s, omdat wij niet heel erg met fashion bezig zijn. We vinden het wel heel leuk, maar echte fashionista’s zijn wij niet. Wij dragen wat wij leuk vinden of het nou goed bij elkaar past of niet. Kijk je mee naar mijn outfit?

fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 053
fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 054
fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 056
fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 057
T-shirt: Vila
Vest: Lady Sting
Broek: Zara
Riem: Primark
Schoenen: Geen idee hoe het merk heet haha

Een voor mij erg leuke outfit. Meestal draag ik een spijkerbroek met sneakers, een lange mouwen t-shirt met een basic vest. Ik probeer wat meer kleur in mijn kleren te brengen en dat is aardig gelukt met een groene broek en oranje t-shirt & vest.

fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 059
fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 060
fotos dit is ons dagje pannen burts bees wierook 061
En nog mijn FOTD. Ik draag oogschaduw uit mijn Urban Decay – Naked 2 palette en een lipgloss van Catrice. De rest van make up is hetzelfde als normaal.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een outfit foto van mij te zien. We gaan proberen om het wat vaker te doen, maar zoals gezegd; wij dragen vaak basic kleren.

Draag jij vaak kleur in je outfits?

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige

Real Techniques Kwasten

Volgende

Video – Shoplog Enchantra, Sephora, Goodies deel 1

34 Comments

 1. Wat een super leuk vestje! De laarzen zijn ook erg leuk :)

 2. JA, leuk de eerste outfit of the day! Mooi vest, gave patroon zit erin joh. Oh en het verbaast mij dat jouw look nog redelijk neutraal is, maar ik vind het mooi.

  • hahaha, ja ik vond het ook een heel gaaf vest. Twijfelde wel even, maar heb hem toch gekocht en nu draag ik hem heel vaak. Ik draag doordeweeks heel vaak neutrale look ;)

 3. Ik vind je broek erg leuk! Mooi gecombineerd ook..

 4. Hele stoere laarzen!

 5. Aah leuk! Die trui is echt super! :)

 6. Leuke outfit. En toch zeker een leuke combinatie . En ik ben ook helemaal geen fashionista haha.

 7. Dat vestje is zo tof! Je make-up zit trouwens ook heel mooi!

 8. Ik vind je vestje echt supergaaf! staat mooi bij je ogen!

 9. Leuke foto’s heb je gemaakt! Moet je vaker doen!

 10. Leuke outfit :D ik vind je vestje echt heel erg leuk, ik hou van die patroontjes!

 11. Lin

  Leuk! Vooral je schoenen vind ik erg tof!
  Ik ben ook heel erg van de Basic kleding moet ik zeggen. Totaal niet spannend, wel makkelijk ;)

 12. Wauw mooie look!
  Je hebt mooie ogen!

 13. Wat een leuke comfy outfit, lekker kleurrijk! Leuke positie waarop de foto’s genomen zijn. Lekker spontaan en je hoeft geen fashionista te zijn om leuke kleding te dragen en je daar goed bij te voelen :) deel waar je je prettig bij voelt :)

 14. Ik vind je outfit leuk!

 15. Super leuk vest zeg!

 16. dat vestje vind ik erg leuk bij je haarkleur, leuk!

 17. Leuk om eens een outfit-look te zien! Ik ben ook fan van je vest ;-)

 18. Hey, is dat niet die ene broek die je ooit in een shoplog liet voorbij komen?! Of praat ik onzin? Zo niet, dan vraag ik mij dat echt af hoe ik dat nog weet. xD Damn girl! Geweldige outfit, gewoon lekker basic, toch nog speels en volgens mij héél comfortabel!

 19. Eva

  Heel leuk vestje! Als je tijd hebt, neem dan een kijkje op mijn blog? Xx

 20. Leuke outfit! je FOTD is zo pretty!
  x

 21. wat een leuk vest! ik vind je broek ook erg stoer!

 22. Oeh leuke outfit! Lekker veel kleur inderdaad :D

 23. Oh wat een leuk artikel! Hele mooie broek en je make up is echt prachtig!

 24. lovelylife

  Leuke outfit! De broek vind ik echt prachtig, zo ene zoek ik ook nog. Je hebt ook echt hele mooie ogen, je make-up zit mooi, ik vind alleen de wenkbrauwen iets te zwaar aangezet naar mijn smaak. Niet rot bedoelt hoor, voor de rest vind ik alles echt leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén