L’Oreal – Zachte oog- en lipreinigingslotion

Pupa mascara, Gold look, blogsale 111
De perfecte… en vul het maar in. Ik denk dat elke meisje wel op zoek is naar de perfecte..Vandaag ga ik het met jullie hebben over of deze L’Oreal oog- en lipreiniging de perfecte is of niet. Want ik ben al jaren zoekende en zal ik er nu dan eindelijk eens uit zijn? Vandaag lees je het!

Pupa mascara, Gold look, blogsale 118
Ik vind het er altijd zo speciaal uitzien als een reiniger uit twee delen bestaat. En als je de fles beweegt dat dit meebeweegt. Logisch natuurlijk, maar het ziet er gewoon heel tof uit haha. Vinden jullie dat ook? De dop opent trouwens erg makkelijk, maar zit wel goed dicht als hij eenmaal dicht zit. Het flesje lijkt klein, maar er zit toch nog een inhoud van 125 ml in. Het lijkt niet veel, maar ik doe hier best wel lang mee. Langer dan met een tonic van 200 ml. Van een tonic gebruik je natuurlijk meer, maar deze reiniger is zuinig in gebruik. Ik hoef niet 3x opnieuw reiniger op een watje aan te brengen totdat mijn oogmake up er af is. Aan 1 watje per oog heb je meer dan genoeg. Je kan met 1 watje ook beide ogen doen, maar ik vind het fijner om hiervoor 2 watjes te gebruiken.

Pupa mascara, Gold look, blogsale 110
Deze reiniger is bijna perfect. Daar zit een heel verhaal achter. Ik heb hem hiervoor denk ik al 5 keer eerder gekocht en opgemaakt. Ik vind hem heel fijn, maar hij laat een vettig laagje achter. Ik heb periodes dat ik dat niet erg vind en dan is het de perfecte reiniger. Maar als ik het niet fijn vind is hij niet de perfecte reiniger. Snappen jullie hem nog? Dan gebruik ik dus een reiniger zonder olie en dan worden mijn ogen niet zo vet. Maar deze reinigers zijn lang niet zo fijn als deze. Waarom hij perfect en fijn is? Hij verwijderd mijn oogmake up zo ontzettend snel en goed. Ik vertelde het jullie net al. Aan 1 watje heb je genoeg. Ik laat het watje wat doordrenkt is een paar seconde om mijn ogen liggen, druk het wat aan en daarna kan ik alle make up van mijn ogen af vegen. Deze reiniger verwijderd echt de hardcore make up. Vampieren looks? Glitters? Felle make up? Deze reiniger verwijdert de look met gemak!

Wat ik ook fijn aan deze reiniger vind is zoals de naam als zegt, dat hij zacht is. Hij is mild, maar verwijderd goed en prikt niet! Je oog kan alleen een beetje troebel worden door de olie, maar dat is dan omdat ik iets te enthousiast ben geweest met de reiniger haha.

De olie gaat wel iets sneller op dan het water gedeelte, maar in gebruik merk ik hier niets van. Hij doet het op het einde nog steeds erg goed. Wat wel van belang is, is dat je goed moet schudden van tevoren om de 2 reinigers goed te mengen. Maar daarna zal je veel plezier van dit product hebben.

Al met al een echte aanrader en dit is zo’n product wat ik elke keer weer opnieuw koop, omdat ik hem mis als hij niet in huis is. Dat zegt voor mij genoeg: als je een product gaat missen, dan is het een topper!

Hij bevat 125 ml en kost rond de € 5,00 – 6,00. Ik kan helaas online geen informatie over vinden over de prijs. Ik was ook niet van plan om een review te schrijven dus heb ik de bon niet bewaart. Je kunt ook zien dat ik hem niet wilde reviewen, omdat de reiniger al is gebruikt voordat ik hem op de foto zette. Sorry! Hij is trouwens te koop bij de Kruidvat.

Wat is voor jou de perfecte reiniger? 

 

Vorige

Pasen@Home

Volgende

Win een cadeaubon t.w.v. € 400 bij Zalando

19 Comments

 1. spijtig van dat vettig laagje

 2. jammer dat het een vettig laagje achterlaat, verder klinkt hij erg fijn!

 3. Als je m al zo vaak opnieuw hebt gekocht moet ie wel goed zijn!

 4. Deb

  Deze heb ik ook heel erg lang gehad en beviel mij altijd goed.
  @Amanda; you’re tagged girl!

 5. Het klinkt wel prima! Toch ben ik erg gehecht aan mijn eigen lotion :)

 6. Jammer dat hij een vettig laagje achterlaat, maar verder klinkt hij wel erg fijn!

 7. Fijn dat hij niet irriteert! hier heb ik altijd snel last van.. wel jammer dat hij n vettig laagje achterlaat! maar dit kun je met een tonic erna wel wegkrijgen toch?

  • Als jij een tonic voor je ogen hebt wel natuurlijk. Kan prima! Maar zelf heb ik die niet zo vaak in huis liggen haha. Alleen die voor mijn gezicht :)

 8. Klinkt heel erg prettig! Ik heb altijd problemen met reinigers want op de een of andere manier doen ze altijd pijn!

 9. Iedere keer als ik deze reiniger weer zie wil ik hem zelf ook proberen. Ik vind de verpakking namelijk heel mooi!

 10. Ik heb ‘m ook en ik vind hem ook erg goed.

 11. Ik heb niet echt een probleem met een vettig laagje, als hij verder goed zijn werkt doet is dat voor mij prima! :)

 12. HIj klinkt heel erg fijn. vaak als ik daarna een goede creme aanbreng zorgt die er wel voor dat het vettige laagje mee intrekt.

 13. Wow je hebt hem al zo vaak opnieuw gekocht, nu wil ik hem best proberen! Ik vind het ook altijd heel bijzonder die 2 laagjes, blijft apart :)

 14. Lin

  Dat klinkt niet verkeerd!
  Ik ben alleen geen fa van losse oogreinigers… doe mij mijn cleanse off oil maar ;)

 15. Ik ben echt een trouwe bioderma gebruikster, maar klinkt niet slecht

 16. Klinkt als een goede reiniger:-) Ik gebruik op het moment Hema, maar mijn old time favorites is toch wel Diadermine:-)

 17. Ik had er ooit eentje van Diadermine ofzo en die was ook heel goed! Ik vind het fijn dat het een vettige combo is, maar at the moment is mijn huid wat teerder vanwege de winterperiode en ben ik overgegaan naar een oliereiniger. Op zich vind ik het vettige laagje niet erg, maar als je er veel last van hebt is dat wel rot ja. But amazing dat hij alles weg haalt!

 18. Bo

  Ondanks het vettig laagje, klinkt die niet verkeerd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén