Winactie #1 – BACI nepwimpers

baciwimpers
Vandaag gaan we van start met de eerste winactie waarbij je een setje nepwimpers kunt winnen van het merk BACI. Door de steentjes zijn ze extra leuk om tijdens Kerst of oud & nieuw te dragen. Lees snel verder hoe jij kans kunt maken op deze wimpers!

baciwimpers
Wat moet je doen om kans te maken op deze
BACI B491 nepwimpers?
E-mail het antwoord op de volgende vraag naar info@ditisons.nl met als onderwerp: winactie #1 BACI wimpers

De vraag luidt:
Hoe heet de winterlook(trend) van Make-up Studio?

Het antwoord kun je vinden op de website van VisagiePro.

Het antwoord zet je dus niet onder dit artikel neer. Indien je dat toch doet, wordt je gediskwalificeerd, omdat iedereen dan gemakkelijk achter het antwoord kan komen. Dat vind ik niet leuk, omdat ik wil dat iedereen even veel moeite doet voor het winnen van deze prijs.

Uiteraard trek ik een winnaar uit de juiste antwoorden die mij gemaild zijn. Je kunt maar één keer het antwoord op deze winactie naar mij e-mailen. Meerdere keren e-mailen zorgt niet voor meer kans op deze prijs.

De winactie loopt tot en met de dag dat de laatste winactie af loopt. De winnaar zal bekend worden gemaakt via mijn blog dus hou de website goed in de gaten om er achter te komen of je gewonnen heb.

Iedereen veel succes met het zoeken van het antwoord!

Vorige

Bourjois wintercollectie 2013

Volgende

Winactie #2 – Pupa nail art set

  1. Gave winactie, maar ik sla even over. Ik draag nooooit nepwimpers, dus deze gun ik dan liever aan iemand anders :)

  2. Leuk!! Ik heb gemaild.

  3. Emke

    Erg mooi maar ik ben niet aan nepwimper. maar ik doe wel mee met al je winacties, misschien win ik een keer want ik heb er nog nooit een gewonnen! X grt Emke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén