Labello Lip effect Q10 plus

Één van mijn verslavingen is Labello. Ik smeer iedere dag Labello op mijn lippen, maar tot nu toe alleen de sticks. Vandaag review ik de Q10 plus Labello.

Dit zegt Labello zelf over de Lipeffect Q10 plus: “ Met deze lippenbalsem van labello laat je jou lippen er jong uitzien. Door middel van de geavanceerde formule van enzymen verminderd het aantal fijne lijntjes. Daardoor zien je lippen er jong uit. Bovendien zorgt deze lippenbalsem voor een vergroot natuurlijk volume van de lippen.

Deze Labello is een tubetje waar je een beetje balsem uit knijpt en vervolgens op de lippen smeert. Het is ontzettend hydraterend ( sojaolie ) en verzacht mijn lippen meteen. Ik denk niet dat het aantal lijntjes verminderd zoals het product doet beweren, maar wel zichtbaar doet verdwijnen. Ik heb het idee dat mijn lippen wat voller lijken en fijne is dat deze lippenbalsem een bescherming heeft tegen UVA en UVB straling. Conclusie is dan ook dat ik dit een heerlijke lippenbalsem vind.

In de labello lip effect Q10 plus zit 10 ml, kost €3,99 en is verkrijgbaar bij alle drogisterijen.

Geschreven door Jorinde

Vorige

Essie – fair game

Volgende

Shoplog – Amsterdam

 1. Nog nooit gezien ! Misschien moet ik deze maar eens aanschaffen want mijn lippen zijn in de winter altijd echt een hel ! xxx

 2. klinkt goed!
  Labello is erg fijn
  x

 3. Ik let totaal niet meer op Labello’s, toevallig zag ik er wel vandaag eentje! Ze werken bij mij niet, too bad. Hij klinkt wel fijn. :)

  • Jorinde

   Oh, jammer dat ze bij jou niet werken. Er bestaan gelukkig genoeg andere producten voor je lippen :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén