Gr…. Luipaarden nails!


Op 5 december kreeg ik van Sinterklaas cadeautjes waaronder ook een nieuwe imageplate van Konad. Dit is een imageplate waar bij het plaatje bedoeld is voor je hele nagel in plaats van enkel op een stukje van je nagel. Ik was heel benieuwd hoe dit zou werken en vandaag laat ik jullie het resultaat zien, namelijk luipaarden nagels!

Ik vind het erg leuk geworden. Met kleding en sieraden ben ik helemaal niet van de dieren printjes, maar dit vind ik wel leuk staan. Misschien, omdat het iets subtieler is dan bijvoorbeeld een opvallend shirt. Ik vond het wel heel erg moeilijk om zo te lakken, omdat het plaatje toch niet de hele nagel bedekt en je dit dan moet aanvullen door ernaast te stempelen. Op sommige plekken op mijn anderen hand is dit ook niet helemaal netjes gegaan, maar wel genoeg om er mee over straat te kunnen.

Ik heb imageplate m57 gebruikt. Als basiskleur heb ik 450 Sand Fransico van Catrice gebruikt. En de zwarte Konad lak om mee te stempelen.

Wat vinden jullie van het resultaat?

Vorige

Shoplog Kruidvat

Volgende

Opgemaakt

19 Comments

 1. Omg, dit is echt totaal mijn ding. Love it !

 2. Deb

  Prachtig gedaan! Ik heb ook een keer zo’n imageplate geprobeerd, maar het werd helemaal niks. Dit ziet er echt heel goed uit en de kleurencombi vind ik ook erg mooi.

 3. Ik vind het echt prachtig geworden!

 4. femke

  mooi gedaan!
  maar niet echt mijn stijl, haha;)

 5. wow, dat is echt goed gelukt. Ik ben fan! :)

 6. Mooie nailart, wat netjes gedaan! De kleurencombinatie is ook amazing. :) Deze en de zebraprint vind ik toch wel de mooiste konadprints.

 7. Wauw, dat is echt supermooi gedaan! Heel erg leuk die combinatie!

 8. Whaa, wat een gave nagels! <3

 9. Echt supermooi gedaan x

 10. Wat super gaaf zeg, dat wil ik ook kunnen maken!

 11. Die stempelplaat heb ik ook! Bedenk mij dat ik dat ook wel snel weer kan maken!

 12. Leuk! Ik doe dit ook wel eens, ik heb het alleen nog nooit gedaan met sand francisco als ondergrond, maar het ziet er mooi uit dus dat ga ik ook een keer doen! :)

 13. Wauw, heel mooi gedaan!

 14. wow echt heel mooi gedaan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén