Golden Rose & Flakie


Ik wilde al tijden mijn flakie van Golden Rose proberen, maar het kwam er steeds niet van, omdat ik nog zulke mooie andere lakken had staan. Afgelopen week heb ik hem aangebracht over een roze lak van Golden Rose in de kleur 218.


Op het eerste gezicht was ik een beetje teleurgesteld, omdat ik het effect niet goed zag. Maar toen ik in de zon ging staan zag ik de prachtige flakies! Ik vind het een mooi effect die een toevoeging geeft aan je nagellak. Houd er wel rekening mee de flakies lastig te verwijderen zijn, maar het is te doen met een beetje geduld.

Ik heb flakie in nr 01 gebruikt. Deze bevat 10 ml en kost € 2,50 en is te koop bij www.nailpolishfashion.nl de roze lak van Golden Rose in 218 bevat 11 ml is te koop bij www.pedicuregroothandel.nl voor € 5.49 per stuk.

Vorige

Reminder Valentijn winactie

Volgende

Uitslag Valentijn winactie

13 Comments

 1. Wat een leuke combinatie!

 2. Ze zijn samen echt super mooi <3

 3. Wauw! Prachtige combinatie!

 4. Wauw, supermooi!
  Liefs,
  xx

 5. Oh damn, maak mij maar jaloers hoor! Haha, Golden Rose is echt incredible. ;D Ik houd van flakies, helemaal de Golden Rose versie, zo apart. Echt stunning!

 6. Prachtige combinatie!

 7. Flakies zijn altijd zo mooi ! Ik moet me die toch eens dringend aanschaffen :)

 8. Tof effect met die speciale lak er over

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén