Zoeva – kwastenset

Om make-up goed te kunnen aanbrengen is het belangrijk om goede kwasten te hebben. In Nederland is het helaas moeilijk om goed betaalbare kwasten in de winkels te kopen.

Deze set heb ik van mijn zusje gekregen en is dan ook online besteld. Ik zal de kwasten één voor één laten zien op foto’s en vertellen waarvoor ze gebruikt worden.

De stippling brush: Dit is de grootste kwast van de set en wordt gebruikt om foundation of poeder aan te brengen.

De Poederkwast: Hiermee breng ik losse of compact poeder mee aan. De kwast is heerlijk zacht en gebruik ik graag.

De schuin afgesneden kwast: Met deze kwast breng ik altijd mijn blush aan. Hij volgt prima de contouren van je gezicht bij je jukbeenderen. Ook weer een heerlijk zachte kwast.

De foundationkwast: Om eerlijk te zijn breng ik meestal mijn foundation aan met mijn vingers, maar als ik het met een kwast doe, dan doe ik het met deze. Hij werkt prima, maar ik vind het, het fijnst om foundation met mijn vingers aan te brengen.

De pencilkwast: Hiermee breng ik oogschaduw aan in de crease. Deze kwast werkt perfect om hem goed in de crease te plaatsen en de haartjes staan lekker stevig op elkaar. Je kunt er ook goed een zwarte lijn bij je wimperranden mee smudgen.

Oogschaduwkwast: Perfecte kwast om oogschaduw op het bewegend ooglid aan te brengen.

Kleinste oogschaduwkwast: Met deze kwast vind ik het fijn om oogschaduw aan te brengen in mijn binnenste ooghoek of als highlighter onder mijn wenkbrauw.

De grootste oogschaduwkwast: Hiermee breng ik ook oogschaduw aan op mijn bewegend ooglid.

Blushkwast: Deze kwast gebruik ik nooit. Hiermee kan je blush aanbrengen, maar ik vind het zelf gewoon niet fijn om dat met deze kwast te doen. Ik vind hem daar te breed voor.

Eyelinerkwast: Een klein schuin afgesneden stevige kwast om een mooi lijntje oogschaduw langs de wimperrand te zetten. Ook deze kwast werkt erg fijn, hoewel ik deze maar af en toe gebruik. Ik zet namelijk ook vaak lijntjes met alleen potlood.

Lippenceel: Hiermee kan je lippenstift aanbrengen. Vooral visagisten brengen lippenstift aan met een lippenceel. Ik gebruik deze zelden, omdat ik het vaak gelijk vanaf de lippenstift opbreng. Dat werkt nou eenmaal sneller en naar mijn idee ook goed.

Wenkbrauwborstel: Dit wenkbrauwborsteltje gebruik ik iedere dag om mijn wenkbrauwen in model te borstelen. Eerst kam ik ze omhoog waarna ik ze daarna strak opzij trek.

Als ik mijn hand naast de set leg is hij ongeveer even lang en qua breedte is hij denk ik zo’n twee handen breed. Ik vind het een heerlijke kwastenset en gebruik hem dan ook ieder dag.

Ik vind dit een goede aanrader om een betaalbare brushset aan te schaffen. De haren zijn super zacht en zijn van goede kwaliteit. Mijn zusje gebruikt enkele kwasten uit deze set elke dag. Ze zijn na twee jaar nog steeds zacht en bevatten nog steeds dezelfde kwaliteit als in het begin. Dat wij hem beide gebruiken zegt denk ik al genoeg.

De set is te koop bij www.zoeva-shop.de en kost €22

Vorige

Uitslag Valentijn winactie

Volgende

Sleek – Curaçao palette

10 Comments

  1. Klinkt goed, ik heb ook een kwastenset van zoeva die is ook erg fijn

  2. Ziet er super goed uit! Ik wil ook nog een goede kwastenset!

  3. ik wil deze ook zo graag! xx

  4. Klinkt heel erg fijn!

  5. Zien er heel mooi uit

  6. Leuke set & ook goede uitleg bij elke kwast.

  7. Het is een mooie set om te zien, ook fijn om mee te werken. :) Tijdens de visagie lessen moest ik hem wel eens gebruiken, omdat het haar penselen waren. :) Fijne kwasten!

  8. supermooi! liefs.

  9. Wat een positieve review! Ze zien er ook heel fijn uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén