Glossybox juni 2012

mac stash, glossybox 042
Ik heb gisteren mijn eerste Glossybox binnen gekregen! Ik wist dat hij eraan zat te komen, dus toen ik na twee dagen wachten de Glossybox in mijn handen kreeg was ik super enthousiast. Serieus, mijn hart kan echt sneller gaan kloppen van beautyproducten.. Benieuwd naar de inhoud en mijn mening over de Glossybox? Lees dan snel even verder.

Ik had deze box gewonnen via een winactie op www.carp.nl Toen ik mail kreeg dat ik de box had gewonnen was ik ontzettend blij. Ik wilde deze box al heel lang proberen, maar vond hem te duur. Je weet niet wat je kan verwachten voor je geld en misschien krijg je wel producten die je helemaal niet leuk vind. Dan koop ik liever 6 mooie Catrice lakken voor dat geld. Voor mij was dit dus een leuke kans om de Glossybox te proberen.

mac stash, glossybox 029
Ik ga beginnen met het uiterlijk van de box. Het is waar, hij ziet er leuk uit en het is een handig formaat! Met de box zelf ben ik dus al blij, wat hier kan ik mooi mijn nog te reviewen producten in leggen in plaats van ze op mijn bureau te leggen. Werkt toch iets overzichtelijker.

mac stash, glossybox 032
De producten zijn in een mooi stukje papier met een strikje gewikkeld en liggen op opvulmateriaal. Het ziet er leuk, luxe en verzorgt uit en voelt echt aan als een cadeautje. Je krijgt een kaartje waarin duidelijk staat wat het product is en waarvoor het bedoeld is. Ook staan hier de prijzen van de full-sixe producten bij. Altijd leuk om te weten!

mac stash, glossybox 044
Ik ga beginnen met een product van het merk Toni & Guy. Ik vind het leuk dat dit product in de box zit, omdat dit een merk is wat ik altijd al heb willen proberen. Dit product heet: casual sea salt texturising spray.

Dit is wat Glossybox er zelf over zegt:
Creëert textuur en volume voor een warrige beachlook. Spray gelijkmatig op (handdoek) droog haar en kam het met je handen of een grove kam door. Perfect met een casual flirty zomerjurk en slippers.

Ik ben ontzettend benieuwd naar dit product, omdat dit een product is wat ik nog nooit eerder heb gebruikt. Ik zou hemzelf dan ook nooit hebben aangeschaft, maar vind het nu wel leuk om te proberen. Dit is een mini van 75 ml, maar de fullsize versie bevat 200 ml en kost € 12,99.

mac stash, glossybox 056
Het tweede product wat ik ga behandelen is van het merk Alesandro. Ik heb wel eens wat over dit merk gelezen, maar ik kan me niet herinneren wat ik er nou van vond. Dit product heet: Heel Rescue Balm.

Dit is wat Glossybox er zelf over zegt:
De Rescue Balm van Alessando Pedix voetverzorgingslijn is een rijke voetcreme die de huid regenereert en vitaliseert. Het perfecte product om je voeten zomerklaar te maken!

Ik ben erg blij met dit product, want deze kan mee op vakantie. Ik ga in mijn vakantie waarschijnlijk steden bezoeken en dus veel wandelen. Ik vind het dan prettig om mijn voeten s ‘avonds in te smeren met een dergelijk product. Dat wordt dus de ultieme test of dit product werkt of niet! Hij ruikt trouwens ongelooflijk lekker naar pepermunt, lekker fris maar met een zoete geur er door heen. Dit is een fullsize van 30 ml en kost € 7,95.

mac stash, glossybox 069
Het derde product dat ik ga behandelen is er een van het merk Biotherm. Een merk wat ik altijd al eens heb willen proberen, maar ik veel te duur vond om ‘even te proberen’. Dit is een zonnebrand crème die de naam: Lait Solaire draagt.

Dit is wat Glossybox er zelf over zegt:
Lait Solaire is de ideale zonnebescherming tegen UVA en UVB stralen met een heerlijke citrusgeur en zachte textuur die uw huid optimaal hydrateert.

Diegene die mij al wat langer volgen weten dat ik gek ben op alles waar citrus in zit. Zo gek is het dan ook niet dat ik dit product goddelijk vind ruiken. Echt heerlijk! Ook al weet ik nog niet of het product werkt, als ik af mag gaan op de geur zou ik hier wel flessen van willen in slaan. Wat mij een beetje tegenhoud is de hoge prijs: € 27,00 voor 200 ml. Als ik hem nou fijn vind en als hij in de aanbieding is, wie weet ga ik hem dan nog kopen! Maar eerst ga ik hem deze zomer testen. Dit is trouwens een mini van 30 ml met SPF 30. Dit product is in 200 ml te verkrijgen met SPF 15,30 en 50. Het formaat van 400 ml is te verkrijgen met SPF 15 en 30.

mac stash, glossybox 078
Het vierde product is een product waar ik al positieve reviews van heb kunnen lezen. Het is een balm van het merk Figs & Rouge en draagt de eenvoudige naam: balm.

Dit is wat Glossybox er zelf over zegt:
De Figs & Rouge balsem is een natuurlijk, multi-tasking wonderproduct voor de huid en mag in geen enkele handtas ontbreken! De balsems zijn geschikt voor zowel de lippen als het gezicht en zijn verrijkt met organische essentiële oliën en pure voedende Shea Butters.

Ik heb de versie: Rambling Rose. Je kunt het al raden, hij ruikt naar roos. Hmmm lekker! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de leuke verpakking. Hoe cute is dit?! Ik vind hem onwijs schattig en wat ook belangrijk voor mij is: de verpakking gaat makkelijk open en dicht. Hoe vaak ik wel niet heb dat ik een verpakking niet open krijg is ongelooflijk. Ik weiger dan ook op mijn nagels te gebruiken waardoor een product vervolgens in een hoekje ligt te verfstoffen. Met dit product heb ik daar geen last van. Deze gaat zeker weten mijn tas in om te testen. Die essentiële oliën klinken namelijk wel erg fijn. Deze balm kun je gebruiken voor je lippen, gezicht en lichaam. Voor de geïnteresseerde; dit product is 100% organic. Dit is een fullsize verpakking (8 ml) en kost € 3,95.

mac stash, glossybox 091
Het vijfde en daarmee het laatste product zijn teenspreiders van het merk Herome.

Dit is wat Glossybox er zelf over zegt:
Een handig hulpje tijdens het lakken van je teennagels. Een echte ‘musthave’ deze zomer.

Persoonlijk hadden deze er van mij niet in gehoeven of Glossybox had ze er als zesde product extra bij kunnen doen. Dit is een product wat bijna elke beautylief hebber wel in huis heeft. De Glossybox was naar mijn idee begonnen om je te laten kennismaken met nieuwe producten. Als ze logisch na hadden gedacht, hadden ze kunnen weten dat veel meiden/vrouwen deze producten al hebben. Toevallig ben ik de mijne een paar weken geleden kwijt geraakt dus ik ben er wel blij mee, maar ik denk dat ze bij veel meiden ergens achter in de kast blijven staan. Ze kosten € 2,50.

Mijn mening over de Glossybox:
Op het eerste gezicht vond ik dit niet zo’n leuke box (er zijn leukere geweest), maar nu ik de producten stuk voor stuk rustig heb bekeken en er over na heb gedacht vind ik het eigenlijk wel een hele leuke box! Er zitten namelijk vier producten in waar ik wel blij mee ben en wel zou willen testen. De producten zijn leuk, maar misschien wel wat klein? Dit komt waarschijnlijk, omdat er in de vorige boxen gewoon grotere of althans duurdere merken zaten. Maar de Glossybox bevat eigenlijk alleen 5 luxe samples. In deze box zitten twee fullsize producten dus eigenlijk valt er ook niets te klagen. Het komt, omdat de vorige boxen gewoon overvol aan luxe merken zat. Of ik de Glossybox zelf wil gaan aanschaffen weet ik nog niet. Misschien in de toekomst wel. Ik heb de producten nu net een paar uur binnen dus kan en wil daar ook nog geen mening over geven. Wel blijf ik zeggen dat het een hoop geld is voor producten waarvan je niet weet of je ze leuk vind of niet. Als ik nou elke maand één product mocht uitkiezen wat er sowieso in zat en waarvan je weet, die vind ik leuk zou ik meteen zeggen: JA, ik schaf hem aan. Dan weet je dat je je geld er sowieso wel uit haalt, omdat je waarschijnlijk blij van het uitgekozen product wordt.

Bij deze wil ik www.carp.nl bedanken voor het winnen van de Glossybox, ik vond het erg leuk om hem te ontvangen en uit te testen.

Van alle producten, behalve de teenspreiders komt uiteraard een review. Dit kan even duren, omdat de producten (voetenbalsem en zonnebrand) meegaan op vakantie en ik ze sowieso een paar weken wil testen voordat ik er een review over schrijf.

De Glossybox kost € 12,50 per maand en is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt daarvoor 5 luxe samples. Meer informatie over de Glossybox kun je hier vinden.

Vorige

Vichy sample reviews

Volgende

Zomerse nail art

16 Comments

 1. Ik vind de inhoud deze keer niet zo leuk.. Volgende keer weer beter!

 2. mooie producten! xxx

 3. heb al leukere boxen gezien ::)

 4. Leuke box, ik ben heel benieuwd naar de haarspray!

 5. wat een leuke inhoud weer! die lipbalsem lijkt me erg fijn en die zonnebrandcreme ook!

 6. Deb

  Wat leuk dat je het gewonnen hebt, gefeliciteerd! Ik heb ook wel eens iets via Carp gewonnen maar dat was een saai boek, zo’n box is hartstikke leuk om te winnen!

 7. Wat leuk dat je die hebt gewonnen zeg! De balm lijkt mij fijn, leuke verpakking ook.

 8. Leuk! Maar is vond de vorige box leuker!

 9. Ik vind deze box niet super, wel leuk dat dit je eerste box is zeg! Haha. Het was zeker een heel leuk gevoel toen je hem uitpakte. :’)

 10. Die lipbalm lijkt me fijn :D

 11. tof dat je hem gewonnen hebt! ben erg benieuwd naar je reviews!

 12. Die mini zonnebrand is wel erg handig!

 13. Ik vond deze Glossybox echt tegenvallen, het was ook mijn eerste.. Maar goed, volgende keer beter. Ik ga nu voor de Truly Yours box!

 14. Leuke producten deze maand ! Vooral de lipbalm lijkt me fijn

 15. Zo’n Sea Salt spray lijkt me echt super fijn voor in de zomer! Daar moet ik dringend eens naar op zoek gaan! :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén