Manuka Docter–Apitherapie (huidverzorgingslijn gebaseerd op bijengif!)

AC Group1_sm
Velen van jullie zullen het merk Manuka Doctor niet kennen. Ik ken het toevallig wel, omdat ik bij De Tuinen werk. Bij ons wordt er honing van dit merk verkocht. Toen ik las dat er een huidverzorgingslijn van dit merk werd verkocht was mijn interesse al gewekt. Maar toen ik las dat het gebaseerd is op bijengif werd mijn interesse nog meer gewekt. Lees verder om meer over deze lijn te weten te komen.

Ik kan jullie nu een heel verhaal op gaan houden over lijn, maar de informatie die ik ontvangen heb is zo specifiek en duidelijk dat ik dat niet nodig vind. Hierbij de informatie:

AC Group1_sm
In Engeland wordt deze huidverzorgingsserie  getipt als het eerste natuurlijke alternatief voor
Botox. Purified Bee Venom™ heeft bewezen regenererende, anti-age én antibacteriële
eigenschappen die kunnen worden ingezet om de huidconditie te verbeteren en rimpelvorming
tegen te gaan. Purified Bee Venom™ bevat een bijzondere combinatie van mineralen, peptiden en aminozuren die de celregeneratie en de vorming van collageen krachtig stimuleren. Wanneer deze stof op de huid wordt aangebracht, reageert het lichaam alsof er sprake is van een zeer lichte bijensteek. Door deze prikkel wordt er onmiddellijk bloed aangetrokken en worden de celfuncties gestimuleerd. Dit proces helpt de vorming van rimpels en fijne lijntjes tegen te gaan.
Ik moet zeggen dat dit erg interessant klinkt, zou het werken? Ik ben benieuwd!

Manuka Doctor’s Purified Bee Venom™ is het resultaat van een uniek en gepatenteerd
zuiveringsproces waarbij alle ongewenste elementen uit het bijengif worden verwijderd nadat het is geoogst. Het gif wordt op een diervriendelijke manier van de bijen afgenomen, zonder dat dit invloed heeft op de levensduur, het welzijn en het normale functioneren van de bij.  Dr Han, Zuid Koreaanse wetenschapsbioloog en onderzoeker aan de National Academy of Agricultural Science, deed jarenlang onderzoek naar de werking en eigenschappen van bijengif: “Twaalf jaar onderzoek naar Purified Bee Venomô heeft uiteindelijk geresulteerd in deze productlijn.

Klinische tests hebben uitgewezen dat Purified Bee Venom™ inwerkt op alle huidlagen en de celregeneratie en collageenaanmaak stimuleert. Daardoor verbetert de elasticiteit van de huid
en worden rimpels en fijne lijntjes effectief tegengegaan.”Manuka Doctor biedt een scala aan producten voor de verzorging van de huid en heeft daarnaast ook een health serie op basis van bijenproducten.Manuka Doctor ApiClear brengt de probleemhuid weer in balans. Manuka Honing uit Nieuw Zeeland
– bekend vanwege de antibacteriële eigenschappen
– en propolis worden hier ingezet om samen met Purified Bee Venom™ de onzuiverheden effectief te elimineren.

Het assortiment zal uit de volgende producten bestaan:
ApiClear
Blemish Cream  € 7,99 (25ml)
Skin Ease Repair Gel  € 7,99 (25ml)
Skin Treatment Serum  € 19,99 (30ml)
Facial Moisturising Lotion  € 19,99 (150ml)
Facial Toner € 19,99 (150ml)
Foaming Cleanser € 19,99 (150ml)

mandoc_facialHRmandoc_foam1HR
mandoc_skinserumHR

Manuka Doctor ApiNourish is speciaal geformuleerd om de tekenen van huidveroudering tegen te gaan door de huid intensief te voeden en te hydrateren. Behalve Purified Bee Venom™ bevatten de producten een combinatie van avocado-olie, shea butter en vitamine E. Het ApiNourish Rejuvenating Face Mask is het starproduct van deze serie, met een diepe regenererende werking. Andere producten binnen deze lijn zijn Repairing Skin Cream, Foot & Heel Cream en de Lip Balm.

Het assortiment zal uit de volgende producten bestaan:
ApiNourish
Repairing Skin Cream  € 27,99 (50ml)
Rejuvenating Face Mask  € 59,99 (50ml)
Foot & Heel Cream  € 9,99 (75gr)
Lip Balm € 3,99 (10gr)

ApiNourish
Foot & HeelRepairskin
FacemaskLipbalm

ApiRevive (geen informatie over)
Active 12+ Manuka Honey
keelpastilles € 4,99 (p/8st)
Antiseptic Gel  € 7,99 (25gr)
Rub Ease Balm  € 24,99 (120gr)

Een heleboel informatie, maar ik vond dit wel zo bijzonder en interessant dat ik vond dat ik het niet kon maken om het niet met jullie te delen. Als ik delen weg zou laten zou het artikel niet meer één geheel zijn. Ik ben erg enthousiast en benieuwd naar de producten, omdat ik zou graag zou willen dat deze producten echt werken echt wat doen voor je huid. Er wordt soms zoveel beloofd en niet waargemaakt, zullen deze producten dat wel doen? Mijn interesse is in ieder geval gewerkt.

Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij De Tuinen!

Vorige

Nieuwe Catrice Limited Edition – Cucuba

Volgende

Uitslag winactie Pixum.nl

13 Comments

 1. Ik vraag me nu wel af of mensen die allergisch zijn aan bijen deze producten mogen gebruiken.

  • nee dan mag je het niet gebruiken. Ik was daar zelf ook benieuwd na. Er staat op het doosje vermeld dat je het dan niet mag gebruiken.

   • Amanda

    O! Dan weten wij dat ook gelijk, dank je wel! :)

    • hihi graag gedaan! Ik heb er naar gekeken bij de tuinen, helaas is deze lijn niet voor mijn huid geschikt. Ik kijk wel uit naar de reviews hierover.

 2. ik ben benieuwd :)

 3. Ik ben benieuwd, liefs.x

 4. Ik ben erg benieuwd naar deze producten!

 5. Klinkt erg interessant! Het klinkt wel een beetje eng moet ik zeggen, maar wie weet werkt het echt :-)

 6. Gerrie

  De lijn is niet meer verkrijgbaar bij de tuinen!!! Weten jullie waar deze wel verkocht wordt?
  Ik gebruikte de repairing skin creme en ik vond het geweldig!!

  • Bij mijn filiaal worden ze nog wel verkocht. Heb je al in de webshop gekeken? Ik zou niet weten waar ze anders zouden worden verkocht…

  • KD

   Hallo Gerrie,

   Ik heb van de Apiclear lijn de gezichtstoner en reiniger gekocht en van de ApiNourish lijn de Herstellende Huidcreme gekocht. Maar ze zijn niet geschikt voor mijn huid. Omdat ze inderdaad uit het assortiment van De Tuinen gaan dacht ik er goed aan te doen om een voorraad te kopen….Yep ik zit dus nu met 3 gezichtstoners en reingers en 4 Herstellende Huidcremes. Aangezien jij ze gebruikt en vraag waar ze nog te verkrijgen zijn…nou, bij mij dus. Heb je interesse om wat van mij over te kopen?

   Groetjes,
   KD

 7. anna

  Hallo, de blemish cream 25 ml voor 7,99 is niet meer te krijgen bij de tuinen. Waar in nederland is deze supercream nog te koop?

  Mvg anna

  • Wij hebben ze alleen nog maar bij De Tuinen gezien. Je zou het hoofdkantoor van De Tuinen kunnen bellen om het nummer van de leverancier te vragen. Misschien kunnen hun je vertellen waar hij nog te koop is. Sorry, wij kunnen niet meer voor je doen! De hele lijn gaat geloof ik weg bij De Tuinen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén