Shoplog – Sale bij de Kruidvat (Catrice & Essence geshopt)

1
Het zal de meeste van jullie niet ontgaan zijn, Catrice & Essence gaan hun assortiment weer eens veranderen en dat betekend dat er een aantal producten uit het assortiment gaan. Zo ook mijn geliefde foundation. Ik moest dus sowieso voor die foundation naar de Kruidvat, maar nam nog wat andere spulletjes mee die ik je ga laten zien in deze shoplog.
 

max catrice shoplog 217
Mijn favoriete foundation gaat uit het assortiment. Ik vind het zo erg! Hij is zo fijn, geeft zo’n mooi effect, dekt goed en is goedkoop. Deze foundation is alles wat ik zoek in een foundation. ik heb over 2 weken een fotoshoot en ben van plan om in de toekomst mensen op te maken. Verschillende kleuren foundations zijn daarvoor wel handig! Ze kostte nu € 3,50 per stuk.

max catrice shoplog 224
Ik kocht vier kleurtjes van Catrice, omdat ik de eerste twee kleuren nog niet had. De paarse is mijn favoriet en deze hou ik al back up of geef ik een keertje weg aan een vriendinnetje op haar verjaardag! En die laatste kleur heb ik per ongelijk dubbel gekocht haha. Ze kostte nu € 1,35 per stuk. De kleuren van links naar rechts:
– Be Naturally Crazy. Deze is Limited Edition en wil ik gaan gebruiken om nail arts mee te maken.
– Same Seine But Different. Ik vind de lakken met de witte dop erg fijn en deze kleur had ik nog niet. Ik vind hem erg mooi.
– Dirty Berry met een holografisch effect.
– Caught On The Red Carpet.

max catrice shoplog 229
Ik kocht dit lakje van Essence in de kleur 120 Cookie Love. Het is een caramel kleurtje met hele mooie gouden glitters erin. Ik snap niet dat ik deze kleur nog niet eerder heb gekocht. Wat is hij mooi! Kostte nu € 0,85.

max catrice shoplog 232
Ik heb bijna geen lipgloss en voor de shoot over twee weken vind ik het wel fijn als ik was basic kleurtjes heb waar ik iemand mee kan opmaken. Ze komen sowieso nog wel eens van pas als ik iemand moet opmaken. Ik vind de kleuren verbazing wekkend mooi. Jammer dat ze me nog niet eerder zijn opgevallen.

max catrice shoplog 237
De kleuren van links naar rechts:
– 020 First Kiss: een hele mooie licht perzik kleurtje met prachtige shimmers er door heen.
– 080 Bare Necessity: een mooie basic crème kleurtje
– 110 Kock On Wood: een wat donkerder kleurtje die je in meerdere laagjes kunt aanbrengen voor een donkerder effect.
Ze kostte nu € 1,95 per stuk.

max catrice shoplog 242
Als laatste kocht ik nog deze zwarte lippenstift. Ik heb hem al een paar keer in mijn handen gehad en elke keer liet ik hem liggen totdat ik spijt kreeg en ik hem nergens meer kon vinden. Voor mijn felle looks is dit ideaal en ik weet zeker dat ik hem een keer ga gebruiken. Hij was nu maar € 1,00 in de uitverkoop bak.

Dat waren mijn geshopte spulletjes. Ik zou eigenlijk niets meer moeten kopen, maar die foundation heb ik nodig als back up, omdat hij uit het assortiment zou gaan.

Ik ben benieuwd of jij nog wat heb gekocht tijdens de sale. Zo ja, wat?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vorige

Sale bij Illamasqua

Volgende

Quick Tip – Sabon Shower Oils nu in de aanbieding

36 Comments

 1. Leeuk! Ik heb ook getwijfeld over dat paarse lakje. Ik heb twee mascara’s en een roze en ander paars lakje gekocht van Catrice :)

 2. Mooie aankopen, je hebt lekker veel foundation ingeslagen :)

 3. Leuke aankopen! Ik heb ook lekker veel sale aankoopjes gedaan!

 4. leuke post met mooie items!

  <3

 5. Lekker ingeslagen! Ik heb eigenlijk de foundation van Catrice nog nooit geprobeerd ^^ Ik ga nog een paar lakken inslaan, heb gekeken welke ik nog niet heb e.d. ^^

 6. Ik hoor iedereen over die foundation, ik snap niet dat die eruit gaat. :P

  Ik had van Essence nog Studio Nails Nail Fixing System Step 1 & 2 gekocht. :)

 7. Ik heb serieus die foundation nooooit geprobeerd ..

 8. Die caramel kleurige nagellak is echt heel mooi door de gouden shimmer erin.
  Ik heb zelf niks in de sale gekocht.

 9. Dit is nog eens een mooie shoplog! Ik heb zelf twee lakjes geshopt van Catrice, de Steel my heart en Steel my soul

 10. Ik heb 10 lakjes gekocht :) Ik kon niet kiezen, haha. Ik heb die foundation ook, ben benieuwd naar de bb cream die ervoor terug komt…

 11. ik moet nog gaan :)

 12. Oeh die zwarte lipstick….Wauw. Ik ga van het weekend maar eens kijken.

 13. mooie aankopen allemaal :D

 14. Deb

  Mooie aankopen! Zelf heb ik I love Bad Boys gekocht, maar ik denk dat ik cookie love ook nog ga halen.

 15. Leuke dingetjes allemaal!! echt jammer dat die foundations er uit gaan! ben erg benieuwd naar die zwarte lipstick!

 16. Wat een leuke blog heb je al en wat een leuk artikel! Ben je op zoek naar een leuke armband? Elke dag post ik een armband die jij kunt kopen, klinkt leuk toch?! x

 17. Mooie spulletjes heb je gekocht!

 18. Wat een leuke aankoopjes! Ik gebruik zelf altijd de Photofinish van Catrice, maar nu ik al die verhalen hoor van mensen die massaal de infinite Matt inslaan omdat ‘ie er uit gaat, moet ik die misschien toch ook op de valreep eens gaan proberen… Ben trouwens heel benieuwd hoe je die zwarte lippenstift gaat combineren!

 19. Leuke spulletjes! Ik heb zelf 4 Catrice lakjes gekocht met 50% korting!

 20. Ik heb ook bakken meerdere van die foundations gekocht! haha leuke items heb je geshopt.xx

 21. Leuke aankopen!!!!
  Die nagellak van essence heb ik ook echt prachtig!
  En die foundation is bij ons helemaal niet afgeprijsd :(

 22. Wat veel spulletjes, maar ideaal inderdaad voor de shoot.

 23. Leuk spulletjes heb je gescoord! Jammer dat die foundation eruit gaat. Volgens mij gaat de photofinish er ook uit, dat was mijn favoriet!! :-(

 24. Wow jullie hebben royaal ingeslagen! Ik ga ook even kijken bij kruidvat morgen want ik ben dol op sale haha!
  De foundations vind ik zelf super, ik ben visagist en ik werk regelmatig met de photo finish foundation van catrice! Echt ideaal en ik vind ze net zo fijn als mac foundations!

 25. zwarte lipstick, – heavy! ben benieuwd wat je er mee gaat maken !

 26. Haha, ik moest echt lachen om die foundations! :””’) True, je hebt gelijk. Als ze eruit gaan en het is je favoriet, why not! Ik heb twee nagellakjes kunnen scoren, maar ik was niet van plan om te gaan.. de Kruidvat riep mij gewoon. -.- Ik wil een look zien met de zwarte lipstick!

  • 2 nagellakjes, dat valt reuze mee! Geen schade dus haha. Ja, ik vind het vreselijk dat ze eruit gaan :( Ik ga er ooit mee aan de slag ja haha. Misschien en heksenlook ofzo!

 27. Ik had ook mijn slag geslagen en ook de lipgloss Knock On Wood gekocht (je schreef overigens kock hahaha :-p) en ik vind de kleur prachtig en is de gloss variant van Mac modesty. Love it! De foundation heb ik ook gekocht maar ik vind de photo finish net even wat fijner.

 28. Leuke spulletjes allemaal!! Ik heb zelf heel veel lakjes van Catrice gekocht die ik nog niet had :D

 29. Wat jammer dat jouw favoriete foundation eruit gaat. Ik heb niks in de sale gekocht.

 30. Leuke dingen heb je geshopt!
  Dirty Berry heb ik van de week ook gehaald, deze is zó mooooi :-)

 31. Zelf heb ik ook 2 lipglossjes geshopt uit de sale, vind ze zelf erg fijn, kan niet wachten tot de nieuwe producten in de winkels liggen!

 32. Ohh heerlijke aankoopjes.. ik heb ook een back-up gekocht van die Catrice foundation, toen ik later meer wilde halen waren ze al weg :( Meh! Hij is zó fijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén