Guess – Girl

g3
Wat was ik blij toen ik zag dat Guess Girl in de goodiebag van het Coty event zat. Ik koop eigenlijk nooit luxe parfums voor mijzelf. Guess zie ik toch wel als een luxe merk dus was ik des te blijer dat ik eindelijk weer eens een luxe parfum kon uit testen. Benieuwd wat ik van Guess Girl vind? Lees dan snel verder.

g2
g4
g6
De verpakking alleen al is een plaatje om te zien. De flacon ziet er chique uit door de sierlijke vorm en de letters. Daar bovenop zit nog een prachtige dop bestaande uit een mooie bloem. Echt een eyecather als hij op je tafel staat.

g5
Ook zit er nog een mooie strik om de flacon heen.

Topnoten: Frambozennectar, meloen, bergamot
Hartnoten: Braziliaanse paradijsorchidee, acaciabloem, lelie
Basisnoten: Australisch sandelhout, Madagascar-vanille

g7
De geur is te omschrijven als meisjesachtig, maar niet per definitie voor hele jonge meisjes. Hij kan ook prima voor de wat ouderen meiden. Dit komt, omdat ik de geur speels vind. De geur is in het begin erg zoet en ik kon er maar niet op komen welke geur dit nou is. Toen ik de geurnoten zag wist ik precies wat ik rook, framboos! Heerlijk fruitig en perfect voor de lente en de zomer door de meloen en bergamot. Later ruik je de bloemengeuren die de geur wat volwassener maken. De geur blijft ongeveer 6 uur hangen en daarna moet hij wel bijgespoten worden. Het is dan ook een eau de toilette dus dit viel te verwachten. Desondanks vind ik 6 uur nog redelijk lang, want parfums blijven bij mij meestal maar een uurtje hangen.

Ik vind het een lekkere geur en ik denk dat heel veel meiden hem lekker zullen vinden. Door de mooie verpakking is hij ook erg leuk om cadeau te geven! Er zit 30 ml en hij kost € 33,00. De 50 ml kost € 43,00 en de 100 ml kost € 53,00.

Hebben jij al een Guess geur in je bezit? Zo ja, welke? En is dat een aanrader?

Vorige

Unboxing Make Up Studio & Pupa

Volgende

Uitslag winactie Telefoonhoesje of Tablet naar keuze

19 Comments

 1. Lijkt me een heerlijke geur!

 2. prachtige flacon is het zeg! lijkt me een lekker geurtje!

 3. Het flesje alleen al vind ik zoooo mooi :D De geur is ook erg lekker

 4. Prachtig flacon! Lijkt me heel erg lekker!

 5. wat een prachtige flacon en het lijkt me echt een heerlijk geurtje

 6. Hij lijkt me steeds lekkerder haha.

 7. super cute flesje :D

 8. Prachtige flacon en ben wel benieuwd naar de geur

 9. ik heb geen guess parfum :)

 10. Klinkt goed, en ziet er ook heel mooi uit :-)

 11. Wil hem toch nog een keer ruiken! Ben benieuwd hoe die ruikt. Ik heb guess seductive i’m yours. Zeker een van mn favorieten, want ben al weer aan mn 4e flesje bezig. Ik hou wel van zoete geurtjes.

 12. De flacon beloofd wat, ben heel benieuwd naar de geur. :) Guess heeft over het algemeen lekkere parfums.

 13. Bo

  Wat een mooie flacon, hij lijkt me ook lekker ruiken!

 14. ziet er erg mooi uit, binnenkort eens gaan ruiken!

 15. Hmm! Deze is zo lekker!

 16. Wat een mooi flesje! :)

 17. Toevallig heb ik deze geur deze week geroken bij Etos. Vind ‘t een erg lekkere frisse geur, precies goed voor in de zomer. Ik heb ‘m wel laten staan want ik had al een andere geur op ‘t oog…

 18. Ik vind de geur ook zalig! Precies goed voor de lente en zomer <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén