Lime Crime – New Yolk City

l5
Toen ik las dat Lime Crime wegging bij Enchantra besloot ik dat ik wat wilde kopen. Ik wilde al een lange tijd een gele lipstick van Lime Crime hebben dus ik besloot deze te kopen. Is het een aanrader als je op zoek bent naar een aparte kleur lipstick? Ik ga het je vandaag vertellen!

l1
l2
l3
l4
De verpakking vind geweldig. Apart, uniek en mooi. De kartonnen verpakking is paars met een zilveren eenhoorn erop. Deze verpakking zit ook op de lipstick zelf. Zo leuk! Op de lipstick zelf heeft de eenhoorn verschillende kleuren in een bepaald licht. Zo cool!

l5
l6
l7
Als je de lipstick uit de huls schuift zie je een felgele lippenstift. Wauw! Toen ik hem ging swatchen was ik direct onder de indruk. Na twee laagjes dekte hij volledig. Hij lijkt qua structuur op een concealer. Romig en goed gepigmenteerd.

lo2lo1
Helaas had ik op mijn lippen meerdere laagjes nodig om hem dekkend te krijgen. Alsnog kreeg ik hem niet helemaal dekkend, terwijl ik wel foundation op mijn lippen droeg zodat de kleur alvast een lichte basis had. Hierdoor zou de lippenstift nog gepigmenteerde moeten zijn. Ik had er dus wel iets meer van verwacht. Nu is geel ook wel een hele lichte kleur die ook met oogschaduws moeilijk op te bouwen is. Mijn mening is dus een beetje dubbel. De lippenstift is aardig aan de prijs en daarvoor verwacht ik wel een lippenstift die binnen twee laagjes zou moeten dekken en dat doet deze niet.

Ik kan niet vinden hoeveel gram deze lipstick bevat, maar hij heeft hetzelfde formaat als een normale lipstick. Hij kost zonder korting € 17,95. Zelf heb ik hem dus in een korting gekocht.

Als je op zoek bent naar een aparte kleur kan ik je de Lime Crime lipsticks wel aanraden. Je moet voor jezelf afwegen of je de prijs de lipstick waard vind.

Vorige

Winnares Too faced Pixie pin-ups palette!!!

Volgende

Impressie Back-Stage winkel (Embryolisse, Beautyblender, Moroccanoil en nog veel meer!)

40 Comments

 1. Jammer dat hij weggaat bij Enchantra, want Lime Crime is zo’n gaaf merk! Gurl, gebruik gewoon het Jumbo Pencil op je lippen.. care. Ik vond hem trouwens wel mooi intens, gewoon genoeg kleur wat er vanaf kwam. :)

 2. aparte kleur, wel veel goede dingen over de lipsticks gehoord!

 3. Tof kleurtje :D

 4. jammer van de pigmentatie, maar het is wel echt een heel gaaf kleurtje

 5. Lin

  Ik vind geel persoonlijk echt helemaal niks… Maar wat is die verpakking gaaf zeg! Nice!

 6. Ik had een keer in een verassingspakket een groene versie van deze gekregen. Maar die heb ik weggedaan want hij was echt heel lelijk haha!

 7. Awesome pigmentatie!

 8. wel heftig zeg!! wel gaaf voor een feestje

 9. Heel apart kleine en leuk bij zo’n look. Maar nee ik zou er dan geen 17 euro voor neee leggen.

 10. Oh wauw, wat een gave kleur! Ik vind de combi die jij hebt gemaakt ook erg gaaf.

 11. Wow, dat is wel heel geel! Ik vind de verpakking overigens wel heel leuk :)

 12. wat een mooie lichte kleur geel, ook gaaf met die glitters gecombineerd!

 13. Mieke

  De lipsticks van Lime Crime vind ik er zo tof uitzien! Geel is ook best een gaaf kleurtje voor een extreme look!

 14. Inderdaad hele gave verpakking. Leuk om mee uit te proberen!

 15. ik zou er zelf dat geld niet voor geven :)

 16. Linda

  Ik vind het echt een super leuk merk, maar helaas zitten er geen kleuren tussen die bij mijn ondertoon passen

 17. Wat een gave huls :-) De pigmentatie van de lipstick is echt top! Gave look heb je ermee gemaakt (deze stond onlangs ook online toch?).

 18. wat een bijzondere kleur!!

 19. Ziet er echt heel gaaf uit!

 20. Wat een aparte kleur eigenlijk haha

 21. Ik vind de pigmentatie erg mooi maar zou nooit gele lippenstift dragen.

  • Haha, het is ook meer iets voor mijn creatieve looks. Maar dat kan ik begrijpen, ik zou er ook niet mee over straat lopen tenzij het een parade is ofzo waarbij ik moet lopen!

 22. Niiiice! Echt cool. :D

 23. Wat jammer dat de dekking toch moeilijk is op te bouwen, maar het is dan wel een kleur waarbij je dat wat sneller door de vingers ziet. Ik vind het erg gaaf maar ik zou het zelf niet zo snel kopen.

 24. Ik vind het drie keer niks… Maar romigheid is altijd fijn.

 25. Dat heb je wel heel cool gedaan zo!

 26. de kleur is oke, maar te heftig voor gewoon.

 27. Gaaf gedaan met het roze in het midden! Jammer dat het vertrekt bij Enchantra want er staan hier nog een paar op de wishlist haha!

 28. De lippen waren echt gorgeous gedaan, mijn complimenten! wel jammer dat hij niet dekkend is!

 29. mooie kleur jammer van de pigmentatie

 30. Zo, dat is wel een heel heftige lipstick. Ik kan me nog herinneren dat de look op de site verscheen inderdaad en het staat je echt wel tof :) maar iets voor mij is het niet

 31. Wow, heavy. Niks voor mij, maar voor make up artists en dergelijke absoluut heel gaaf. Prachtige combi heb je er mee gemaakt, love it!!

 32. Dit is zo’n fijn merk! Ik heb een fuchsia kleur van Lime Crime waar ik erg blij mee ben :)

 33. Aparte kleur, maar heeft toch iets tofs!

 34. Meh, je zou toch denken dat de dekking iets beter zou zijn! Verder dan dit vind ik het wel een enorm toffe kleur, echt zo’n Amanda kleurtje haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén