Make Up Forever – Lipsticks Review

nagellak swatches en muf 100
Als er een merk is wat zeker in mijn top 5 staat wat betreft uitproberen is het Make Up Forever wel. Ik wil nog zoveel merken uitproberen, maar Make Up Forever toch echt wel. Toen er een aantal maanden geleden sale was bij Sephora greep ik mijn kans en kocht ik 3 exemplaren. Ik heb ze nu een aantal maanden kunnen testen en vandaag vertel ik wat ik van ze vind.

Zo stom, toen ik de lipsticks kocht heb ik er twee op de foto gezet en de derde niet. Vraag me niet waarom. Ik heb daarom besloten om dan maar gebruikte lipsticks op de foto te zetten. Anders zou je verschillende foto’s zien en dat zou ik nog minder mooi vinden. Ze waren dus niet gebruikt toen ik ze kocht.

1
nagellak swatches en muf 100
De lipsticks komen in een kartonnen verpakking om ze te beschermen. Als je die opent zie je een prachtig omhulsel. Wauw, straks, chique en professioneel. Ik heb niet veel lipsticks die er zo chique uitzien. Dat mag ook wel voor de prijs die je ervoor betaald. Het grijze/zilveren randje aan de onderkant vind ik een leuk detail.

2
Op de achterkant kun je de kleuren zien zitten. Tijdens het kopen was dit wel een gok, want ze hadden geen exemplaren beschikbaar om te swatchen. Met twee van de lipsticks ben ik erg tevreden wat betreft de kleur. Gelukkig maar, want ze waren niet goedkoop.

nagellak swatches en muf 117
Ik kocht drie kleuren:
– Mat 6. Een roze matte kleur en dan bedoel ik ook echt mat. De kleur trekt helemaal in je lippen en je lippen worden hier droog van. Dit los ik op door er een lippenbalsem op lipgloss over heen te dragen.
– Intense 14. Een donkerpaarse kleur met een shimmer er door heen.
– Intense 50. Een diepzwarte lipstick.

Kleur 14 en 50 zijn niet mat, maar juist romig. Ze glijden over je lippen en met een/twee laagjes krijg je een onwijs dekkend resultaat. Zo ontzettend mooi en ik vind het zo cool dat er zulke lipsticks bestaan, want ik was hier al heel lang naar op zoek. Ik heb de zwarte lippenstift al gedragen in combinatie met een lipgloss van Sephora.

lips
Hier zie je het resultaat. Mocht je benieuwd zijn naar de totale look bij deze lippen kun je hier terecht.

nagellak swatches en muf 081
nagellak swatches en muf 083
nagellak swatches en muf 086
Hier zie je de swatches van de lipstick. Dit is na één keer vegen.

Indrukwekkend he? Ik vind de kwaliteit van deze lipsticks echt top. Ze blijven de hele dag zitten en swatches van mijn arm gaan er na één keer douchen nog steeds niet af. Deze schatjes blijven echt de hele dag zitten. Nu zijn dit misschien geen draagbare kleuren, maar Make Up Forever heeft ook draagbare kleuren. Een nadeel is dat het niet meer in Nederland bij de Sephora verkocht wordt. Zo jammer! Ik baal hier echt van, want ik had er graag meer willen toevoegen aan mijn stash.

Ik kocht deze lipsticks in de sale voor € 13,30 per stuk. Normaal gesproken betaal je € 26,60 per stuk. Een hoop geld, maar dan heb je ook wel iets speciaals wat echt de hele dag blijft zitten. Ze bevatten 3,5 gram per lipstick.

Heb jij iets van Make Up Forever in je stash? Zo ja, wat? Wat vind je van de kwaliteit?

Vorige

Winnares beauty zomer goodiebag t.w.v. € 85,00

Volgende

Valentino – Valentina eau de parfum

26 Comments

 1. Zo’n pigment na 1 swipe, en nog creamy oook, niiice. :) Ontzettend coole look, dat zwart met paarse glitters. Ben weer helemaal into the sims at the moment, ik speel nu een alchemy genie en dat zou zo bij haar passen haha.

 2. Wauw, wat een mooie intense kleuren!

 3. mooie kwaliteit!

 4. Die pigmentatie is echt geweldig! Die paarse lippenstift vind ik trouwens super tof! Alleen moeilijk draagbaar denk ik

 5. wauw wat een bijzondere lipkleuren!

 6. Woah die paarse ♥♡♥

 7. Oeh la la, die diepzwarte lipstick vind ik awesome! Ga je er binnenkort nog een look mee maken? Lijkt me geweldig!

 8. Oehh heftige kleuren zeg! :-)

 9. Wat een gafe kleuren!

 10. Ze dekken heel erg goed inderdaad, maar ik vind alleen de rode kleur mooi, de andere twee zijn gewoon echt niks voor mij haha!

 11. Wat een pigmentatie, de look die je er mee hebt gemaakt is echt prachtig!

 12. inderdaad goede kwaliteit :)

 13. Ziet er mooi uit!

 14. Wat een mooie, bijzondere kleuren! Had het alleen wel leuk gevonden als je ook swatches op lippen erbij had gezet :)

  • Jorinde zegt dat ook wel eens. Dan schrijf ik de review en dan zegt iemand het en denk ik o ja, vergeten… haha. Ik zal er op proberen te letten!

 15. Heel mooi. Ik vond de zwarte lippen met die lipgloss echt een heel gaaf effect. Ik heb helaas niks in mijn stash van Make Up Forever.

 16. Wauw, wat een pigment zeg! Bijzondere kleurtjes!

 17. wauw geweldige combinatie heb je ermee gemaakt! echt heel anders :)

 18. Deb

  Prachtig die zwart/paarse lippen met glitters!!

 19. De zwarte is gewoon ubervet, maar ook omdat hij best goed te combineren is met de lipgloss die je eroverheen had aangebracht. Ja, ik snap ook echt niet waarom de Sephora is vertrokken, net zoals de Make Up Store.. such a shame.

  • Ik vind hem zelf ook zo vet. Ben er echt heel blij mee haha. Ze moeten gewoon terug komen, Nederland is groot genoeg hoor en overbevolkt dus genoeg meiden die wel willen kopen haha

 20. Super kwaliteit inderdaad! Misschien niet echt draagbaar maar wel leuk voor een look of thema feestje.

 21. wow wat een kleur geven ze af

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén