Valentino – Valentina eau de parfum

IMG_3075
Zoals sommige van jullie misschien weten ben ik gek op parfum. Ik ben ook iemand die geen genoegen neemt met 1 parfum in mijn stash en heb dus altijd meerdere parfums in mijn bezit. Voor mijn verjaardag van afgelopen jaar kreeg ik het heerlijke parfum Valentina en vandaag vertel ik er meer over.

IMG_3066

Dit zegt Ici paris XL over het parfum:
Valentino Clemente Ludovico Garavani (geboren op 11 mei 1932), beter bekend als Valentino, is een Italiaanse mode ontwerper en oprichter van het gelijknamige bedrijf Valentino. Hij is de Italiaanse cupido van elegantie. Valentino Valentina is een ode aan klassieke schoonheden die zich niet laten inhalen door de tijd. Sterker nog, zij blijven op de tijd vooruit lopen. De Valentino-vrouw herken je aan haar magische en mysterieuze voorkomen. Zij is verleidelijk, onvoorspelbaar en lichtvoetig. Zij hult zich in sluike outfits die haar onberispelijke figuur accentueren en perfect afgewerkt zijn. Een eerbetoon van Valentino aan de vrouw, met anijs, alba truffel, oranjebloesem, vanille en amber.

IMG_3068
De verpakking vind ik supermooi. Ik hou erg van zachte kleuren, dus het wit met zachtroze doet mijn hartje sneller kloppen. De eenvoud van het flesje vind hier ik dan ook goed bij passen. De bloem met het blaadje op het flesje zijn van hard materiaal en voelen als steen aan. Dit flesje is toch een plaatje om te zien?

IMG_3070

IMG_3076

IMG_3077
Deze heerlijke geur kan ik omschrijven als vrouwelijk, zoet, bloemig, lenteachtig en klassiek. Het is geen hele zware geur, maar een eigen karakter heeft hij zeker. Ik moet zeggen dat ik reviews heb gelezen dat dit parfum de hele dag blijft hangen. Bij mij is of lijkt dat niet zo. Aan het eind van de middag wil ik hem wel weer eventjes bij spuiten. Ik vind dit typisch een parfum voor het voorjaar en kan hem iedereen aanraden.

IMG_3069
De Valentino Valentina eau de parfum heb ik in een 30 ml en heeft rond de € 50,00 gekost. Er bestaat volgens mij ook een 50 en 80 ml variant.

Ken jij dit parfum al en zo ja, wat vind je ervan?

Vorige

Make Up Forever – Lipsticks Review

Volgende

P2 – Summer to go!

12 Comments

 1. Klinkt als een lekkere geur!

 2. moet ik eens testen in de parfumerie :)

 3. Ik vind de geur echt heel erg lekker! En niet alleen de geur is goed, ook de flacon is zo schattig!

 4. Lijkt me een hele lekkere geur! en de verpakking is echt leuk! :-)

 5. Wat een prachtig flesje! En de geur klinkt ook heerlijk.

 6. super mooi flesje alleen al :D

 7. Lijkt me een lekker geurtje en wat een mooi flesje!

 8. Lijkt me een heel lekker parfum!

 9. Klinkt goed en wat een leuk flesje! :D

 10. Het flesje is inderdaad heel erg mooi x

 11. zeker een prachtig flesje, en de geur klinkt wel als iets voor mij, moet het maar eens gaan uittesten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén