P2 – Summer to go!

P1320689
Zijn we allemaal niet op zoek naar de perfecte gele nagellak? Ik eigenlijk al een hele poos. Daarom nam ik vorig jaar Summer to go! mee uit Duitsland. Voor het geld hoefde ik het ook niet te laten. Een beetje laat, maar hierbij alsnog de swatches! Ik kan namelijk niet alle producten tegelijkertijd testen.
 

P1320703
P1320707
Het uiterlijk is simpel, maar nog wel mooi en chique. Het oogt niet goedkoop vind ik zelf. Je kunt de lakjes van P2 ook makkelijk naast elkaar zetten in de breedte, dit kan een hele hoop ruimte schelen! Het kwastje is hetzelfde zoals de oude lakjes van Catrice. Die vond ik erg fijn en daarom vind ik deze ook fijn lakken. Je kunt je nagelbed goed bedekken en heb niet 30 haaltjes nodig voordat je nagel bedekt is.

P1320687
P1320692
P1320696
De nagellak is echt geel-geel. Niet lichtgeel, maar een geel zoals een geel hoort te zijn. Lekker zomers! Ik had twee laagjes nodig om mijn nagel volledig te bedekken. Dit vind ik echt prima. Meestal heb ik bij een gele nagellak drie laagjes nodig, dus dit vind ik perfect!

Er zit 8 ml in een flesje wat nog een aardige hoeveelheid is. Hij kost slechts € 1,55. Voor het geld hoef je het dus niet te laten. Dus mocht je nog een keer bij de DM in Duitsland komen zou je deze nagellak zeker mee moeten nemen (als je van gele nagellak houdt tenminste). Ik vind het hem helemaal waard!

Wat is jouw ultieme gele nagellak?

Vorige

Valentino – Valentina eau de parfum

Volgende

Outfit Of The Day

18 Comments

 1. Oeh wauw, had ik ‘m nou gister maar meegenomen uit Duitsland! Ik stond er nog mee in m’n handen, haha. Gaaf kleurtje is het!

 2. Mooie kleur, fijn dat ie in 2 laagjes dekt! Ik vind gele nagellak super leuk in de zomer! :-)

 3. Ik zou voor pastel geel gaan :)

 4. Wauw, shine bright like the suuuun! Schitterende kleur, sowieso ben ik wel voor de neontinten of de felle zomerse kleuren. :) Fijn dat hij ook zo lekker dekt, dat is top! P2, kom naar NL hoor.

 5. Oeh wat een super vette nagellak!

 6. Wat een gaaf kleurtje!! Keurig gelakt ook :D

 7. Leuke kleur! ik hou zelf helemaal niet van geel, maar als iemand anders gele nagellak op heeft wordt ik daar toch elke keer weer vrolijk van

 8. Wat een vrolijk, zomers kleurtje! Erg leuk, vooral voor de prijs natuurlijk ;-)

 9. WAUW!!! Serieus, me <3 <3 <3 gele nagellak.

 10. Wat een gave kleur!

 11. Wat een mooi, vrolijk lakje. Perfect met dit heerlijke weer!

 12. Mooi kleurtje!

 13. Flattering voor n geel! Zo’n mooie nagels dat jij hebt ook he grrr. :’)

 14. mooi geel kleurtje

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén