Outfit Of The Day – Nieuwe jumpsuit

IMG_5638
Sinds ik dit jaar mijn eerste jumpsuit kocht ben ik er helemaal verknocht aan. Het werd dus tijd om een tweede te nemen. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste jumpsuit zien in een outfit of the day.

Ik twijfelde trouwens of ik niet een leuke broek moest nemen, want bij Sans-Online hebben ze ook hele leuke broeken. Het is nu natuurlijk zomer en ik vond het toch wel lekker om een luchtige jumpsuit te dragen in plaats van een warme broek. Uiteindelijk besloot ik dan toch voor een jumpsuit te kiezen.

IMG_5588
De jumpsuit van het merk Object bestelde ik bij Sans-online waar ze overigens ook nog hele leuke andere jumpsuits hebben. Hij kwam aan in een plastic paarse zak die nog keurig en goed afgesloten zat.

IMG_5595
IMG_5596
De jumpsuit is grijs met een zwart/wit gevlekt patroon erin, heeft een ritsje aan de voorkant en bij de taille zit een koortje om hem strakker aan te trekken. Ook heeft hij handige zakken en loopt aan de onderkant van mijn benen iets strakker toe. Het materiaal is van 100% viscose en voelt aan als een luchtige zachte, maar toch stevige stof. Ik heb niet het idee dat deze stof snel stuk zal gaan en heeft naar mijn idee dan ook een goede kwaliteit.

IMG_5639
IMG_5643
Het leuke van deze jumpsuit vind ik dat hij voor verschillende stijlen te combineren is. Hier draag ik de jumpsuit met slippertjes voor een mooie zomerse dag. Steek ik mijn haar op en doe ik er een mooi paar pumps onder kan ik zo door voor een chiquere stijl. Ik bestelde hem in maat M, maar helaas is die maat niet meer leverbaar. Ik ben super blij met deze aanwinst en zal hem nog vaak gaan dragen.

De Beate X Jumpsuit van het merk Object bestelde ik in de kleur grey voor € 54,95 bij Sans-online.

Heb jij ook een jumpsuit hangen in jouw garderobe?

Vorige

Vaseline – Spray & Go Body Moisturiser

Volgende

Blue Summer Nails

23 Comments

 1. Ik vind hem heel erg leuk! Ik heb (helaas) geen jumpsuits!

 2. Mooi! Leuk patroon!

 3. Kzou zoiets nooit kunnen dragen denk ik maar op jou staat ie nice :D leuk met die flip flops zo casual

 4. leuk is ‘ie zeg!

 5. Deze jumpsuit staat je leuk!

 6. Oh wow, deze jumpsuit staat je erg goed! Heel mooi.

 7. Ik vind ‘m heel erg leuk! ik wil ook nog graag een jumpsuit, lijkt me zo lekker zitten! :-)

 8. Oooh hij is echt super leuk!

 9. Ooh, die is leuk! Ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte jumpsuit, zal eens even een kijkje nemen bij Sans online :)

 10. Leuke jumpsuit! Ik heb zelf een donkergrijze die ik af en toe draag.

 11. ik

  Alles komt terug, deze dan weer na 30 jaar. Ik heb het de eerste keer gedragen en val niet in herhaling dus ik sla maar eens over (net als met die harembroeken) maar leuk om te zien dat alles terugkomt, ik zou weer helemaal hip zijn geweest als ik het allemaal bewaard zou hebben. Nou steeds zo’n ellende met naar de wc gaan en dan in je halve nakie zitten? hahahaha

 12. Wat een geweldige jumpsuit is het zeg! I like :D

 13. Pretty!

  Keep on bloggin’!
  Summer

 14. Mooi! Bij mij staat het nooit! Ik heb niet genoeg bil:) En dan ziet het er echt niet uit haha

 15. Die jumpsuit staat je heel mooi Jorinde!

 16. ik heb nog geen jumpsuit :)

 17. Oh my god, it’s amazing! Ik houd van jumpsuits, want je kunt zo zo gaaf combineren. Even een leuke blazer erop en je hebt een totaal nieuwe outfit, high heels eronder.. ya done! Love het printje ook. ^^ Ik moet trouwens eerlijk toegeven dat ik niet eens wist dat Sans-Online deze gave items verkocht.

 18. Wat een gave jumpsuit!

 19. Leuke jumpsuit! Hij staat je echt geweldig!

 20. Veerle Kop

  Staat je mooi :-)

 21. leuke jumpsuit staat je goed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén