Vaseline – Spray & Go Body Moisturiser

dark look elf look vaseline bourjois 454
Een bodylotion in een handige spray die binnen enkele seconde in trekt. Wie wil dat nou niet? Wij weten dat veel van jullie het te veel gedoe en te veel tijd vinden kosten om je elke dag in te smeren. Dit is precies de reden waarom wij de Vaseline Spray & Go body moisturisers wilde testen. Vandaag reviewd Amanda voor jullie deze bodylotions.

Het probleem bodylotion insmeren en wachten tot die is ingetrokken kost voor veel vrouwen en meiden te veel tijd. Vaseline heeft hier een oplossing voor gevonden. Een bodylotion is een sprayflacon die je snel, gemakkelijk en gelijkmatig over je lichaam kunt aanbrengen. Ik kon niet wachten om ze te testen. Helaas regende het veel en daardoor wilde ik wachten met foto’s maken en ze daarna pas testen. Hoe langer ik moest wachten, hoe ongeduldiger ik werd. De flacons stonden naar me te lonken om ze te gebruiken.

1
In totaal zijn er drie versies van de Vaseline Spray & Go body moisturiser. Van links naar rechts:
– Essential Moisture – bevat haverextract. Is bedoeld om de gevoelige huid tot rust te brengen.
– Aloë Fresh – Bevat Aloë Vera extract om de huid te kalmeren.
– Cocoa Radiant – Bedoeld voor de droge huid. Bevat Cacoa extract die van nature een hoog vitamine e gehalte bevat.

De producten ruiken vrij mild. De geuren zijn zeker te herkennen, maar zijn zo licht dat je ze makkelijk in combinatie met een parfum kunt dragen. |

Essential Moisture – Ruikt inderdaad héél licht naar havermout en amandelen. Hij ruikt een beetje als het masker Oatfix van Lush en die ruikt erg lekker kan ik je vertellen.

Ingrediënten:
5
6

Aloë Fresh – Ruikt zoals de naam al doet vermoeden naar Aloë Vera. Mijn vriend vond deze lekker fris ruiken. Hij ruikt inderdaad fris, maar absoluut niet op een ctirusachtige geur. Aloë Vera ruikt duidelijk anders fris. Ik vind het meer natuurlijker ruiken.

Ingrediënten:
1
2

Cocoa Radiant – Deze vind ik zelf het lekkerst ruiken. Ik denk dat iedereen wel weet hoe cacoa ruikt. Van cacoa wordt chocolade gemaakt. Deze ruikt niet volledig naar chocolade en gelukkig maar, want anders zou ik misselijk worden van de geur. Hij ruikt er erg licht naar zoals ik al vertelde. De geur is niet te overheersend.

Ingrediënten:
3
4

2
De verpakking vind ik er simpel uit zien. Het eerste voordeel wat ik tegenkwam bij de verpakking is dat deze fles geen dop heeft. Hij is er echt op gemaakt om snel en makkelijk te kunnen gebruiken. Het scheelt immers weer een handeling. Als ik onder de douche vandaan kom en nog vochtige handen heb is het soms best moeilijk om een dop van een verpakking af te krijgen als ik mij in wil smeren.

dark look elf look vaseline bourjois 461
dark look elf look vaseline bourjois 465
dark look elf look vaseline bourjois 467
Toen ik probeerde te sprayen lukte dit niet. Ik besloot de verpakkingen wat beter te bekijken en begreep waarom het niet lukte. De verpakking zat nog dicht. Ik moest de bovenkant even draaien en de verpakking was open. Ik kon beginnen met sprayen!

3
De flacon is gemiddeld qua grootte. Ik heb mijn hand er even naast gezet zodat jullie een idee hebben van de grootte van de flacon. Een flacon bevat 190 ml.

5
dark look elf look vaseline bourjois 483
Hier zie je het resultaat wanneer ik de spray net op mijn arm heb gesprayd. Zoals je kunt zien heb ik dit in verschillende diktes gedaan. Je kunt de spray heel dicht tegen je lichaam aan sprayen, maar ik vind het persoonlijk fijner, om dit van wat verder af te doen zodat ik niet te veel bodylotion in één keer op een lichaamsdeel heb. Ik heb het voor de foto wat dikker aan gezet zodat jullie goed de structuur kunnen zien. Normaal gesproken zie je dus alleen een lichte mist over je lichaamsdeel.

dark look elf look vaseline bourjois 486
4
Op de eerste foto heb ik de bodylotion net uitgesmeerd. Hij is erg dun van structuur en daardoor makkelijk uit te smeren. Na 30 seconde is de bodylotion ingetrokken en ben je ready to go! Kleren aan en hop hop naar school of naar je werk. Ik was verbaasd hoe snel hij in trok, want ik had niet gedacht dat Vaseline deze belofte echt kon waarmaken. Niet één bodylotion in mijn stash trekt zo snel in als deze bodylotions. Ook plakt deze bodylotion niet en dat vind ik een groot voordeel. Soms irriteer ik mij hieraan bij andere bodylotions. Ik plak dan namelijk in mijn kleren, maar als ik mij niet in smeer is mijn huid te droog en gaat het scheuren. Dan liever onder de plak. Bij deze bodylotions hoef ik mij daar geen zorgen over te maken.

De bodylotions voeden mijn huid niet zo goed als een bodybutter, maar voor de zomer voeden ze genoeg. Mijn huid is niet meer droog na gebruik van deze bodylotions en op extra droge plekken zoals mijn ellebogen breng ik nog een extra laagje aan. Dat is nog een voordeel van deze bodylotions, je kunt hele dunne laagjes over elkaar aanbrengen en goed doseren door de dunne structuur. Met deze bodylotions breng ik nooit te veel lotion aan.

Ik vind de bodylotions qua substantie en dikte alle drie op elkaar lijken. Alleen de geur vind ik verschillend, de werking vind ik bij alle drie hetzelfde. De cacoa voedt inderdaad iets beter mijn droge huid, maar dit verschil is zo klein in vergelijking met de andere bodylotions dat ik mij hier niet te veel op zou focussen in de winkel. Als je zo’n bodylotion wil aanschaffen zou ik vooral af gaan op de geur kiezen die jij het lekkerste vind.

Conclusie:
Ze werken echt en maken hun belofte waar. Het is makkelijk in gebruik, werkt snel en mijn huid wordt gevoed. Alles wat je nodig hebt in één flacon! Wat wil een vrouw nog meer?

Een flacon bevat 190 ml en kost € 6,89. De Vaseline Spray & Go zijn te koop bij de drogist.

Heb jij de Vaseline Spray & Go al uitgeprobeerd? Zo ja, wat vond je er van? Als je ze niet hebt geprobeerd, ben je er benieuwd naar? Waarom wel/niet?

Vorige

Etos colour balm

Volgende

Outfit Of The Day – Nieuwe jumpsuit

21 Comments

 1. Die esstenial moisture lijkt me wel wat;-)

 2. De aloe fresh gebruik ik op het moment graag!

 3. Ze lijken me erg fijn! Vooral de aloë vera variant

 4. Ze lijken me heel fijn! Ik heb niet zo’n hele erge droge huid dus denk dat het voor mij voedend genoeg moet zijn. En heel erg fijn dat het zo snel intrekt! :-)

 5. Dit lijkt me zo handig! Ben ook erg benieuwd naar de geuren, maar dat ze snel intrekken is echt een pluspunt. Dat is soms met bodybutters wat lastig want die zijn wat dikker qua structuur.

 6. ze lijken mij wel erg fijn!

 7. ze lijken mij best fijn.. lekker dat het zo snel intrekt!

 8. super dat ze zo snel intrekken :)

 9. Ze zijn zo fijn he! ben er ook heel blij mee :d

 10. Het klinkt echt ideaaaal! Vooral als je even snel wel iets verzachtends wilt aanbrengen en daarna snel weg moet. Maar toch ben ik bang dat de fles zo op is en daarvoor te duur is. Maar het begint me wel te jeuken om hem zelf uit te proberen haha!

  • Ik vind persoonlijk dat hij heel zuinig in gebruik is. Het is zo’n dunne mist. Bij een normale bodylotion gebruik ik 4/5 keer zoveel voor één arm. Ik zou me daar niet zo druk om maken. Anders probeer je hem in de winkel en dan zal je zien hoe dun hij sprayt.

 11. Deze lijken me vooral ‘s zomers heel aangenaam om te gebruiken.

 12. Lin

  Ik had er al een en ander over gelezen. Ze lijken me wel prettig!

 13. Ik ben zo benieuwd naar deze sprays, lijkt me fijn!

 14. Klinkt goed allemaal!

 15. Deze lijken me erg fijn!

 16. Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar ben er wel heel benieuwd naar. Bedankt voor de review!

 17. Ik kende dit nog helemaal niet! lijken me hele fijne producten!

 18. xKiki

  ziet er super handig uit !

 19. Ah, ik hoor echt iedereen over hoe snel ze intrekken! Ik wil het ook proberen! Heb helaas een no-buy, maar misschien kan ik in de winkel nog even testen….

 20. Deb

  Klinkt op zich heel goed, fijn dat ze lekker snel intrekken. Ik vind het alleen wel jammer dat ze parabenen bevatten want die gebruik ik liever niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén