Etos colour balm

IMG_5851
Een gekleurde lipbalsem in potloodvorm trok mijn nieuwsgierigheid toen ik deze bij de Etos zag liggen. Ze deden mij erg denken aan de chubby sticks van Clinique en dat voor veel minder geld. Die wilde ik graag testen. Misschien wat laat, omdat ze begin van de zomer al in de schappen lagen, maar ik wilde ze toch aan jullie laten zien.

IMG_5855
IMG_5857
De potloden hebben op het product zelf geen namen, want deze stonden op het plastic weg gooi omhulsel. Helaas heb ik deze al weg gedaan en kan de nummers dus niet voor jullie benoemen. In totaal heeft Etos vijf verschillende kleuren in hun assortiment.

IMG_5866
De colour balms zitten in een plastic potlood en kun je langer maken door aan de achterkant te draaien. Je hoeft ze dus niet te slijpen wat ik zelf erg fijn vind. Ik heb een koraal en een roze kleur. De roze had ik zelf gekocht en de koraal kleur van mijn zusje gekregen omdat zij de kleur niet mooi bij haarzelf vond staan.

02
03
De colour balms geven een redelijk mooi pigment af naar mijn idee. Ze verzorgen en glanzen mooi net als een lipbalsem, maar dan met een mooi tintje. Wel vind ik dat ze mijn velletjes behoorlijk benadrukken op mijn lippen, dus vooraf de lippen scrubben is geen overbodige luxe. Voor een gekleurde lipbalsem blijven ze redelijk mooi zitten. Na het drinken zie ik ze nog zitten, maar een maaltijd overleeft hij niet. De koraal kleurige geeft balm trouwens een fruitige geur af die ik bij de roze balm niet ruik. Voor de prijs ben ik behoorlijk tevreden en ben blij dat ik ze in mijn stash heb liggen.

De colour balms kosten € 3,99 per stuk en zijn te koop bij Etos

Heb jij al een colour balm van Etos in jou bezit?

Vorige

Inglot – White lipstick #100

Volgende

Vaseline – Spray & Go Body Moisturiser

26 Comments

 1. Ze zien er goed uit!

 2. voor die prijs zien ze er heel goed uit :)

 3. Leuk, ik heb er nu alleen eentje van bourjois’

 4. Ik vind deze roze kleur wel erg mooi staat!

 5. wat een mooie kleurtjes – ik hou van dit soort producten!

 6. Ziet er leuk uit! xx

 7. Ze zien er mooi uit! Wel jammer dat ze de velletjes benadrukken..

 8. Deb

  Mooie kleurtjes! Jammer dat ze in de lijntjes blijven zitten. Dat heb je met de Bourjois lip potloden dan weer niet maar die zijn wel weer een stuk duurder ..

 9. Ik vind het allebei echt leuke kleurtjes!

 10. Ze zien er goed uit!

 11. ik vind die lichtroze wel pretty ;D

 12. Ik heb de oranje, vind ook dat ze velletjes behoorlijk nadrukken dat is wel jammer maar die goedkope prijs zijn ze prima te doen!

 13. Ik vind de lichtroze het mooist!

 14. die roze vind ik mooi!

 15. Ik houd ervan, helemaal omdat ze zo makkelijk zijn om aan te brengen. Wop, in je tas zo hup mee onderweg, ideaal.

 16. ik heb ze ook, ze zijn zo makkelijk en fijn!

 17. Wauw mooie kleurtjes.

 18. Die roze kleur is loooovely.

 19. Ik heb een andere kleur hiervan. Ik gebruik hem niet heel vaak, maar toch vind ik hem wel fijn.

 20. Fijn dat ze zo goed bevallen, het zijn twee mooie kleuren. Leuk ook dat meer merken nu met lipbalms komen hihi.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén