Essence tasverstuiver – Like a walk in the summer rain

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 048
Jullie heb er vast al op verschillende blogs over gelezen. Essence heeft parfums (eau de toilettes) uitgebracht. Ze hebben er 6 uitgebracht waarvan Jorinde en ik er allebei één gekocht hebben. Vandaag zien jullie mijn review over de versie Like a walk in the summer rain.
 

Ik begin zoals altijd met de verpakking. Het doosje wat om te verpakking heen zit vind ik best leuk gemaakt in verhouding met de prijs die je voor dit luchtje betaald. Wat ik zo leuk vind is dat hij goed aansluit op het luchtje zelf. De ‘summer’ slaat op de zonnebloem en de ‘rain’ zie je weer terug in de waterdruppels die op de zonnebloem liggen. Soms zie ik namelijk omhulsels die totaal niet bij de naam van een luchtje passen. Essence heeft het wel begrepen en heeft deze goed aangepast op de naam van het luchtje.

Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 056
Essence parfum, etos haarmasker, tbs olie, kruidvat 059
De verpakking van het flesje vind ik daarentegen niet zo leuk. Maar ja wat kan ik nou verwachten voor € 3,00. Een simpel flesje met een bloem erop. Dit is op een sticker gezet die weer op het flesje is geplakt. Het is er dus niet in gemarkeerd, dat maakt mij ook niet uit voor die prijs. Het luchtje zit toch in mijn tas! Ik wou het toch even vermelden voor de meiden die deze info wel graag willen hebben. De dop zit stevig vast en zal denk ik niet zomaar los gaan in je tas. Zelf heb ik hier dan ook nog geen last van gehad. De vloeistof is blauw. Dit had ik persoonlijk niet verwacht. Ik dacht meer aan een oranje/gele kleur net zoals de verpakking.

Ik heb even de noten voor jullie opgezocht. Jorinde en ik vinden het zelf altijd wel fijn om te lezen.

Top note:
– lemon
– orange
– cyclamen
– clear aldehyde
– watermelon

Middle note:
– marine note
– muguet
– freesia
– floral ozonic

Base note:
– moss
– cedar wood
– musk

Nu begrijp ik meteen waarom ik deze geur zo lekker vind. De meeste noten spreken mij aan zoals lemon, orange, cedar wood en musk. Wat ik vooral ruik zijn citrusvruchten met een frisse/fleurige bloem. Moeilijk te omschrijven, maar geen zoete bloem zoals roos. Ik vind het een lekker geurtje om gedurende de dag even op te spuiten. Ook is hij makkelijk mee te nemen in mijn tas. want hij neemt niet veel ruimte in beslag.

Op de vraag of dit luchtje lang blijft hangen kan ik snel antwoorden. Nee, maar weinig parfums doen dit bij mij. Dit heb ik jullie al eens eerder uitgelegd. Na een uur ruik ik hem dan ook niet meer. Maar daar kan ik niet wakker van liggen, omdat het luchtje zo goedkoop is. Ik ben al blij dat er een luchtje op de markt is wat in ieder geval niet zurig of naar alcohol ruikt ala Action. Deze gaat qua geur voor mij echt wel door als een echt luchtje.

Deze tasverstuiver kost € 3,00 en bevat 10 ml. Hij is te koop bij de Kruidvat in het Essence schap.

Bron

Vorige

OPI komt met Neon collectie – Outrageous Neons

Volgende

Vichy sample reviews

19 Comments

 1. Die parfummetjes zijn zo leuk! Heb er zelf ook 1, alleen dan een grote verpakking. Ik vond ‘m zo lekker , dus ik moest wel ( vond ik hihi )!

 2. Deze ga ik toch ook maar eens ruiken! Hij klinkt erg lekker. Ik heb zelf twee andere versies!

 3. die laat ik passeren :)

 4. ik heb ze nog altijd ni geroken,
  hoop dat ik ze vandaag vind xx

 5. Linsey

  Deze vind ik ook lekker ruiken! Maar veel anderen vind ik echt té zoet ruiken ;(

 6. Wat handig! Ook fijn voor op reis bijvoorbeeld. Snel maar eens langs de Kruidvat. ;)

 7. Goede review, even ruiken als ik naar Nederland ga deze zomer!

 8. De geuren van Essence staan al een tijdje op m’n verlanglijstje – dit weekend ga ik winkelen:)

 9. klinkt goed en erg handig formaat ! :D

 10. Ik wist niet dat deze al in de winkel lagen! Deze ga ik halen, hij lijkt me zo fijn. Klinkt goed allemaal zeg!! :)

 11. Deze lijkt me erg lekker. Ik vind zelf de candy variant erg lekker!

 12. Wel handig om zo mee te nemen :) Voor de prijs hoef je het ook niet te laten!

 13. Lijkt me een heerlijk geurtje! ♥

 14. Oh, bij de titel moest ik eigenlijk denken aan een geurtje voor je tas haha. Ik vind het doosje erg leuk, tof dat Essence parfums uitbrengt!

 15. Ik vind de verpakking juist schattig om te zien, makkelijk en simpel, maar door het bloemetje leuk om te zien. ^^ Lemon? OMG. NAIS!

 16. Flo

  Best chill dit, meestal spuit ik gewoon mijn parfum overal. Ruikt ook goed!

 17. Ik ga ook maar eens kijken/ruiken bij de geurtjes. heel handig zo’n kleine verpakking

 18. Deb

  Klinkt wel ok en is zeker een fijn prijsje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén