Jil Sander–Eau de Soleil Sun

vampire look, look, sakura 073
Jil Sander Sun, het eerste luchtje dat bij mij lang bleef hangen. Ik werd verliefd op de geur en draag hem het liefst elke dag, omdat hij zo lekker is. In Duitsland kwam ik een andere versie van Jill Sander tegen, namelijk de Eau de Soleil Sun. En deze rook ook zoooo lekker en was erg goedkoop! Vandaag ga ik deze mooie parfum voor jullie reviewen.

Ik twijfelde even of ik hem zou kopen, want zoals jullie misschien wel weten heb ik erg veel in Duitsland gekocht. En in die vakantie had ik ook al een ander luchtje gekocht dus ik kocht hem niet. Later kreeg ik spijt en toen we weer in Freiburg waren heb ik hem gelijk gekocht. En wat was ik blij toen ik hem in mijn armen sloot. Yes, je bent van mij! Kennen jullie dat gevoel? Ik heb het wel vaker bij producten die ik erg graag wil hebben of waar ik direct verliefd op wordt.

vampire look, look, sakura 077
In tegenstelling tot de normale versie Sun, die een witte verpakking heeft is deze doorzichtig, maar bevat wel een witte dop. Wat ik een leuk detail vind is dat de parfum zelf oranje is. Hierdoor past hij goed bij de naam, namelijk de zon! De fles zelf is echt huge, maar liefst 100 ml zit erin! Dat is echt super veel.

vampire look, look, sakura 083
Ik vind Eau de Solei frisser dan de originele Sun versie. Ze hebben wel dezelfde ondertoon. Ik bedoel dat je ruikt dat het een zelfde soort luchtje is, maar net een tikje anders. Sun is echt zoet en deze iets minder zoet en wat frisser.

Ook dit luchtje blijft superlang hangen. Als ik hem s ’ochtends opspuit ruik ik hem in de avond nog. En voor mij is dit echt een wonder! Ik weet dat ik in het vervolg beter een luchtje van Jill Sander kan kopen dan van een ander merk, omdat ik weet dat Jil Sander blijft hangen. Ik vind dit een echte aanrader en bovendien denk ik dat veel meiden hem ook lekker vinden ruiken.

Ik betaalde een klein bedrag van € 25,00 voor dit luchtje, wat echt geen geld is. Parfum is veel goedkoper in Duitsland! Net zoals de make up. In Nederland (bij de Douglas) betaal je € 39,50 voor dit luchtje.

Hebben jullie wel eens een luchtje van Jil Sander geprobeerd? Zo ja, wat vond je er van?

Vorige

Win een cadeaubon t.w.v. € 400 bij Zalando

Volgende

Happy Nail Art

29 Comments

 1. ik vind de gewone versie echt heerlijk ruiken! deze kende ik nog niet. het scheelt wel echt veel geld zeg in Duitsland!

 2. Ben wel benieuwd naar de geur!

 3. Duitsland is inderdaad veel goedkoper, eigenlijk echt niet eerlijk haha. Het lijkt me een erg lekker luchtje!

 4. Klinkt goed! Het geurtje lijkt me erg fijn :)

 5. ik heb er nog niet aan geroken :)

 6. Wow dat is echt veel goedkoper. Klinkt super goed voor die prijs, lekker!

 7. Jill sander parfum is altijd goed, vind ze ook altijd er lekker! Deze klinkt ook weer heerlijk:)

 8. Ik vind de orginele Sun vreselijk haha! Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik deed steeds een poging om hem opnieuw te ruiken, en steeds was het weer net niet. En dat terwijl ik juist van zulke summery geurtjes houd :)

 9. wat leuk gevonden, eau de soleil, ben er wel benieuwd naar

 10. Ik heb hier een staaltje van gehad, maar is niet echt een geurtje voor mij x

 11. Lin

  Inderdaad! Duitsland is met dat soort dingen veel goedkoper!
  Klinkt als een lekker luchtje :)

 12. Ik ken hem nog niet, maar ‘k ben erg benieuwd naar de geur :)

 13. Heb nog nooit parfum van Jill Sander geprobeerd, maar het klinkt wel goed.

 14. Lijkt me erg lekker zoals je hem omschrijft. En ik ga onthouden dat het daar goedkoper is mijn ouders gaan regelmatig naar Duitsland.

 15. Nu ben ik wel heel benieuwd geworden naar de geur (:

 16. Dit is zo’n heerlijk geurtje :-)

 17. Het lijkt me een heerlijk geurtje, vooral een pluspunt dat hij zo lang blijft hangen!

 18. Ik heb de originele ook eens gehad en het is inderdaad een heerlijke geur. Deed mij denken aan de zomer aan de zon aan de lammetjes in de wei :)

 19. Oh ik ken dit geurtje nog niet! Ik ga binnenkort eens snuiven in de ICI ;-)

 20. Deze ruikt zo heerlijk! De versie voor mannen is ook verslavend lekker!

 21. Ik kom net via via op je blog, leuke blog heb je! Dit geurtje droeg ik vroeger ook vaak, vond het erg lekker, al kan ik me niet meer zo goed heugen hoe het rook. Ben best wel nieuwsgierig naar deze versie eigenlijk!

 22. heerlijk lijkt me die !
  ben gek op frisse luchtjes,en voor 25 euro is het inderdaad geen duur luchtj !
  xoxo

 23. Groot flesje inderdaad, lekker veel inhoud! De geur lijkt me heeeerlijk, perfect voor het voorjaar!

 24. Lijkt me een heel fijn luchtje!

 25. Dat is nog eens een prijsverschil.. :O Klinkt als een erg lekker luchtje ook!

 26. Nicole

  Weet je nog in welke winkel je het gekocht hebt? Het was nl een limited edition in 2011, ik kan hem hier nergens meer vinden en hij is heerlijk!

  • Nee, maar het zou kunnen dat deze parfum in de shoplog van Duitsland zit. En het zou kunnen dat ik het in die shoplog vertel. Deze filmpjes zijn te vinden op Youtube! Meer kan ik je ook niet vertellen, sorry haha. Het is al eventjes geleden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén