Het 28 Neutral palette, wie kent hem niet? De meeste van jullie waarschijnlijk wel. Toch wilde ik dit palette laten zien aan degene die hem nog niet kennen. Mijn palette is niet nieuw en ook niet optimaal schoon, sorry hiervoor. Lezen jullie verder om te kijken naar de swatches?


Als je het palette binnenkrijgt zit er een beschermhoes omheen om de oogschaduws te beschermen. Ik vind het ontzettend handig!

De swatches heb ik gemaakt in de rijen van boven naar beneden. In totaal dus vier rijen.

Rij 1:

Rij 2:

Rij 3:

Rij 4:

Zoals jullie kunnen zien zijn de meeste kleuren goed gepigmenteerd. Ik vind de prijs die je er voor betaald het palette zeker waard! Ik gebruik hem meerdere malen per week en bij sommige oogschaduws heb ik de pan al geraakt. Ik denk dat ik daarmee genoeg heb gezegd over de kwaliteit van de oogschaduw. De oogschaduw is goed gepigmenteerd, maar is bij enkele oogschaduws wat kruimelig. Ik kan dit palette aan iedereen aanraden, omdat je niet iedereen elke dag felle oogschaduw draagt. Bij sommige outfits is een neutrale ooglook toch mooier.

Mijn palette komt bij www.zoeva.de vandaan, maar je kunt dit palette tegenwoordig op verschillende websites kopen. Onder andere bij www.cherize.nl, www.ebay.nl, www.bybeautygloss.nl De prijzen verschillen, maar bij Ebay heb je al een palette vanaf ongeveer € 10,00. Nadeel is wel dat je hiervoor Paypal moet hebben.

Hebben jullie dit palette al? En wat vinden jullie van de kwaliteit? En als jullie dit palette nog niet hebben, zijn jullie van plan om hem te kopen? Ik ben erg benieuwd!