Sabon scrub – Sweet Summer

Jezelf even lekker verwennen met een scrub massage? Ik ben er geen fan van. Het voelt voor mij net aan alsof er zand uit de zee is achtergebleven en dat lekker tegen mijn lijf aan loopt te schuren. Voor mij geen fijn gevoel. Toch heb ik altijd wel een scrub in huis, om dode huidcellen te verwijderen en ik bij sommige scrubs er wel een glad huidje voor terug krijg. Vandaag zal ik wat gaan vertellen over mijn favoriete scrub.

foto site 269

De Body Scrub Sweet Summer is een scrub op basis van mineralen en zouten uit de Dode Zee. De combinatie van Castor Seed Oil en het zout zorgt er voor dat je na het afspoelen een zijdezacht laagje op de huid hebt. De Body Scrub verwijdert dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop. Geschikt voor alle huidtypen. SLS & parabenen vrije Body Scrub, voor de vernieuwing en revitalisering van de huidcellen. Verrijkt met olie uit natuurlijke bronnen en zeezout. Bevat amandel olie, jojoba-olie en olie afkomstig van het Braziliaanse regenwoud. Verrijkt met omega 3,6,9 en vitamine E.

foto site 265

Isopropyl Miristate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Perfume Mango G1997, Kiwi & Pear J1659, Benzyl alcohol, Benzyi salicylate, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Citronellol.

foto site 268

in mijn douche1 007

De scrub van Sabon vind ik vooral anders, dan andere scrubs door de olie die erin verwerkt zit. Dit maakt je huid namelijk goddelijk zacht. Ik vond het heel leuk om dit product te kopen. De verkoopster liep in de winkel met mij naar het waterkraantje, die ze in de winkel hebben staan. Ik kon toen aangeven welke geur mij aansprak en kon hem toen op mijn handen gaan uittesten. Lekker mijn handen scrubben, onder het kraantje en daarna voorzichtig droog deppen. Mijn handen waren superzacht en ik was verkocht. Ze hadden het product ook zo mooi verpakt. Ik vind het sowieso erg leuk om in een Sabon winkel rond te lopen, doordat de winkels en producten er echt prachtig uitzien!

foto site 266

Het is dus een glazen pot met draaideksel, wat je misschien onhandig kunt vinden. Zelf heb ik er geen problemen mee. Ik heb hem in de geur sweet summer, die groen is van kleur en erg zoet ruikt. Water komt bij mij ook niet in de pot, aangezien hij op de badrand staat en mijn bad behoorlijk groot is. De prijs van zo’n pot scrub vind ik wel behoorlijk prijzig (€ 26,95), maar aangezien hij 600 mg bevat en ik het hoogstens maar 1 x per week gebruik doe ik er ook ontzettend lang mee. Er zijn trouwens nog veel meer andere geuren te koop. Kijk voor meer informatie op www.sabon.nl

Ik heb trouwens vernomen dat Sabon op het randje van de afgrond balanceert. Ik hoop dat het merk overeind blijft staan. Het zou toch zonde zijn van zo’n mooi merk als dat straks niet meer zal bestaan? Heb jij ook producten van Sabon en wat zijn jou aanraders?

image-2_thumb

Vorige

Nieuwe Bourjois collectie voor de herfst & winter 2012–Parisian Lodge

Volgende

Uitslag winactie week dag 6 t/m 10

17 Comments

 1. Sabon is al kopje onder geweest en kan nu onder nieuw management een doorstart maken, dus voor nu blijft Sabon nog wel even bestaan;)
  Ik heb eigenlijk niets van Sabon, de winkels en producten spreken me niet zo aan, met uitzondering van de geurstokjes, die zien er cute uit!

 2. Ik heb al veel positieve reacties gelezen over de scrubs van Sabon. Klinkt heerlijk !

 3. Hij lijkt me super fijn, maar door de prijs zou ik hem zelf niet kopen! Misschien ooit in de toekomst, maar nu zeker niet..

 4. Ik heb nog nooit iets van sabon gebruikt, maar als ik deze scrub zie moet ik dat toch maar eens gaan doen ( als ik de mogelijkheid nog krijg). Ik hou wel van zulke scrubs

 5. Lijkt me erg fijn!

 6. volgens mij hebben we dit merk niet in België

 7. Klinkt eigenlijk best wel fijn!

 8. Ik heb niets van Sabon! Het merk spreekt me eigenlijk gewoon niet zo aan. Ze zouden failliet gaan, maar zijn er toch weer even bovenop gekomen. In tilburg is de winkel in ieder geval weer heropend :)

 9. De scrub van Sabon is inderdaad erg fijn. Heerlijk zo’n zacht huidje

 10. De producten van Sabon zien er altijd zo leuk uit. Ik heb al veel goede verhalen gehoord over de scrubs..

 11. Leuk artikel zo alle favoriete scrubs op een rijtje! :D

 12. Ziet er mooi uit!

 13. manuela

  sweet summer is ook mijn favoriete geur!
  ik heb er ook de body lotion in :)

 14. True, je leest zo vaak dat ze er niet meer zijn, toen weer gered, nu weer back? Ingewikkeld allemaal. Mooi verpakt, ik vind het product ook echt heerlijk in de pot liggen, krijg er water van in mijn mond. xD Fijn dat hij ook zo goed is, de geur lijkt mij trouwens ook echt goddelijk.

 15. Ik heb eigenlijk helemaal niks van Sabon. Zelf vind ik de scrub van Rituals erg lekker.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén