MAC – blush Dainty

winactie 095
Een paar maanden geleden konden jullie zien dat ik de Dainty blush van MAC had gekocht. Ik heb het artikel al geschreven, maar toen wij over gingen van wordpress naar .nl zijn er een aantal artikelen blijven liggen. Vandaar dat jullie nu pas de review kunnen lezen!
 

De blushes van MAC vind ik prijzig. Gelukkig had ik een paar bonnen van Douglas gekregen voor mijn verjaardag en kon ik dus de een blush kopen! Als ik deze bonnen niet had gehad, had ik hem ook niet gekocht. Het was geen musthave voor mij, maar ik wilde er wel graag eentje hebben nu ik een paar bonnen had. Tijdens het swatchen vonden Jorinde en ik de kleur Dainty het mooiste. Dus nam ik deze kleur mee.

winactie 100
winactie 103
Op naar de verpakking. Hij is erg standaard, zoals we van MAC gewend zijn. Een strakke verpakking, maar ik vind het wel mooi.

Ik koos voor een mineralize blush, omdat sinds ik Rose Quartz van MAC in mijn bezit ben, gek ben op mineralize producten. Deze zijn vaak ook wat gepigmenteerder, wat ik erg fijn vind. Deze blush is zoals verwacht ook erg gepigmenteerd. Een lief roze kleurtje met een shimmer er door heen. (Hij lijkt op de foto’s helaas meer oranje, maar hij is echt roze!)

winactie 107
Toen ik deze blush voor het eerst op deed schrok ik wel, mijn hemel wat is deze blush gepigmenteerd. Ik leek wel een clown! Maar na een paar keer uit proberen weet ik hoe ik nu moet doseren (lees: minimaal). Hoe vaker ik de blush gebruik hoe mooier ik hem ga vinden. Erg apart, want meestal is dit juist andersom.

Hij bevat 3,5 gram, kost € 22,50 en is te koop bij de MAC stores of MAC filialen in de Douglas of Bijenkorf.

Wat vinden jullie van deze blush?

Vorige

Essence komt een Twilight Limited edition!

Volgende

Herfst @ home

18 Comments

 1. Ik heb hem ook en vind hem echt fijn! Wat er zo leuk aan is is dat deze blush bij toch veel looks passen, dus het is echt een makkelijke kleur om te gebruiken :).

 2. Mooi is die! Wel goed oppassen dus, niemand wilt er inmiddels als een clown uit zien toch? haha. Hij lijkt me wel erg fijn!

 3. hij is mooi! haha, nog even oefenen!

 4. Hij is prachtig! Ik herken me heel erg in het voor het eerst opdoen verhaal! Hier had ik namelijk ook ‘last’ van..

 5. Wauw, wat een prachtig kleurtje! Ik lees de naam Dainty vaker op blogs :)

 6. Ja ik heb deze danty ook. Toevallig vandaag in een artikel verwerkt hihi. Mooie blush die iedereen staat.

 7. Wouw wat een prachtige blush!
  Haha hier wordt ik hebberig van!

 8. ik heb er al veel goeie dingen over gehoord :)

 9. Wauw, prachtig kleurtje! Heb je er ook een full-face foto van? Ik ben benieuwd naar het totale plaatje!

 10. Deze heb ik ook, hij is prachtig! :-)

 11. ik vind hem echt heel mooi, maar ga zelf toch liever voor iets minder gepigmenteerde blushes met mijn bleke huid..

 12. Heel mooi kleurtje!

 13. Wat een prachtige kleur!

 14. Wat een mooie kleur!

 15. Hihi, dat kan gebeuren! :p Heb ik ook wel eens met bronzer, lijk dan op een footballspeler. :’) Hij is trouwens wel echt prachtig, aparte kleur, maar dat heeft wel wat!

 16. ja…deze is geweldig!!!!

 17. Hele mooie kleur, ben benieuwd hoe hij je staat!

 18. Prachtige blush! Mineralize blushes van MAC zijn gewoon geweldig en zeker ook favoriet bij mij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén