Herfst @ home

Herfst 009
Accessoires in mijn huis neerzetten, naar aanleiding van het seizoen, thema of andere zaken die op dat moment spelen in ons kikkerlandje. Ik heb het van mijn moeder mee gekregen en doe het nu zelf ook. Ik hou ervan om mijn huis gezellig te maken en in te spelen op dat wat dan speelt. Thuis de sfeer creëren om het nog intenser mee te maken! Vandaag laat ik jullie wat pictures zien hoe ik de herfst thuis nog meer beleef.
 

Mijn schouw pas ik sowieso altijd aan. Voor het thema herfst heb ik er bijpassende accessoires opgezet zoals de paddenstoel, kaarshoudertjes in oranje, dennenappels en de kabouter. Herfst 012

Herfst 019

Herfst 017

Herfst 018

Ook naast mijn tv staat een hoekje die ik aanpas met leuke accessoires.

Herfst 005

Herfst 007

Prik eens een paddenstoeltje in je planten Glimlach

Herfst 023

Herfst 021
Natuurlijk mag de herfstsfeer op mijn eettafel niet ontbreken!

Herfst 002

Herfst 003

Herfst 004
Oh, wat hou ik toch van de herfst (meer als van de zomer) Aan-niemand-vertellen-emoticon. Lekker warm binnen zitten, met gezellige kaarsjes en de schouw aan. Onder een dekentje lekker een theetje drinken, terwijl de regen tegen de ramen klettert!

Pas jij je accessoires thuis ook aan het seizoen of thema aan?

 

Vorige

MAC – blush Dainty

Volgende

P2 nagellak – 530 charming

20 Comments

 1. Ah, dat ziet er gezellig uit! Ik pas zelf niks aan.

 2. Ik pas het zelf niet aan.. Het ziet er wel erg gezellig en mooi uit!

 3. Wat gezellig ziet het eruit. Ik merk zelf als de herfst aanbreekt dat ik meer kaarsen aansteek, voor de rest weinig eigenlijk.

 4. Lin

  Haha! Die paddestoelen overal! Briljant!

 5. wauw, jouw huis is echt gezellig ingericht :D

 6. Zo gezellig ! Die paddenstoeltje zijn schattig :)

 7. Wat een leuke accessoires :)

 8. heel leuk! love de herfst!

 9. Wat een leuke en gezellige decoraties <3

 10. Wij hadden thuis eerst ook die schouw!
  je huis ziet er echt knus uit met al die herfst artikelen!
  liefs.x

 11. Wat leuk zeg! :) Ik vind het altijd zo sfeervol staan, gezellig als je thuiskomt, of binnenkomt bij iemand. :D Zelf doe ik het niet, want ik moet het dan weer opruimen.. I know, ik ben echt erg. Wel met kerst.. soms. xD Mom maakt het daarintegen wel weer heel sfeervol, laat het graag aan haar over. ^^

 12. Het fleurt altijd je hele kamer op als je zoiets maakt in je eigen huis. Mijn moeder doet het ook altijd. Super gezellig :)

 13. Ziet er gezellig uit!

 14. Het schept meteen sfeer, leuk gedaan!

 15. Het ziet er echt heel gezellig uit! Ik vind de herfst echt een leuk seizoen, behalve al die regenbuien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén