P2 nagellak – 530 charming

P1310753
Zoals jullie in onze shoplog hadden gezien heb ik veel P2 geshopt. Niet alleen make up, maar natuurlijk ook nagellak. Want naast oogschaduw is nagellak wel een van mijn favoriete beauty items. Ik nam een schattig, baby blauw kleurtje mee. Halen? Of beter laten liggen? Vandaag vertel ik het je.

P1310758
P1310765
De verpakking van de lak vind ik zelf oké. Niet dat ik ervan onder de indruk raak, maar ook niet dat ik het lelijk vind. Ik vind hem prima! Het kwastje kan ik vergelijken met de nieuwe van Catrice. Deze is een heel klein beetje dunner, maar niet veel. Dit merk je vooral tijdens het lakken. Op de foto komt dit niet helemaal zo over.

P1310747
P1310748
De kleur zelf is echt onwijs schattig. Het is blauw, maar wel een zachte blauw waardoor hij wat meer naar baby neigt. Voor de Gosh liefhebbers: hij lijkt op bubblegum, maar dan in het blauw. Niet te hard, niet te zacht, maar er net tussenin.

Ik vind het kwastje trouwens best fijn lakken. Niets op aan te merken. De nagellak zelf is ook van prima kwaliteit. Niet streperig of dun, niet te dik. Precies goed! Dit is een hele goede vervanger voor Catrice. Maar Catrice hoeft niet vervangen worden van mij, want ik ben dol op hun nagellak. Maar als je wilt weten hoe het met de kwaliteit zit dan kan ik zeggen dat hij hetzelfde is als van Catrice (en dit vind ik de beste nagellak die er is). Hij dekt in twee laagjes. Dus je kunt wel zeggen dat ik zeer tevreden over deze lak ben.

Als je kijkt naar de prijs dan is dit een koopje. Hij kost € 1,55. Dat is echt niet duur voor zo’n lak kan ik je vertellen. Er zit 8 ml in. Het nadeel is dat hij alleen bij de DM in Duitsland te koop is. Dus als je daar komt zou ik je aanraden om deze te kopen!

Vorige

Herfst @ home

Volgende

Een cadeau vinden

27 Comments

 1. Wat een pracht van een blauwe kleur zeg! Ik vind het echt mooi op de nagels zitten.

 2. Oh wauw, dit vind ik een prachtige kleur blauw!
  Toch maar eens aanschaffen :)

 3. Echt een leuk kleurtje! Ik heb zelf ook twee lakken van P2 en vind ze erg leuk! Ik hoop dat het ooit ook naar Nederland gaat komen..

 4. Mooie kleur en zo goedkoop !

 5. goeie kwaliteit :)

 6. Lin

  P2 nagellak is zo superfijn! Ik heb er ook een hele rij van staan hier. Topspul!

 7. Super leuk lakje! =)

 8. ziet er mooi uit!

 9. Had ik ook maar zo’n nagels :( maar het is inderdaad een heel mooi kleurtje!

 10. hele mooie kleur!

 11. Wow, wat een gave kleur!

 12. Wauw, heel mooi lakje! Een ook mooie nagels! Volgens mij heb je hele sterke nagels, hoe verzorg jij ze? xx

 13. ooehh! een hele mooie kleur!!

 14. Ah, wat een schattige kleur! So true, goede benaming trouwens. Hij is echt lovely om te zien, beetje een lentekleur.

 15. super mooie tint :D lekker vrolijk!

 16. Wauw, mooi kleurtje!

 17. Super mooie kleur, ik kende dit merk helemaal niet. En super goedkoop zeg!

 18. Erg mooi kleurtje! En wat spotgoedkoop zeg!

 19. Heel mooi zacht babykleurtje! Ik heb eigenlijk helemaal geen zachte blauwe lakjes, toch maar weer eens opzoek gaan :D

  xx

 20. Wat een prachtig kleurtje! Ik hou echt van blauwe nagellak <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén