Shoplog la purmerend

PicMonkey5 Collage

Van de week was ik een dagje naar Purmerend. Een tijdje terug was ik er al eens geweest, maar aan het winkelcentrum was ik toen niet aan toegekomen. Deze keer ging ik dus voor het winkelcentrum en ik vond dat ze hele leuke winkeltjes daar hebben. Ik kocht die dag wat spulletjes die ik vandaag zal laten zien.

PicMonkey2 Collage

Ik was net twee minuten van mijn auto een straatje ingelopen en had het winkelcentrum nog niet eens bereikt, toen ik gelijk een leuk uitziend winkeltje (Modyno fashion) naar binnen hobbelde. Ze hadden er erg leuke kleding, schoenen en sjaals. Helemaal mijn stijl en deze sjaal trok gelijk mijn aandacht. Ik nam hem mee voor Eur 11,50

PicMonkey Collage

Bij de pieces zag ik deze toffe armband en moest hem gewoon meenemen. Helemaal mijn stijl en dacht er Eur 12,95 voor te moeten betalen, maar eenmaal bij de kassa bleek er nog 20% korting vanaf te gaan Glimlach

 

PicMonkey4 Collage

In een rommelwinkeltje nam ik een doos met verjaardagskaarten mee, wat ik gewoon makkelijk vind om in huis te hebben voor Eur 2,00. Leren handschoenen heb ik al voor het auto rijden, maar wilde er nog wel een gewoon warm paar bij hebben. Deze voelen net zo warm en zacht, als van die heerlijke huissokken en daar betaalde ik ook maar Eur 2,00 voor. De roze toilettas vind ik gewoon makkelijk om erbij te hebben. Op vakantie heb ik meestal meerder toilettassen mee en deze met makkelijk klemmetje om op te hangen kostte maar Eur 3,00.

PicMonkey 3Collage

Wat is de Spieghel toch een geweldige winkel. Er zijn zulke leuke dingen te vinden voor in je huis en ik en mijn moeder hebben er een lange tijd rond gekeken. Ik nam twee geurkaarsen mee, van een favoriet merk van mij. Deze Riverdale kaarsen heb ik in de geur Jasmine tea en ruiken goddelijk. Ze beloven 36 uur te branden en ik heb er Eur 3,95 per stuk voor betaald. Mijn moeder had er trouwens schattige huisjes gekocht, waar zo’n waxinelichtje in kan.

PicMonkey 1Collage

Toevallig kwam ik Amanda tegen daar en zij had de bon die ze voor mij zou uitprinten gelukkig bij haar. Hiermee kon ik bij Douglas een gratis sample ophalen van een dagcrème van la prairie. Ik heb dit dus niet gekocht, maar ben er super blij mee, dat ik hem ook even op de foto wilde zetten.

Ik ben erg blij met mijn aankopen en raad een dagje Purmerend zeker aan. Wat zijn jou laatste aankopen?

Vorige

Gastartikel – Shoppen 2.0: Madrid en Barcelona

Volgende

Winactie – Cruciani armbandje naar keuze

23 Comments

 1. Erg leuke aankopen! Die armband is erg gaaf :)

 2. Leeuk die sjaal met pailletten en lekkere warmen handschoenen. En de armband is erg mooi :)

 3. Lin

  Wat een heerlijke spulletjes heb je geshopt. Die handschoenen zien er echt superfluffy uit!

 4. Wauw die armband. Pretty. Ben benieuwd naar de La prairie dagcreme.

 5. oeh leuke nieuwe (en vooral warme) aankopen :D

 6. Wat een leuke dingetjes!! de toilet tas is handig zeg met het klikkertje!

 7. die armband is heel mooi :)

 8. Leuke aankopen heb je gedaan! Heerlijk die warme sjaal :)

 9. Die armband is echt heeeel gaaf !!! En die geurkaarsen echt niet duur.
  Leuke spulletjes.
  Mijn laatste aankopen…. kokos olie :)

 10. dewi

  leuke aankoopjes! :D

 11. Anoniem

  Leuke aankopen, maar waar heeft amanda die bon vandaan (voor de sample).

 12. Leuke spulletjes! Vooral die sjaal is erg mooi!

 13. Het armbandje is mooi!

 14. Leuke dingen heb je gekocht! Mooie armband, en die kaarsen zijn super!

  Xxx

 15. Leuke aankopen! De sjaal vind ik mooi en ziet er heerlijk warm uit. En handig, zo’n goedkope toilettas. Ik moet zeggen dat ik die dingen vaak wat te duur vind.

 16. Oooh die armband! Die had ik ook, was er echt verliefd op! Totdat hij gestolen was mehh. Goed om te weten dat ze hem nog hebben!:D

 17. Leonoorxx

  Leuk! Ik woon in purmerend, maar ik vind het totaal niet leuk shoppen haha.
  Ik ga liever naar Amsterdam en eventueel Zaandam.

  • Snap ik wel hoor, maar een een nieuwe shopstad is altijd leuk. De stad waar ik woon vinden mensen ook altijd leuk maar voor mij is het normaal.

 18. Leuke dingen heb je geshopt! Die sjaal met palletten is erg mooi :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén