Shoplog: Mango, Jane Norman, Kruidvat en Etos

IMG_1564

Laats was ik weer even de stad in om lekker rond te snuffelen. Sowieso moest ik al naar de drogist, maar kom meestal met meer thuis dan ik echt nodig heb. Ik zal jullie laten zien wat ik die dag gekocht heb.

Bij de Mango was ik in eerste instantie wat jassen aan het passen, maar hoewel er leuke jassen waren heb ik er geen gekocht. Wel zag ik een leuke trui. Simpel misschien, maar ik hou van neutrale kleuren in kleding. Mango noemt hem pullover risotto en ik betaalde er 29,95 voor. Ik hoorde trouwens in het pashokje een mooi nummer die in de winkel werd gedraaid. Ik pakte meteen shazam erbij en de liet het nummer cry cry van oceana zien. Nu lekker grijs draaien thuis Glimlach

IMG_1568

Bij de Etos had ik een paar dingen echt nodig zoals mijn watjes die bijna op waren. Ook gebruiken ik en mijn man altijd sensodyne tandpasta uit zo’n busje, die bij ons in de supermarkt niet verkocht wordt. Ik moet hiervoor altijd naar de drogist. De Herome nagelverharder stond al een tijdje op mijn wishlist en heb hem nu maar eens meegenomen. De Olaz dagcrème vind ik erg fijn en was nu in de aanbieding, waardoor ik er 10 euro minder voor hoefde te betalen. Ook kocht ik nog een haarkam van etos eigen merk. Ik kon nergens meer een kam vinden en miste het best wel, als ik goede scheidingen in mijn haar wilde maken. Voor dit alles betaalde ik 45,54.

IMG_1581

Bij de kledingafdeling van Jane Norman in V&D kijk ik altijd even rond. Soms zitten er zulke leuke kledingstukken tussen. Ik had al twee vesten van dit merk in grijs en beige, die ik erg vaak draag. Nu zag mijn mamsie weer zo’n vest hangen, maar dan in het bruin en zwaar afgeprijsd. In plaats van 49 euro betaalde ik er nu maar 12 euro voor. Hier ben ik dan ook erg blij mee Glimlach

IMG_1572

Mam moest nog even naar het Kruidvat, waar ik nepwimpers in de kortingsbak zag liggen van eylure katy perry voor 4 euro. Misschien eens leuk om uit te proberen dacht ik zo!

IMG_1575

Een week daarvoor was ik ook nog bij Zara geweest en had een mooie bordeaux rode blouse en zwarte legging gekocht. Misschien een keer in een ootd Knipogende emoticon. Ik ben erg blij met mijn aankoopjes en hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

Liefs Jorinde

Vorige

Opgemaakt – januari 2013

Volgende

Illasmasqua – Nieuwe Collectie: I’m Perfection

24 Comments

 1. Leeuk die katy perry lashes zo goedkoop! Het vest is erg mooi :)

 2. Leuke aankopen! Lekker warme trui :)

 3. Jullie hebben zo te zien super lekker geshopt! Wat een leuk logje zeg! Ik vind vooral die Pullover van Mango heel erg mooi!
  En demake-up vind ik zelf ook zo fijn!

 4. Dat vest is echt heel gaaf! En dat voor 13 euro.

 5. Mooie aankoopjes! :D Dat vest vind ik erg gaaf! Zijn die doekjes van de Etos trouwens fijn?

 6. qua beauty valt het nog goed mee :)

 7. leuke aankoopjes!

 8. oeh leuke aankopen :D

 9. Leuke aankopen! :) Een OOTD is zeker een goed idee, altijd leuk om de kledingstyle van een ander te zie!n!

 10. Och wat een enige trui zeg!

 11. Leuke aankoopjes! lekkere trui ook :)
  x

 12. Wauw, die wimpers van katy perry heb ik ook gehad, ze zijn echt gaaf bij een smokey eye look!
  Veel plezier ermee, gaan we ze nog terugzien?

 13. Leuke aankopen!

 14. Leuk gshopt hoor, de trui is prachtig! Witte truien als deze vind ik altijd iets rustgevend en huiselijk hebben.

 15. De trui is mooi! Mooi die nepwimpers, daar kan jij zeker iets moois mee maken!

 16. leuke koopjes :)

 17. Bo

  Zo te zien heb je goed geshopt! Mooie trui en vest (:

 18. Leuke aankopen zeg!

 19. Leuk geshopt!
  Vooral je vest vind ik echt super, helemaal mijn style :-)

 20. Leuke aankoopjes!

 21. Oh, fake lashes, me like! Yes, maak eens een outfit of the day Jo! :) Sowieso vind ik de witte trui geweldig, maar ook het bruine vest. Lekker warm!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén