New Love: Teen Wolf


Vele van jullie hebben mij misschien op Twitter wel horen praten over Teen Wolf. Wat is dat dan? Een van mijn nieuwste favoriete series van dit moment. The Vampire Diaries is zeker niet verslagen, maar moet wel zijn plekje delen met Teen Wolf. Benieuwd waar deze serie over gaat? Ik vertel het je in dit artikel!

Als eerste wil ik je vertellen waarom ik deze serie ben gaan volgen. Ik was al tijden op zoek naar een nieuwe fantasy serie, omdat ik 1 aflevering per week van The Vampire Diaries te weinig vond. Ik kon steeds maar niets vinden. En toen The Vampire Diaries een winterstop hielden van een paar weken ben ik echt actief op zoek gegaan naar een nieuwe serie. En die heb ik gevonden na 4 dagen! Jullie kennen mijn liefde voor Twilight en fantasy wel. Helaas is fantasy niet zo populair als drama dus zijn er ook minder films en series. In Twilight ben ik dol op de vampieren en mijn vriend vind de actie met de wolven nog wel leuk. Toen ik Teen Wolf tegen kwam hoopte ik al dat mijn vriend de serie leuk zou vinden, omdat de serie om wolven draait. En hij is ook om! We kijken de serie nu samen en zijn er al bijna doorheen…Scott

Maar waar gaat de serie dan over?

Het gaat over Scott (die overigens echt een cutie is en om voor te smelten!). Hij is een jongen op een middelbare school die er niet helemaal bij hoort en als enige echte vriend Stiles (een beetje een sukkel met veel humor en grappen. ik hou niet van komedies, maar deze gast is soms echt grappig haha) heeft. Ze zijn eigenlijk allebei nergens goed in. Althans ze blinken nergens in uit. Op een gegeven moment lopen ze in het bos en wordt Scott gegrepen door een Alfa Wolf en begint hierdoor de dagen na de wond te veranderen in een wolf. Hij hoort alles van meters afstand, kan goed ruiken en is ongelooflijk snel… Van de een op de andere dag is hij iemand, omdat hij inmiddels goed is in La Cross (een spel).


StilesDerek

Maar Scott heeft geen controle over zichzelf en kan ieder moment veranderen en de mensen om hem heen vermoorden. Dan ontmoet hij Derek die hem wil gaan helpen hiermee (overigens ook een lekker ding!), want Derek is ook een wolf. Gedurende dit proces helpt Stiles Scott tijdens alle veranderingen die hij mee maakt.Allison

Ook ontmoet hij nog een meisje; Allison. Een knap meisje bij wie hij een kans maakt. Hij wordt tot over zijn over verliefd, maar Allison haar familie draagt een geheim met zich mee. Het zijn jagers en zij jagen ook op wolven.. Laat Allison in de toekomst nou net een jager worden en Scott een wolf zijn. Zal de liefde overwinnen of niet?

Je wordt elke aflevering in verwarring gebracht en dat maakt het juist zo spannend. Het is niet altijd even voorspelbaar en daardoor wil je de volgende aflevering gaan kijken. Ik vind de fantasy figuren, de problemen die dit met zich meebrengen, het avontuur en de actie gewoon super tof. Je moet hier van houden of niet. Inmiddels zijn er twee seizoenen van Teen Wolf en het is ook al bekend dat er een derde seizoen komt. Mijn vriend en ik hebben er in ieder geval zin in.

De trailer

Kon jij deze serie al? Of is hij helemaal nieuw voor je? Weet jij nog andere leuke fantasy series?

 

Bron foto’s: www.google.nl

Vorige

Illasmasqua – Nieuwe Collectie: I’m Perfection

Volgende

Real Techniques Kwasten

38 Comments

 1. nog nooit van gehoord :)

 2. Ik kende deze serie nog niet maar ben wel heel benieuwd geworden! Lijkt me heel spannend door al die verwarring! :)

 3. Ik kende deze serie nog niet, maar het klinkt wel gaaf :)

 4. The Vampire Diaries volg ik ook nog steeds. Love it! Deze serie kende ik nog niet, maar klinkt goed!

 5. Lin

  Hmmmm.. Niet helemaal mijn genre. Series moeten bij mij wel iets van realiteit hebben. Maar tof dat je een serie hebt gevonden die goed bevalt!

 6. Ik kende het totaal niet. Zelf ben ik niet echt van de vampieren series, maar wat spelen er hotties in zeg! Dat is al een reden om te kijken eigenlijk. :)

 7. Als je van fantasie houdt, dan moet je ook zeker Once Upon A Time kijken, geweldige serie! Wil je Juicey volgen op Facebook?

 8. Ik hou niet van fantasie, dus dit is niks voor mij!

 9. Lijkt me heel gaaf ik krijg alleen mijn vriend helaas niet mee in dit soort series, maar ik ga het gewoon eens aan zetten haha

 10. Ik denk dat ik deze serie ook wel vermakelijk zou vinden :-)

 11. Hier heb ik veel over gehoord, werd mij ook aangeraden. Lijkt mij een toffe serie, maar ik volg al veel te veel!

 12. Ik kende de serie ook nog niet, maar ik ga er eens naar kijken! :D

 13. ik denk niet dat het iets voor mij is :)

 14. Greet

  Ik hou niet zo van die highschool series, daar ben ik een beetje op uitgekeken. Zelf volg ik momeneel een fantasy serie genaamd Being Human (de originele UK versie), waar ik wel over te spreken ben. Er zit een vleugje droge Engelse humor doorheen, wat de serie wat luchtiger maakt.

  • Ik ben er op dit momenteel juist helemaal in, terwijl ik er vroeger niets van moest hebben. Dan ga ik daar eens naar kijken. Misschien vind ik het wel leuk!

 15. Hij is helemaal nieuw voor me, maar ik ben wel in de vampier-wolven-achtige-serieus dus ik ga zeker eens uitkijken naar deze serie! Leuk artikel. :)

 16. ik ken deze nog niet XD

 17. eerst vampire diaries afkijken :)

 18. Klinkt goed :-) Ik hou wel van dit soort series.

 19. Ashley

  Het is een leuke serie, alleen in seizoen 2 is het zo overduidelijk dat Jackson dat lizard geval is en gaat veel te lang door. Ook is het dom dat hij daarna lijkt dood te gaan en dan toch weerwolf word. Voorderest leuke serie

 20. Bo

  Lijkt me een leuke serie! De foto’s doen me een beetje aan Twilight denken, maar bij de trailer ziet het er toch anders uit.

 21. Deb

  Lijkt me een leuke serie! Ik ben zelf ook fan van Twilight. True blood vond ik ook erg goed dus ik ga eens voor deze kijken.

 22. Oelala! Sounds good. Ik denk dat ik morgen maar eens wat ga downloaden (:

 23. Ben erg benieuwd!

 24. Ik heb het volgens mij een keer voorbij zien komen, maar trok mij niet. Only the Vampire Diaries lady! Only Damon. xD

 25. Volgensmij is dit echt iets voor mijn zusje. Bedankt voor de tip!

 26. ben nog steeds the vampire diaries t lezen int engels, maar dit lijkt me ook wel leuk om te zien!

 27. Gave serie! Hou echt van het fantasie genre, dus dat word weer downloaden :-)!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén