Olaz essentials – Verfrissende tonic

Haarpakket, MUFE, chanel, Essence nail 061
Olaz trekt mij op de een of andere manier niet zo. Misschien omdat de verpakkingen mij niet zo aantrekken. Toch besloot ik laatst maar eens een tonic van dit merk te kopen, omdat ik het merk wel eens wat beter wilde leren ontdekken. En ik moet zeggen: ik ben erg verbaasd! Dit product heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Wil je weten waarom? Lees dan even verder.
 

Haarpakket, MUFE, chanel, Essence nail 067
De verpakking is zoals gezegd erg simpel en trekt mij niet aan. Wat ik wel handig vind is het tuitje wat in de dop zit. Hierdoor kun je goed het product doseren. Bij sommige producten komt er dan weinig product uit, maar hier heb je daar totaal geen last van! Heerlijk.

De tonic is erg dun en waterig, maar ik vind dat wel fijn. Hij ruikt echt heerlijk naar komkommer en aloë vera. De geur is erg fris, maar niet op een citrus achtige manier. Hij geeft mij het gevoel alsof ik mij heb opgefrist met water. Kennen jullie dat gevoel? Dat je je helemaal schoon voelt.

Haarpakket, MUFE, chanel, Essence nail 065
Het allerfijnste vind ik aan dit product is dat hij niet plakt en geen laagje achterlaat. Hoe vaak heb je niet dat een tonic dit doet? Ik erg vaak, maar bij deze niet hoor. Je voelt je echt schoon na gebruik van dit product! Ook haalt hij al mijn gezichts make-up in een paar seconde weg. Geen restjes, helemaal niets! Hij laat tevens geen rood gezicht achter. Ik heb het idee dat dit een hele milde tonic is (qua agressieve ingrediënten), maar wel goed werkt.

Ik heb geen verstand van ingrediënten (laat ik maar eerlijk zijn), maar voor degene die dat wel hebben en geïnteresseerd zijn. Hierbij de ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis, Cucumis, Sativus, Panthenol, Butylene, Glycol, Propylene Glycol, PPG-1-PEG-9, Lauryl Glycol Ether, Potassium Phosphate, Isoceteth-20, Tetrasodium, EDTA, Phenoxyethanol, <ethylparaben, Butylparaben, Ehtylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, Parfum,Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl, Methylpropional, Limonene, Hydroxyisohexl, 3-Cyclohexene, Carboxaldehyde, CI 42090.

De combinatie van de geur en de werking maakt dit voor mij een top product. Ruik hem even nog even snel in de winkel en ik denk dat je om bent. Ik dacht altijd dat geur voor mij niet zoveel uitmaakte, maar nu ik deze heb geprobeerd ben ik bang dat ik niet anders meer wil.. Je kunt dit natuurlijk ook als iets positiefs zien.

De tonic is voor de normale/droge.gecombineerde huid. Hij bevat 200 ml, kost tussen de € 4,00 – 5,00. Ik heb de mijne gekocht bij de Kruidvat, maar ik denk dat hij ook wel bij andere drogisterijen verkrijgbaar is. Helaas gaat hij uit het assortiment! Ik heb de laatste 4 bij mijn Kruidvat kunnen scoren dus als je deze nog wil proberen moet je snel zijn. Hier baal ik heel erg van, want ik had eindelijk de perfecte tonic gevonden en nu gaat hij eruit. Waarom halen ze altijd de goede en fijne producten uit het assortiment?!

Vorige

Valentijn – Win een cadeaubon t.w.v. € 15,00 bij de webshop Jewels with Flair

Volgende

Dove – Crème Mousse

30 Comments

 1. Ik ga zelf eigenlijk ook vaak op het uiterlijk af. Niet zo terecht als ik er zo over na denk. Wat jammer dat hij uit t assortiment gaat! Ik had m graag uitgeprobeerd!

 2. Jeetje dat klinkt echt fijn
  Nou hopen dat ze met een nog betere versie komen.

 3. Hij klinkt inderdaad erg goed! Bij mij is dat ook zo vaak, als ik eindelijk een fijn product heb gevonden halen ze het uit het assortiment… Alsof ze het weten gehehe

 4. Dat klinkt echt heel goed! Ik heb nu eentje van Dove en die vind ik inderdaad beetje plakken ofzo. Misschien deze proberen!

 5. Ik wil hem nu ook ruiken! Ik hou wel van het gevoel dat je van een product krijgt dat je hele huid fris en schoon aanvoelt.

 6. Tonic vind ik erg fijn om te gebruiken, vooral door het schone gevoel. Deze lijkt mij ook fijn.

 7. Voor zover ik zie zit er geen alcohol of parfum in! Dat is goed! Dan wil ik ‘m ook is proberen. Jammer dat ze eruit gaan..:-(

 8. die ga ik eens zoeken :)

 9. Jammer dat hij uit het assortiment gaat, het lijkt me een fijn product!

 10. ik vind olaz altijd wel een fijn merk maar het geeft me soms gruwelijke breakouts >.< doe mij maar de pure skin tonic van essence!

 11. Karin

  Zelf gebruik ik al geruime tijd de tonic uit deTotal Effects lijn van Olaz en die bevalt ook erg goed! Deze bevat oa Niaciamide wat volgens Jetske Ultee ook echt iets voor je huid doet. Deze week heeft de Etos trouwens een mooie aanbieding op alle huidverzorging, ongeacht het merk. MIsschien voor een aantal van ons wel heel interessant…….

 12. Wat super jammer dat hij eruit gaat! Goede review!

 13. Bij Oil of Olaz moet ik altijd aan oudere vrouwtjes denken?! Het merk trekt mij absoluut niet. Maar, wat fijn dat ‘ie zo goed bevalt! Wel weer balen dat ‘ie dan uit het assortiment gaat…Tip: zouden ze deze niet verkopen bij Action of Euroland? Zij hebben verkopen vaak nog producten die al uit het assortiment zijn.

 14. De verpakking trekt mij inderdaad ook niet zo aan… Maar op zich klinkt de tonic wel oke.

 15. Klinkt erg fijn!

 16. Klinkt erg fijn, maar jammer dat hij uit het assortiment gaat zeg!

 17. wat jammer dat ‘ie uit het assortiment gaat, hij klinkt heel erg fijn!

 18. Hij klinkt echt lekker.. Balen dat hij niet in meer in het assortiment blijft.. dat betekend; INSLAAN!

 19. lijkt een fijn product ik heb deze ook nog nooit gebruikt.
  Jammer dat hij uit het assortiment gaat.

 20. Balen dat de tonic uit het assortiment gaat! Ik vind de tonic van Nivea heel fijn, misschien kan je die proberen?

 21. In de Zeeman verkopen ze die ook, maar dan heel goedkoop :) x

 22. Klinkt goed, jammer dat hij dan juist uit het assortiment wordt gehaald. Zoals Sheela al zei kan je dit soort producten vaak nog bij de Zeeman, Wibra, Action, Big Bazar en iedere andere knakenwinkel vinden.

 23. Deb

  Vanwege de parfum en parabenen zal ik deze tonic zelf niet gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén