Marc Jacobs – Daisy Sunshine

verjaardagcadeaus marc jacobs lip scrub 253
Het wordt steeds kouder in Nederland, maar zonder de leuke sneeuw voor een prachtig uitzicht, mag die kou van mij wel wegblijven. Ik verlang naar de lente, naar de zon! Daisy Sunshine ontving ik afgelopen zomer, maar ik had hem nog helemaal niet gereviewd. Tijd om daar verandering in te brengen en jullie alvast klaar te maken voor de lente met deze heerlijke parfum.

verjaardagcadeaus marc jacobs lip scrub 255
Hoe wordt deze parfum omschreven?
’Daisy Sunshine is een frisse bloemige – fruitige geur. Het opent met sappige noten van mandarijn, guave en rode bessen. Het hart is samengesteld uit lelietje-van-dalen, lychee en violet, gelegd op de basis van blonde bossen en muskus.’

verjaardagcadeaus marc jacobs lip scrub 229
verjaardagcadeaus marc jacobs lip scrub 257
Daisy Sunshine zit in een mooie witte kartonnen verpakking met vrolijke bloemetjes aan de zijkant. Alleen al deze buitenkant nodigt mij al uit om te kijken hoe de flacon er uit ziet. De flacon zelf vind ik een parel om te zien. Hij is strak vormgegeven, maar heeft juist een losse dop die er niet strak uitziet. Deze combinatie vind ik erg leuk.

verjaardagcadeaus marc jacobs lip scrub 251
verjaardagcadeaus marc jacobs lip scrub 246
verjaardagcadeaus marc jacobs lip scrub 248
De dop van dichterbij. Marc Jacobs Daisy geuren staan bekend om hun mooie doppen. Sunshine heeft 3 gekleurde bloemen in plaats van dezelfde kleuren bloemen. Ik vind de flacon door de combinatie van de oranje vloeistof en de gekleurde doppen ook echt sunshine. De flacon straalt en tovert een lach op mijn gezicht. Welke vrouw wordt er nou niet blij van zo’n vrolijke, maar toch chique en mooie verpakking?

Dan nu over naar de geur zelf. De geur vind ik vooral naar fruit en bloemen ruiken. Het is geen zware geur. Ik vind het meer een geur voor overdag. Persoonlijk had ik iets meer van deze geur verwacht vanwege de hype in bloggersland. De geur is lekker, maar niet lekker genoeg om die hype waard te zijn. Hij had net zo goed van een goedkoper merk kunnen zijn. De geur is niet zo uniek dat ik denk, wat een typische geur, een herkenbare geur zoals ik dat wel bij Chloe heb (of sommige van jullie bij bijvoorbeeld Musk van The Body Shop). Dat zijn geuren die ik nergens anders tegen kom en ik daarom ook iets meer geld voor die parfums zou neerleggen dan voor een gewone parfum.

verjaardagcadeaus marc jacobs lip scrub 263
De geur blijft ook niet zo lang hangen als ik zou willen. Ik ruik hem ongeveer een halve dag en daarna moet ik weer bij spuiten om iets van de geur te ruiken. Ik vind het dus wel een lekkere geur, maar ik vind de prijs hem niet waard. Ik zou geen Marc Jacobs parfum aanschaffen denk ik. Ik ben wel heel blij dat ik deze geur voor mijn verjaardag van mijn zus heb gekregen, omdat ik zelf nooit zoveel geld had neergelegd voor een parfum en ik deze parfum al meer dan een jaar wilde proberen. Nu heb ik hem dan eindelijk in mijn bezit en hoef ik nooit meer te verlangen naar een Marc Jacobs parfum haha.

Marc Jacobs Daisy Sunshine bevat 50 ml en is een eau de toilette. Het was vorig jaar een limited edition en deze geur kun je dan ook niet meer in de winkels vinden, enkel nog online. In deze webshop is hij nog te verkrijgen en kost hij € 67,95.

Heb jij wel eens een parfum van Marc Jacobs uitgeprobeerd? Zo ja, wat vind je er van? Vind jij ze wel de hype waard?

Vorige

Kryolan – Illusion highlighter

Volgende

Balenciaga – Rosabotanica

  1. Nee, die hen ik eerlijk gezegd nog niet geprobeerd, maar vind de dop wel heeeeeel erg leuk

  2. Ik heb Daisy Oh So Fresh en die vind ik heeel erg lekkker! Maar ben ook wel benieuwd naar deze geur! :-)

  3. echt een prachtige flacon!

  4. jammer dat hij niet lang blijft hangen! verpakking is daarin tegen wel erg schattig

  5. Ongetwijfeld een heerlijke geur, althans dat denk ik, wat ik van al zijn geurtjes heerlijk.

  6. Lijkt me wel een lekker geurtje. Het flesje vind ik echt schattig. Jammer dat je m een beetje vond tegenvallen, maar vaak als het zo gehyped is heb je best hoge verwachtingen:)

  7. De ‘echte’ Daisy vind ik echt geweldig, denk dat ik deze ook wel fijn vind. Vind de flacon ook gewoon al zo ontzettend leuk! :)

  8. Oeh klinkt lekker! Marc Jacobs geuren vind ik altijd wel fijn :D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén