NYX – Glitter Mania’s

manhattan 057
Glitters, ik HOU ervan. Het is gedurfd en anders dan oogschaduw. Het geeft voor mij een speciaal gevoel aan een look. Het maakt hem compleet. De NYX glitter mania’s heb ik al in veel looks gebruikt, maar nog nooit gerievewd. Daar was het dus echt wel tijd voor, helemaal nu NYX niet meer verkocht gaat worden bij Boozyshop! Lees je verder om mijn mening te lezen?
 

manhattan 064
De potjes zijn echt extreem klein! Ik had ze veel groter verwacht. Ik dacht dat ze heel snel zouden opgaan, maar dat velt echt reuze mee. Helemaal als je niet vaak glitters gebruikt. Ik gebruik ze dan nog wel regelmatig, maar niet ieder weekend. Ik heb ze voor jullie opgemeten. Ze zijn 4 cm hoog en dat is inclusief de dop! Er zit maar 5 ml in, maar zoals ik net zei is dit echt genoeg voor een hele lange tijd.

manhattan 068
De glitter zelf is erg grof. Ik kan het een beetje vergelijken met suiker. Dik en hard. Ik heb er geleerd mee te werken, omdat dit mijn eerste glitters waren. Ik vind het dus ook niet erg. Het kan wel gaan irriteren als ze in je oog komen. Officieel zijn ze ook niet voor je oog bedoeld, maar ik gebruik make up nooit alleen waarvoor het bedoeld is haha. Ik doe wat ik ermee wil en als ik dat fijn vind dan doe ik dat. Ik heb tot nu toe 2 kleuren:
– Hot Gold
– Hot Pink

manhattan 073
manhattan 075
Hot Gold is niet alleen goud, maar bevat ook groen, blauw, rood, oranje en paarse glitters. De hoofdkleur is wel goud, maar daar door heen zie je nog andere kleuren glitters. Erg bijzonder en mooi!

manhattan 071
Hot Pink is neon roze! Hier zit nog een zilveren glitter doorheen, maar deze zie je eigenlijk alleen als je heel dicht op de glitter kijkt. Meer neon dan dit kun je het volgens mij niet vinden. Voor deze kleur heb je wel lef nodig, maar als je hem draagt zal je zeker commentaar krijgen!

Zelf draag ik de glitters of in mijn binnenste ooghoek of onder mijn onderste wimperrand, omdat ik anders een beetje op een clown ga lijken. Het ligt er natuurlijk aan hoe je het combineert, maar de kans is dan wat groter.

manhattan 067
Ik heb de glitters overgegoten in een groter potje, omdat je met je met je kwast niet zo goed in het originele potje kunt. Daar is dat potje te klein voor. Je kunt zo’n leeg potje voor een paar cent bij de Etos kopen. Zelf heb ik deze via Ebay gekocht.

Ik kan deze glitters echt aanraden voor als je eens wat anders wilt. Ze zijn zo ontzettend mooi. Helaas gaan ze dus niet meer verkocht worden bij Boozyshop dus dit is je laatste kans! Ze kosten € 1,67 en zijn hier te koop. Er zijn nog maar enkele kleuren beschikbaar.

 

Vorige

Winnen – 2 kaartjes Beau Monde Awards

Volgende

Film review #1

22 Comments

 1. Ik heb de roze versie ook en vind hem erg mooi, maar wel erg moeilijk om mee te werken!

 2. Ziet er goed uit, ben erg benieuwd naar de gouden.

 3. Oh no, wat jammer zegt dat het niet meer verkocht gaat worden bij Boozyshop! Hot Pink vind ik een mooie kleur.

 4. Wat een schattige mini-potjes haha :) Vind Hot Gold er mooi uit zien :)

 5. Lin

  Die roze glitters zien er geweldig uit!

 6. ik heb andere producten gekocht :)

 7. Wat een toffe kleuren!

 8. Allissa

  Oooh die roze! :d

 9. Die roze kleur is echt lekker knallend! :)

 10. Ik vind ze echt heel erg schattig eruit zien, en voor de prijs hoef je het niet te laten!

 11. ziet er heel tof uit, die roze – wauw!

 12. die roze is echt awesome :D

 13. True, ze zijn klein hé?! Vond ik ook joh, helemaal toen ik ze voor het eerst ontving. De hoeveelheid is inderdaad best oké, doe je een tijdje mee. Mooie kleuren, vooral Hot Gold, amazing. Maar Hot Pink is gewoon sexy!

 14. Oeee waauwhh ze zijn echt mooi!!

 15. De kleuren knetteren van mijn scherm, gaaf!

 16. Aaah Hot Pink is echt de perfecte roze keur! Ook de goude ziet er heel mooi uit :) Jammer dat er geen swatches zijn. Wat zijn ze trouwens goedkoop, misschien ga ik er ook een paar bestellen nu ze er binnenkort uit gaan!

  • Swatches kan ik moeilijk maken, omdat ze er hetzelfde uitzien als ik het potje ;) En er zit al zo weinig in dat als ik een swatch maak wel een goede wil maken en er dan gelijk al een boel uit is. Vandaar ;)

 17. Bo

  Wat leuk zulke kleine potjes! Mooie kleurtjes.

 18. oh erg mooi! vooral hot pink vind ik echt gorgeous hihi

 19. Wauww, de roze *hearteyes*

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén