Rituals – Sacred Fire Candle

IMG_2877

Als je mijn artikel hebt gelezen van de kerstcadeautjes die ik heb gekregen, heb je vast gezien dat daar een geurkaars van Rituals bij zat. Ik heb het over de Sacred fire candle die limited edition is en speciaal voor de wintermaanden is uitgebracht. Vandaag ga ik je wat meer over deze kaars vertellen.

IMG_2880

IMG_2881

Eigenlijk wist ik van te voren al een beetje dat ik deze zou gaan krijgen voor kerst, omdat ik hem een keer wilde kopen en ik daarin subtiel werd tegen gehouden door mijn moeder. Tja, ook zij weet wel zo’n beetje waar ik van hou en dol ben op geurkaarsen. De Sacred fire geurkaars van Rituals bevat de geuren White Patchouli & Cedar wood welke super gekozen zijn voor de wintermaanden.

IMG_2948

Rituals zegt het volgende:
”Geurkaars speciaal voor de winter. Een limited edition van onze geurkaarsen, speciaal gecreëerd voor de wintermaanden. Combineert de geur van kalmerende Witte Patchoeli en de warme, zachte ondertoon van Cederhout. Brand deze kaars in je woon-, slaap- of badkamer om een bijzondere sfeer te creëren.

The earthy and musky tones of patchouli will permate your senses with feelings of exitement and positivity. Cedar has a soothing aroma that has been used since ancient times, and is an age-old symbol of immortality. Our exclusive scented candles are inspired by nature and created by the world’s finest perfumers.”

IMG_2942

IMG_3015

De verpakking vind ik erg leuk gekozen. Het doosje en glaasje zijn rood, terwijl de normale geurkaarsen van Rituals volgens mij allemaal zwart of wit zijn. Het doosje is ook lekker stevig en binnenin staat op de onderkant een leuke tekst geschreven. De geurkaars beloofd 50 uur te branden. Ik moet zeggen dat ik dit niet heb bijgehouden, maar ik weet wel dat ik hem avond aan avond brand en hij maar niet op gaat. De geur is echt goddelijk en verspreid zich heerlijk door mijn woonkamer tijdens het branden. Ik vind het elke keer weer leuk om de kaars ‘s avonds aan te steken en te genieten van de goddelijke geur. Leuk detail is dat je op een gegeven moment een tekst in het glaasje ziet komen als de kaars verder opbrandt. Bij mij is de volgende tekst tevoorschijn gekomen: “A LIFE filled with wonder is a WONDERFUL life. Ik ben super blij met deze kaars en ga zeker vaker van deze geurkaarsen aanschaffen.

IMG_2886

Deze kaars van Rituals bevat 290 ge , kost € 17,50 en is te koop bij Rituals. Deze Sacred fire is limited edition en speciaal gemaakt voor de wintermaanden, en dus niet het hele jaar te koop.

Heb jij al eens een geurkaars van Rituals gehad en zo ja, heb je nog aanraders?

Vorige

Uitslag winactie verjaardag Jorinde

Volgende

Gastartikel – Shoppen 2.0: Madrid en Barcelona

23 Comments

 1. Dit lijkt me een erg fijne geurkaars!

 2. Hmm lijkt me erg fijn! Bij de Ikea zijn ze ook erg Fijn!

 3. Hij lijkt me echt heerlijk, maar door de prijs zou ik hem laten staan! Ik hou het maar bij de van de Action en de Ikea!

 4. Lin

  Dat klinkt goddelijk zeg! Ik heb nog nooit een geurkaars van rituals gehad omdat ik ze zo duur vind. Misschien moet ik me toch maar eens over die drempel heen zetten!

 5. Ik koop altijd mijn geurkaarsen bij de Ikea, die zijn ook erg lekker! Maar deze van de Rituals lijken me nog lekkerder, ik ben namelijk gek op Rituals hihi

 6. Ze lijken heerlijk, ik vind het alleen gelijk zo duur in aanschaf .

 7. Ik ben dol op patchouli! Er ligt hier ook een verzameling wierrook in die geur, hmm. :) Ik heb nog nooit een kaars van Rituals geprobeerd omdat ik ze toch best prijzig vind..

 8. Ik ben gek op Rituals!!

 9. heerlijk ik ben gek op geurkaarsen! ik haal de mijne altijd bij primark

 10. geurkaarsen zijn te sterk voor mij :)

 11. De geurkaarsen van Rituals zijn zooo fijn.

 12. Oh ik ben gek op geurkaarsen, zeker die van de Rituals! Deze heb ik nog niet maar ga ik binnenkort eens voor kijken.

 13. Ik houd van Rituals geurkaarsen, heb er zelf ook een ” Under a fig tree * Ben wel erg benieuwd hoe deze geur ” scared fire ” in het echt ruikt!

 14. Oh my ik heb zo’n zin om nu naar de rituals te fietsen en om deze kaars te halen.

 15. Oeh, lijkt me lekker. :)

 16. lijkt me heerlijk :)!

 17. Deb

  Klinkt heerlijk. Dit soort kaarsen zijn altijd zo gezellig.

 18. jaaa de kaarsen van de rituals zijn zooooo lekkerr!

 19. Marita Adriaenssens

  Deze geurkaars had ik ook. Op het einde sloeg de vlam hoog op in de kaars, en voor ik de kans had het vuur te doven, spatte het hele glas waarin de kaars zit, uit elkaar.
  Ik ben er erg van geschrokken, de glassplinters waren overal in het rond gevlogen er bleef een brandvlek over op mijn kast.
  Deze kaars koop ik nooit meer.

 20. Marita Adriaenssens

  Deze geurkaars had ik ook. Op het einde sloeg de vlam hoog op in de kaars, en voor ik de kans had het vuur te doven, spatte het hele glas waarin de kaars zit, uit elkaar.
  Ik ben er erg van geschrokken, de glassplinters waren overal in het rond gevlogen er bleef een brandvlek over op mijn kast.
  Deze kaars koop ik nooit meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén