Producten waar ik ontevreden over ben

ontevreden 007
Meestal schrijven wij over producten waar we tevreden over zijn. Die mooi, goed gepigmenteerd of fijn in gebruik zijn. Zelf vind ik het ook fijn om te lezen, waar andere mensen minder tevreden over zijn. Ook als ik er dan zelf wel tevreden over ben, omdat dan wel blijkt dat producten voor verschillende meningen kunnen zorgen. Vandaag ga ik wat producten laten zien, waar ik zelf niet tevreden over ben met een korte beschrijving.

ontevreden 007
China Glaze Nail Strengthener & Growth Formula:
Deze lak werd mij aangeraden bij een cursus nagels verzorgen. De lak werd echt de hemel in geprezen, maar doet voor mijn nagels helemaal niets. Ik kan het laagje lak als een velletje zo weer van mijn nagels aftrekken. Voor mij dus een slechte aankoop.

ontevreden 004
Essence express dry spray:
In het begin leek mij dit product wel handig. Mijn nagellak droogt er inderdaad sneller van, maar tijdens het opspuiten komt dit goedje ook op mijn huid terecht. Dit zorgt ervoor dat ik een vies laagje op mijn huid voel en het er gelijk weer wil afspoelen. Het heeft dus voor en nadelen, maar ik gebruik het niet meer.

ontevreden 012
Essence studio nails anti split nail sealer:
Wat een dikke, stroperige troep is dit. Het lijkt wel of ik lijm op mijn nagels smeer. Misschien dat ik net een verkeerd flesje had gekocht, maar ik waag me er niet meer aan.

ontevreden 016
Beyonce Heat eau de parfum:
Het parfum zelf vind ik lekker ruiken, maar de dop vloog er bij mij snel af. Toen ik het spuitdopje er weer op had, deed het spraytje het niet meer. Ik zou ook niet weten hoe ik het parfum er nog uit zou moeten krijgen. Ook als ik het zichtbare staafje indruk, komt er niks meer uit.

ontevreden 009
NYX Jumbo Lip Pencil in pink nude:
In tegenstelling tot de jumbo eye pencil, vind ik de lip pencil helemaal niets. Ten eerste stinkt het product (al gelijk na aankoop) en ten tweede geeft hij amper kleur af. Dit product zal ik niet meer aanschaffen.

ontevreden 010
Dermalogica daily microfoliant:
Ik weet dat heel veel mensen dit product geweldig vinden, maar voor mijn huid doet het niets. Ik vind het vervelend in gebruik en het voelt ook niet lekker aan op mijn huid. Ook mijn zusje is er niet tevreden over. Waarschijnlijk zijn wij één van de weinige haha.

ontevreden 001
Garnier body repair handcrème:
De handcrème voelt erg vervelend aan op mijn huid. Het lijkt net alsof ik haarserum op mijn handen heb zitten. Het trekt niet in de huid, maar blijft als een laagje op de huid zitten. Hierdoor wil ik het er weer afwassen. Ook vind ik de handcrème niet aangenaam ruiken.

Over welke producten ben jij ontevreden en waarom? Wat kan je ons absoluut niet aanraden?

Vorige

Weleda – Wild Rose Body Oil

Volgende

Gliss Kur – Shea Cashmere shampoo & conditioner

27 Comments

 1. dit soort artikels vind ik heel handig =) zo mag je er nog maken

 2. leuk artikel. heel vervelend als een parfumfles niet meer sprayt.

 3. De hype rondom de Dermalogica producten heb ik nooit begrepen, het is enorm prijzig en ik merkte geen verschil in mijn huid:-(

 4. Goed artikel! Van sommige producten had ik echt niet verwacht dat ze zo zouden tegenvallen.

 5. Redhotjillypeppers

  Misschien kan je het parfum nog overgieten in een travel spray ?

 6. Leuk artikel om te lezen wat je niet fijn vindt, heb ik ook gedaan! Ik heb al deze producten nog niet geprobeerd, maar nu weet ik in ieder geval wat jij ervan vind! :-)

 7. leuk om ook eens te lezen wat je totaal niet fijn vond :D

 8. Deb

  Goed om deze informatie te delen! Ik ben geen fan van de TBS HEMP handcrème waar jij zo tevreden over bent ;-) ik vind hem stinken, doet niks voor mijn handen en als je het te goed inwrijft dan komt de handcrème er weer vanaf in de vorm van velletjes.. brr!

 9. Dermalogica daily microfoliant vind ik echt geweldig!! :-) Grappig dat jij juist het tegenovergestelde hebt. Wat een leuk artikel. Zo zie je maar weer dat ook duurdere merken niet altijd betere producten hebben.

 10. Handig artikel, soms vind ik dit wel handiger dan reviews. Vind je het goed dat ik ook zo’n artikel maak en dat ik het idee natuurlijk van jou heb. Het lijkt me fijn om ook mijn bezoekers te laten weten wat ik niet fijn vind. Dit moet je zeker vaker doen!

 11. Jammer van het Beyonce parfum, die ruikt zo lekker!

 12. Jammer dat de producten je tegenvallen!

 13. Goed artikel! Wat stom van die dop van het parfum…

 14. Faat

  Leuk artikel! Ik haat het ook als een parfumflesje niet meer spayed

 15. Leuk dat ook een keer producten laat zien die je niet fijn vind!!

 16. Wat een tegenvallers allemaal! Dat droogspul van essence lijkt me opzich nog wel handig, alleen balen dat het ook op je huid komt!

 17. Die essence dry spray vind ik wel weer een erg fijn product eigenlijk :)

 18. wat goed om te weten dat die spray van essence niks is, die wilde ik namelijk gaan halen

 19. Bo

  Altijd handig zulke artikelen. Wat zonde van die Beyonce parfum, die ruikt zo lekker!

 20. Jammer zeg! Vooral van de parfum van Beyonce en die nail express dry van Essence! :(

 21. Desiree

  Misschien een tip voor het luchtje. Ik heb het ook een keer gehad en heb een dopje van een ander luchtje afgehaald. Sommige kan je er makkelijk afhalen en dan weer terugklikken. Of van een leeg flesje afhalen die je anders toch weggooit. Hoop dat je er iets aan hebt!

 22. Wat jammer allemaal!

 23. ook altijd fijn om te lezen! het kan niet altijd positief zijn

 24. Gadverdamme, het voelt alsof er haarserum op je handen zit? Gurl, that’s nasty! Sowieso ben ik niet zo van de handcremes, behalve de Lemony Flutter, maar dat komt omdat hij lekker dik is. :’) Stroperige nagellak of een product wat niet werkt.. mh.. not nice!

 25. Dit vind ik ook goed om te lezen, producten die tegenvallen. Jammer van de parfum, stomme verpakking dan. Ik heb veel gehoord over Dermalogica daily microfoliant inderdaad, jammer dat het voor jou niet werkt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén