Tas gepakt en strandklaar

image
De zon schijnt en terwijl sommige meiden hun koffer pakken voor die welverdiende vliegreis, kun je ook naar het strand. Even lekker helemaal niets, luisteren naar het water, een boekje lezen. Na het wandelen over de pier en een welverdiend ijsje, strijk je op je handdoek neer.

Gelukkig hebben de meeste meiden genoeg in hun kast voor een dagje naar het strand. Denk aan een maxi dress bijvoorbeeld, deze is multifunctioneel en zit niet alleen heerlijk luchtig. Je kunt deze ook eenvoudig over je lichaam of gezicht leggen, om je te beschermen tegen de zon. Een tweede optie voor je outfit is een harembroek. Het fijne van een harembroek is dat je je zo vrij voelt als een vogeltje. Geen knopen die je huid irriteren of een harde stof. Harembroeken vind je bij Your-look-for-less in allerlei hippe kleuren. Heb je er nog geen? Kijk dan beslist even rond.

Het nadeel van het bezoeken van het strand; je neemt al snel teveel kilo’s mee. Hoewel, je kunt je tas een paar keer herpakken, zodat je niet onnodig veel kilo’s naar het strand sjouwt. De banden van een strandtas snijden gemakkelijk in je schouders, let dus niet alleen op de grote van je strandtas bij aanschaf, maar vooral de hengels. Met een pareo of doek kun je trouwens ook de hengels omwinden, zodat je hier geen last van hebt.

Vergeet trouwens ook niet om pleisters of sporttape mee te nemen, want die fijne teenslippers kunnen met hete dagen toch pijn doen. Als je op iets scherps stapt ben je hiermee ook geholpen, want hier loop je natuurlijk het liefst op blote voeten. En wat neem jij mee naar het strand?

Dit artikel heb ik samen geschreven met Mieke van Your look for less.

Vorige

Mijn tips tegen gele tanden

Volgende

Van sloddervos naar poetsmiep

  1. Jammer genoeg is het strand voor mij niet geschikt , ik verbrand namelijk heel snel en dan is het strand achteraf echt niet zo een groot succes….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén