Thuis sporten


Sinds kort probeer ik thuis te sporten, omdat de groepslessen Zumba die ik met veel plezier volgende op tijden gegeven werden dat ik niet kon. Erg jammer, want ik vond Zumba erg leuk om te doen. Ik wil het Zumba binnenkort wel weer gaan oppakken, maar dan thuis. Vandaag laat ik je mijn sport outfit en benodigdheden zien als ik thuis sport.

Gezichtsverzorging duitsland, sportkleding 283
Mijn vriend zit al ruim een jaar op kickboxen en sinds kort leert hij mij ook een aantal technieken en oefenen we. Daarbij gebruiken we ook een yoga mat om buikspieroefeningen te doen. Mijn tafel schuif ik opzij zodat ik genoeg ruimte heb ik mijn kleine woonkamer om te kunnen sporten. Ik merk dat ik het heel fijn vind om thuis te sporten. Het gaat snel, want ik hoef niet heen en terug naar de sportschool.

Gezichtsverzorging duitsland, sportkleding 276
Ook trek ik makkelijker kleding aan die ik in een sportschool niet aan zou trekken. Dit sportbroekje kocht ik voordelig bij Nike en zit heel lekker door het binnenbroekje. Hij sluit mooi aan, maar is toch ook weer luchtig doordat het twee broekjes zijn. Ook kan ik hierin makkelijk bewegen en trekt het niet zoals een lange broek dat doet. Zo’n broekje zou ik nooit in de sportschool aantrekken, omdat ik me daarin ongemakkelijk voel. Dat vind ik ook het voordeel van thuis sporten, ik voel mij niet zo  bekeken. Als ik alleen in mijn sport bh wil sporten dan doe ik dat zonder dat ik me druk hoef te maken dat er mensen naar mij kijken.

Gezichtsverzorging duitsland, sportkleding 278
Ik trek thuis ook altijd een sport bh met sport top aan. Ik kies altijd voor een top zonder mouwen, omdat ik mij hierin makkelijker kan bewegen.

Gezichtsverzorging duitsland, sportkleding 280
Deze handschoentjes van Nike wil ik voor grondoefeningen of gewichten gaan gebruiken. Ze hebben veel grip waardoor er niets door je handen kan glijden. Eerst wil ik wat meer conditie op gaan bouwen, maar de gewichten liggen al klaar!

Ook heb ik altijd een glas water en een handdoekje bij me. Andere voordelen van thuis sporten vind ik dat je het eigen tempo kunt bepalen. Als ik dorst heb drink ik of als ik naar de wc moet door het drinken dan ga ik naar het toilet. Met een groepsles is dat toch minder makkelijk. Ik kan na het sporten ook direct onder de douche springen. Heerlijk!

Voor mij zitten er dus heel veel voordeel aan het thuis sporten. Dat neemt niet weg dat ik nooit meer op een sportschool ga sporten of nooit buiten de deur zou willen sporten. Dat heeft ook weer voordelen, maar voor dit moment vind ik het thuis sporten ideaal in combinatie met een baan waarbij ik lange dagen  maak.

Sport jij ook thuis of sport je liever buiten de deur?

samenwerking3

Vorige

Bezienswaardigheden Oostenrijk, Karinthië – #3 Burg Hochosterwitz

Volgende

Wassen met wasnoten

  1. YAS! Ik sport ook veel liever thuis, want de sportschool is zo afgeladen bij ons op tijden dat ik er ben en moet je wachten en gedoe. Daarnaast denken de meeste gasten dat je komt om te daten. Nee, ik ben hier om te sporten, zodat ik thuis lekker kan eten. Ha, dat rijmde. :’) Hardlopen doe ik het liefst in de open lucht, heerlijk. Yogamat uitrollen, oude kloffie aan en gaan met die banaan! Ja, reizen scheelt inderdaad ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén