My Life in Pictures #2

image
Vorige maand deelde ik voor het eerst een My Life in Pictures. Ik vond dit erg leuk om in elkaar te zetten en het leek mij wel leuk om de volgende My Life in Pictures met jullie te delen. Kom je een kijkje in mijn leven kijken?

image
Mijn vriend en ik gingen een aantal weken geleden heerlijk wandelen in de frisse wind. Tijdens onze wandeling kwamen we dit prachtige uitzicht tegen. Echt genieten! Ik heb de laatste maanden heel erg de behoefte om veel buiten te zijn en lekker te wandelen. Ik kan even helemaal ontspannen en tot rust komen.

image
We maakte zelf een pastasaus in plaats van uit een pakje te koken. We koken steeds minder uit pakjes en het bevalt goed. Soms kost het wel even meer tijd, maar het is een stuk gezonder en beter voor ons lichaam dus als het even kan proberen we het zelf te maken!

image
Ik deelde mijn kerstboom met jullie met daaronder een paar mooi ingepakte cadeautjes. Wij proberen onze cadeaus altijd extra mooi en chique te versieren. Zo ontzettend leuk voor de ontvanger om te zien dat je echt moeite in zijn of haar cadeau hebt gestopt. Ik kan dat zelf ook altijd erg waarderen als ik een cadeau krijg waar tijd in is gestoken en wat ook nog eens mooi verpakt is.

image
Aan het einde van mijn tafel heb ik regelmatig een leuk stukje staan. Tijdens kerst had ik dit neergezet. Het waren dieprode kaarsen wat je helaas niet terug ziet op de foto, maar het stond ontzettend chique en sfeervol op mijn tafel.

image
Dit was zijn kerst make-up. Helaas is de kwaliteit van de camera van mijn Iphone niet zo goed en lukt het vaak niet om scherpe foto’s te maken. Erg jammer, maar het is niet anders. Ik probeer hem wel regelmatig schoon te maken, maar het helpt niet echt. Ik gebruikte voor deze make up mijn Inglot palette welke je ook voorbij zag komen in mijn favoriete producten van de laatste tijd.

image
Mijn vriend en ik mochten het Kerst ontbijt bij mijn ouders nuttigen. Mijn moeder doet altijd erg haar best om er iets speciaals van te maken en ik kijk er ieder jaar dan ook naar uit. Ziet dit er niet uit als een plaatje? Ik heb weer genoten!

image
Ik plaatste nog een foto van mijzelf. Ik was helemaal klaar voor de feestdagen en had er onwijs veel zin in!

Kerst 2014 372
Mijn vriend en ik moesten het dessert verzorgen tijdens Kerst en we besloten groots uit te pakken, het werd een Grand Dessert! We zijn 1,5 dag bezig geweest met het bakken en klaarmaken ervan. Van links naar rechts: slagroom, brownie, vers fruit op een stokje, citroentaart, caramel ijs met stroopwafelsaus, speculaas perentaart. Het was zo ontzettend lekker! Het voorbereiden en maken heeft echt veel tijd gekost, maar het is Kerst en dan hoor je ook uit te pakken vinden wij.

Kerst 2014 380
Op mijn blog deelde ik ook de cadeaus die ik voor Kerst had gekregen. Je kunt het artikel hier bekijken.

image
Voor Oud & Nieuw maakte ik weer de geweldige lekkere party pasteitjes van  IkKaya-Quintana. had ze al eerder gemaakt en toen waren ze ook al zo’n succes en nu weer. Ik kan ze je echt aanraden als je op zoek bent naar iets lekkers, vullend en speciaals.

image
Voor Oud & Nieuw kreeg ik van mijn zus en zwager deze prachtige bos met bloemen in mijn lievelingskleur oranje. Je kunt mij bijna niet blijer krijgen dan met een bos met bloemen. Ik geniet er zo intens van en laat de bos staan tot het echt niet meer kan en dan pluk in de goede bloemen eruit en zet die weer in een andere vaas totdat die ook op zijn.

image
Zo deed ik dit ook met dit boeket. Ik vroeg mijn moeder of zij met een aantal dingen er iets van wilde maken. De vaasjes had ik namelijk opnieuw gekocht en de roosjes kwam ik tegen toen ik een laadje ging opruimen. Ik ga die bloemen nu pas weggooien. Deze bloemen zijn in totaal dus bijna 2,5 meegegaan en heb er ontzettend veel plezier van gehad. Anders lagen ze nu al in de groene bak te rotten, zonde..

image
Met mijn ouders en nichtje gingen we wandelen in Schoorl. Het zonnetje scheen ook nog eens lekker. Voor mij ontzettend genieten!

image
Van mijn moeder kreeg ik voor Kerst dit leuke dienblad en vaasje in de vorm van een uil. Nu de Kerst spullen opgeruimd waren had ik ruimte om ze neer te zetten. Ik besloot om de lente alvast in huis te halen door vrolijke lente bloemen neer te zetten. Ik koos voor narcissen en roze tulpen. Ik vind het zo gezellig staan!

image
Ik probeer het sporten weer op te pakken en ben lekker bezig. Iedere week doe ik aan Zumba en krachttraining in combinatie met cardio. Eigenlijk wil ik drie keer in de week gaan sporten, maar dit schiet er soms bij in..

image
Ik maakte sinds tijden weer eens een smoothie. Juices maak ik wel vaker, maar smoothies eigenlijk niet meer, omdat ik ze vaak te dik vind. Ik vond het voor de verandering wel weer eens lekker, maar juices blijven mijn voorkeur houden.

image
Ook probeer ik iets meer op mijn voeding te letten. Wij eten vaak heel lekker (maar ook erg zwaar) en het leek mij wel fijn om ook af en toe eens wat lichts te eten. Ik besloot om een hele lekkere salade te maken en eigenlijk beviel dit ons erg goed. We gaan het zeker vaker maken!

image
Ik was aan het afwassen en opeens breekt mijn afwasborstel gewoon door tweeën. Hij was van superhard materiaal gemaakt en toch brak hij door midden. Dit kan echt alleen mij gebeuren!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om mee te kijken in mijn leven. Heb jij de laatste tijd nog iets leuks of bijzonders meegemaakt? Laat het me weten in de comments!

Vorige

Het gratis weggeven van spullen #projectcharity

Volgende

Mijn tips voor het kopen van tweedehands spullen

  1. Ik vind het ook altijd leuk om zo’n artikel bij te houden of bij andere te zien! Leuke cadeautjes heb je gekregen voor kerst! Die geurkaars van Rituals heb ik geroken in de winkel, echt zoo lekker! :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén