Afbeeldingsresultaat voor rituals cadeauset douglas buddha
Het wordt steeds lekkerder weer en dat betekent vakantie tijd! Voor de één is dat ultiem relaxen, voor de andere weekendjes weg en weer voor de ander een bijzondere reis. In dit artikel laat ik je mijn beauty musthaves van Douglas zien die ik meeneem op reis.

Afbeeldingsresultaat voor weleda amandel creme
Mijn eerste en meest belangrijke musthave die áltijd mee op reis gaat is een Weleda gezicht crème. De Weleda crèmes zijn zo multifunctioneel dat mijn man en ik ze eigenlijk voor het hele lichaam gebruiken wat maar uitdroogt. Als dagcrème, bodylotion, handcrème of zelfs voor op de lippen. Ze zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en prikken daardoor nooit. Ik vind het ideaal dat ik maar één tube crème hoef mee te nemen op reis die zowel mijn man als ik kunnen gebruiken. Mijn favoriet is de Calendula lijn, maar de Amandel is ook erg verzachtend. Daarentegen ruikt de rozenlijn weer heerlijk.. Probeer ze eens uit en je bent verkocht!

Afbeeldingsresultaat voor rituals cadeauset douglas buddha
Van mijn man kreeg ik afgelopen Kerst de Happy Budda lijn cadeau van Rituals. Wat een ontzettend lekkere lijn om van te genieten als ik meer tijd heb voor een douche of bad ritueel. Normaal gesproken gaat dit snel snel, maar als ik op vakantie ben en er is een bad neem ik hiervoor uitgebreid de tijd. Maar ook tijdens de zomerperiode thuis in het weekend vind ik het ook heerlijk om de tijd te nemen voor een bad ritueel. Boekje er bij en ik kan zo een uur in bad liggen. Geurkaars erbij en ultiem genieten.. De Happpy Budda lijn ruikt ook nog eens naar de zomer (sinaasappel en cederhout).

Afbeeldingsresultaat voor rituals milky spray
We gaan nog even door met de Rituals producten. Deze zonnebrand van Rituals ruikt zó enorm lekker naar de zomer dat ik je aanraad hem eens in het echt te ruiken. Ik geef toe, hij is wat prijzig maar je geniet wel enorm veel van zo’n bus. Ik heb momenteel een mini handcrème van deze lijn en als ik die gebruik ben ik meteen met mij gedachte bij een warme zomerse dag aan het water.

Afbeeldingsresultaat voor jil sander sun parfum
Mijn favoriete parfum wanneer ik op zonvakantie ga is absoluut Jil Sander Sun. Wát een lekkere zomerse geur. Hij is er in grote verpakkingen, maar ook in kleine en deze neem je dan weer makkelijk mee in je toilettas.

Wat is jouw nummer 1 favoriete beauty item om mee te nemen op reis?

                                                                                             Samenwerking met Douglas