IMG_4209
Op slechts 1,5 uur rijden van Denver vind je het Rocky Mountain National Park. Een park waar je weinig over leest en dat vind ik jammer, want het is een prachtig mooi natuurpark. Ik neem je graag mee in de natuur die dit park te bieden heeft.

IMG_4151
De Rocky Mountains zijn enorm bekend en bestrijken een groot gedeelte van Noord-Amerika. Het loopt van Canada door meerdere staten door naar Amerika. Het Rocky Mountains Nationaal park ligt IN de Rocky Mountains in de staat Colorado.

IMG_4201
IMG_4210
IMG_7889
In de herfst tovert het park om in mooie gele, bruine, oranje en groentinten. Wat betreft het weer minder een aanrader. Enorm koud en de eerste nacht kon ik ook niet slapen van de kou. We moesten hier eerst aan wennen en ons leren er tegen de kleden.

IMG_4167
IMG_4161
IMG_4162
Wij stonden op Moraine Campground welke ik jullie echt kan aanraden vanwege de ligging. Vanaf je camperplek loop je in enkele meters naar een fantastisch uitzichtpunt over de vallei.

IMG_4181
IMG_7882
We zagen hier ook de eerste herten van onze roadtrip door Amerika. Heel gaaf om ze van zo dichtbij weer te zien en ook relatief dichtbij de grote stad Denver.

IMG_7893
Je kunt helaas niet overal met je camper komen en in plaats daarvan wordt er met gratis shuttle bussen gereden. Hou rekening met lange wachttijden, omdat ze in het laagseizoen minder vaak rijden.

IMG_7923
Wij hadden de highlights van het park in één dag goed gezien, maar met een tweede dag zou je nog tijd hebben voor een mooie hike of meerdere uitzichtpunten. Helaas waren er in het laagseizoen een aantal wegen afgesloten vanwege sneeuwval. Hou hier rekening mee als je het park in het laagseizoen wilt bezoeken.

Heb jij wel eens van dit park gehoord?