2
Meer dan ooit te voren vind ik het belangrijk om dit jaar een persoonlijke kerstkaart te sturen. Door de Corona uitbraak en geboorte van onze dochter hebben wij veel familie en vrienden dit jaar minder gezien. Bij Smartphoto maakte ik daarom hele mooie, persoonlijke kerstkaarten om te versturen.

2 (1)
Ik koos voor de Fotokaart luxe met een voor- en achterkant in het Design: Magical Moments. Een mooie kaart door het warme kleurgebruik.We hebben erg gelachen tijdens het maken van deze foto’s. Het was ontzettend koud en zoals je ziet heb ik alleen korte mouwen aan. Ook was mijn dochter best moe en werd het al donker. We hebben de foto’s dus redelijk snel moeten maken, maar er is een hele leuke serie uit gekomen. Ik vond het zo moeilijk kiezen dat ik uiteindelijk voor dit desgin ben gegaan. Dan kon ik 3 foto’s kiezen in plaats van 1. Ook heel bijzonder om voor het eerst een kerstkaart te sturen met onze dochter erbij. Vorig jaar maakte we een mooie foto bij de kerstboom, pronkend met mijn dikke buik en nu is ze alweer 10 maanden oud.

3
En hoewel de tijd wat betreft onze dochter voorbij lijkt te vliegen, lijkt de tijd ook weer stil te staan. Sommige familieleden hebben we al langer dan een jaar niet gezien. Des te belangrijker om een persoonlijke kerstkaart te sturen met een warme boodschap. Ik hoop dat we dit jaar ook veel kaartjes terug krijgen. Ik vind dat altijd zo gezellig staan. De gedachten dat al die mensen aan jou hebben gedacht en speciaal voor jou naar de brievenbus zijn gegaan. Met aandacht kaarten hebben verstuurd..

Stuur jij dit jaar kerstkaart naar je geliefden?

Samenwerking